Dodaj do ulubionych

sklepy Albena

09.07.12, 10:14
wyjeżdżamy do Albeny, czy jest tam jakiś supermarket gdzie mogłabym kupić pampersy??
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: sklepy Albena IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 09:40
      Supermarketów dużych nie ma, ale są sklepiki, w których można kupić pampersy:) Albena to raj dla rodzin z dziećmi więc wszystko można kupić.
      • Gość: TP Re: sklepy Albena IP: *.clients.mnet.bg 15.07.12, 11:55
        A czy można zjeść kebaba? W tej okolicy (Bałczik, Kavarna) nigdzie ich nie znaleźliśmy.
      • troms Re: sklepy Albena 17.07.12, 16:50
        To prawda, w Albenie dzieciaki będą miały co robić. Co roku odbywa się tam Międzynarodowy Festiwal Dziecięcy oraz Festiwal Folkloru, nie mówiąc, że kiedyś widziałem ogłoszenie o dyskotece dla maluchów!
    • Gość: TP Re: sklepy Albena IP: *.clients.mnet.bg 16.07.12, 19:48
      Odpowiem sam sobie :-)

Byliśmy w Albenie dzisiaj. I nigdy bym tam nie pojechał. Kurort z lat 80-tych - ale to nie jest problem. CENY! CENY! CENY! Wszystko jest dwa razy droższe niż gdzie indziej. Skrzydełka do kąpieli dla dziecka za które dałem 3 lewy kosztują tam 8 !!
      • Gość: gtw Re: sklepy Albena IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 16.07.12, 20:24
        dokładnie, w sąsiednim Kraniewie 2x taniej w sklepach i knajpach...
      • nuova Re: sklepy Albena 17.07.12, 07:41
        Gość portalu: TP napisał(a):

CENY! CENY! CENY! Wszystko jest dwa razy droższe niż
        > gdzie indziej. Skrzydełka do kąpieli dla dziecka za które dałem 3 lewy kosztują
        > tam 8 !!

Ale to i tak chyba taniej niż w PL?
        • des4 Re: sklepy Albena 17.07.12, 19:24
          kiedyś było taniej, teraz już drożej, 4-5 lewa za piwo w plastiku na plaży to już ceny wyższe niż polskie
          • bioo Re: sklepy Albena 23.07.12, 09:19
            byłam, wróciłam, polecam, pampersy wzięłam ze sobą jako bagaż podręczny :) cen nie porównywałam, bo niewiele kupowaliśmy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka