Gość: gość IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 21:21 Witam, proszę o radę, który hotel wybrać na wakacje z4 -letnim dzieckiem. Zastanawiam się nad Sol Luna Bay i Miramar w Obzorze. A może ktoś zna lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dkholiday Re: nie mogę się zdecydować IP: *.189.219.112.skyware.pl 13.05.13, 22:41 To zależy jakie ma Pani wymagania do hotelu?. Mogę pomóc w wyborze, zapraszam dkholiday.kontakt@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: nie mogę się zdecydować IP: *.eurogate.pl 15.05.13, 12:51 My bylismy w Obzorze ale na wlasna reke 2 lata temu i bylo super (bez dziecka). a teraz lecimy do Slonecznego brzegu z 4-letnim synkiem czerwiec/lipiec :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzi Re: nie mogę się zdecydować IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.13, 17:56 A ceny rosna ...nie ma sie co zastanawiac tylko decydowac.... Ja jade 31.maja do Obzoru z biurem podrozy i ...mysle ze bedzie cudnie jak zawsze /czerwiec 2012 takze spedzilam w Bulgarii w Svetym Vlasie / Zycze trafnych decyzji i milego lotu ....i wakacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: nie mogę się zdecydować IP: *.btc-net.bg 27.05.13, 07:23 polecam strone www.zlotabulgaria.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doorta Re: nie mogę się zdecydować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.13, 12:38 Pytanie do Luzi - jak było w Świetym Wlaz:) i jaka pogoda czerwcowa. My lecimy 03.06. do Paradise Beach i obawy coraz większe :) zwłaszcza o pogodę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzi Re: nie mogę się zdecydować IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.13, 15:12 o to zbieg okolicznosci -rok temu bylam w czerwcu w hotelu Ceasar Beach a za plotkiem byl Paradise Beach /to 2 graniczace ze soba hotele/ Paradise ma wiele budynkow kojarzacych sie z blokami/ Ceasar to jeden hotel w 1 budynku/.Sa to hotele polozone na odludziu ale za to na plazy /fajnej/Baseny tez super. Do SV jest pare km.,my chodzilismy na spacer /jak nie bylo upalow/To mala miejscowosc typowa wczasowa.Zalezy co preferujecie spokoj czy tlumy....To w tym miejscu jest spokoj. Przystanek busa przed hotelem mozna wszedzie dojechac .Na spacery chodzilismy /w prawo od hotelu/ do Elenite tam robilam sobie zakupy - ciuchy rozane rzeczy itp.jest tam tez sklep -market z panstwowymi cenami.Fajne wakacyjne miejsce ,same hotele. Pogoda byla boska -ani chmurki przez 2 tyg.od3 do 18 czerwca bylismy /teraz jade 31.05 do 14.06 do Obzoru /Jak jakies pytania to pisz !!! Pozdrawiam i milego !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś