sentslaue 11.05.11, 13:32 Czy ktos cos moze powiedziec o tym hotelu i otoczeniu? Z opisu wygląda, ze w sam raz miejsce na spokojny urlop... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Evridika - Nessebar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:05 Może ktoś już wrócił z tego hotelu? Albo właśnie się do niego wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Evridika - Nessebar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 16:45 Wybieramy się 29.07.11 na urlop do tego hotelu-EVRIDIKA. Niestety nigdzie na polskich stronach nie znalazłam żadnych opinii, ale za to na niemieckich i są bardzo pozytywne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Evridika - Nessebar IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 19:08 No właśnie, też czytałam ;) my lecimy z Wrocka 23 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
avantimeod Re: Evridika - Nessebar 27.12.11, 08:53 i jakie wrażenia z tego hotelu?ja do Bułgarii już któreyś raz,hotel wiem gdzie jest z widzenia znam, ale mam pytanie do osób ,które były o warunki zakwaterowania i jakośc śniadań Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Evridika - Nessebar 27.12.11, 11:12 Eurydyka w Neseberze? Toz to bliżej Rawdy niż Neseberu. to ponad 3,5 km do starego miasta. W hotelu nie byłem. Na pewno jest tam spokojniej niż w Neseberze. Odpowiedz Link Zgłoś
avantimeod Re: Evridika - Nessebar 27.12.11, 11:39 Tak, na pewno bliżej Rawdy.Hotel jest położony na końcu Rawdy w zatoce z "wrakiem".Ja byłam w niedalekim hotelu Pinkovi i bylam bardzo zadowolona, ale niestety w tym roku Pinkovi wychodzi dosc drogo, wiec szukam czegos w pobliżu...Evridika oferuje śniadania, tylko nie wiem jakiej sa one jakości.....czy warto za nie płacić Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Evridika - Nessebar 27.12.11, 12:02 w Bułgarii nie warto :) znajdź sobie fajną banicarnię w pobliżu i co rano po świeże wypieki + ajran :) Odpowiedz Link Zgłoś
sentslaue Re: Evridika - Nessebar 27.02.12, 17:02 no wiec byłam tam w zeszłym roku: czysto, pokoje umeblowane znosnie, miła obsługa, zwłaszcza Kristina - kierowniczka sniadania - no, kontynentalne, obiadokolacje - wcale nie szwedzki bufet, lecz do wyboru u kelnera dwa dania [po interwencji, te same dwa, czasem trzy dania na bufecie], przepiekny widok, plaza wąska ale czysta i woda bez padów i wodorostów. Minus - brak basenu Odpowiedz Link Zgłoś
avantimeod Re: Evridika - Nessebar 18.03.12, 13:27 dziękuję za odpowiedź..pocieszenie z tymi śniadaniami, oby mój prawie 3 latek chciał jeść:)rozumiem,że również smaczne były?A wiesz może czy każdy pokój ma widok na morze?a jeszcze jedno może wiesz czy dostawka w pokoju to łóżko, czy jakaś rozkładana kanapa lub fotel? Odpowiedz Link Zgłoś