Dodaj do ulubionych

jaka pogoda w czerwcu w bułgarii

IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 16:46
proszę napiszcie jakiej pogody można spodziewać się w bułgarii około 15 czerwca????????????
Obserwuj wątek
    • krzycholu Re: jaka pogoda w czerwcu w bułgarii 01.01.12, 17:04
      Raczej nie rewelacja , woda jakieś 23st, może padać , brak owoców i mało turystów ale ceny przedsezonowe, w/g mnie najlepszy termin na pobyt w BG to połowa sierpnia ale wtedy tez najdrożej więc wybór nalezy do Ciebie...
      pozdro
      • Gość: Astret Re: jaka pogoda w czerwcu w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 18:24
        W zeszłym roku byliśmy i mieliśmy szczęście bo trafiliśmy na poprawe pogody,ale woda w morzu i w basenach......zimniutka,dopiero się nagrzała jak czas wracać.Pozniej znowu pogorszenie pogody...deszcze i chłodny wiatr to w Polsce było cieplej.
    • Gość: xyz Re: jaka pogoda w czerwcu w bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 18:33
      18-25 czerwiec 2010r Albena woda25st powietrze ok.30
      • krzycholu Re: jaka pogoda w czerwcu w bułgarii 03.01.12, 10:20
        Przypomnijmy sobie Drodzy Państwo jaka zimę prognozowali wczesna jesienia klimatolodzy z całej Europy- miała być wczesna, mrożna i snieżna. Jak jest , niech każdy wyjrzy przez okno i ma gotowa odpowiedz.
        To samo dotyczy pogody w czerwcu w BG, w zeszłym roku nie zachwycała, mój pobyt ( 25 czerwca -10 lipca ) to nie było zachwytu, były burze , deszcze, wichury i gwałtowne ochłodzenia.
        Bluza i spodnie były używane bardzo często, chociaz nie powiem zdarzały sie dni bez chmurki i z wysoka temperaturą.
        Za to w sierpniu 2010 przez dwa tygodnie nie spadła kropla deszczu, niebo praktycznie bezchmurne i temperatury powyżej 30 st, spodnie i bluzy nie były uzywane nawet razu, najzimniej było rankiem -około 27 st... :) woda cieplutka około 30 st, w południe w cieniu temperatury dochodziły do 39 st. uff...
        Jeśli kiedyś pojade jeszcze do Bg to napewno bedzie to druga połowa lipca lub sierpień, chyba że ktoś nie lubi sie kąpac i plażowac , no to wtedy inna para kaloszy...
        Klimat nam sie zmienia ,pogoda jest coraz mniej przewidywalna, także wybór najlepszego terminu na wczasy staje sie troche loteryjny, trafimy lub nie.
        Tydzien temu o 6-tej rano na moim termometrze zanotowałem ponad 10 st. ciepła ( centralna Polska ) -litości...
        Pozdrawiam
        • trypel Re: jaka pogoda w czerwcu w bułgarii 03.01.12, 10:45
          ten lipiec tez nic nie gwarantuje - 2 lata temu koło Balcziku było chłodno i pare raz padało. Raz nawet nas deszcz z plaży wygonił :)
          a 4 albo 5 lat temu na poczatku czerwca siedziałem w morzu koło Sozopolu cały 3 dni (bo tyle tam byłem) a woda miała ze 23-24 stopnie

prognoza pogody na nastepny rok na czerwiec w Bułgari mówi że albo bedzie pogoda albo nie bedzie.
    • Gość: todor Sprawdż jaka pogoda w czerwcu w bułgarii IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 16:36
      W zestawieniu statystycznym Bułgaria < pogoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka