Dodaj do ulubionych

Villas Elenite

IP: 94.42.187.* 27.02.13, 10:37
Witam interesują mnie opinie na temat pobytu w miejscowości Elenite (Bułgaria).
A dokładnie opinie o części kompleksu - Villas Elenite (nie hotele).
Jaki jest standard pokojów, jak wygląda all inclusive, czy aqua park jest w cenie (podobno tak), ile ludzi jest w lipcu (pierwsza połowa).
Obserwuj wątek
    • bulgarskiewakacje Re: Villas Elenite 27.02.13, 13:55
      Villas Elenite to część komplexu Victoria group w Elenite, to nie są pokoje tylko całe domki, ale raczej nikt ich nie wynajmuje bo prawie w 100% należą do Rosjan, którzy zrobili sobie tam wakacyjne drugie domy. Myślę, że chodzi Tobie raczej o takie pawilony usytuowane na skarpie - takie segmenty typu studio. Jest to najstarsza część całego komplexu, pokoje przyzwoite, ale mające swoje lata.
      Jak się kupuje AL to aqua park jest w cenie. Ludzie/tłok jak wszędzie w Bg, chociaż zaletą jest że komplex jest zamknięty, najwięcej jest w sierpniu. Jak jeszcze coś chcesz wiecej wiedzieć to pisz na mój adres lub 669 899 991,,pozdrawiam, chętnie udzielę info.
      Gość portalu: plewaw napisał(a):

> Witam interesują mnie opinie na temat pobytu w miejscowości Elenite (Bułgaria).
      > A dokładnie opinie o części kompleksu - Villas Elenite (nie hotele).
      > Jaki jest standard pokojów, jak wygląda all inclusive, czy aqua park jest w cen
      > ie (podobno tak), ile ludzi jest w lipcu (pierwsza połowa).
      • Gość: Lenzi Re: Villas Elenite IP: *.devs.futuro.pl 14.04.13, 17:12
        Elenite to fajna mala miejscowosc nad samym morzem /chodzilam tam na spacery / Same wielkie hotele. Spokoj ......
      • Gość: beci88 Re: Villas Elenite IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.14, 14:03
        Witam, proszę o kontakt w sprawie hotelu w Bułgarii, mój email beci88@o2.pl.Chciałam się zapytać o wakacje w tym hotelu i ogólnie kilka informacji.Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka