Gość: ktosia
IP: *.dynamic.chello.pl
23.06.13, 19:27
Wróciłam wczoraj z Rawdy.
Byłam w Kirov na końcu głownej ul. Macedońskiej. Bardzo polecam plaże przy hotelu Emerald, nie trzeba przez niego przechodzić. Przed samą bramą wjazdową, zrobiono po lewej stronie ścieżkę, która prowadzi na plażę. Do godziny 12 jest troszkę ludzi, a po 12 kiedy rodziny z dzieciakami schodzą, jest bardzo kameralnie, może 3 pary na plaży:) WODA CZYSTA! ZERO GLONÓW, jest przejrzysta, bardzo ciepła, super się nagrzała w ten tydzień, gdzie przez cały tydzień słońce grzało. Bardzo fajna knajpa na plaży, naprawde nie droga!
Szczerze mówiąc nic nie opłaca się kupować w Polsce, wszystko tanio na miejscu: kosmetyki do opalania, ceny jak w naszych marketach, a są dostępne np. bardzo dobre Ambre Solar, które już z naszego kraju wyszły..
czereśnie: 4.3 lv w centrum, a na końcu Macedońskiej 3-3,5 lv..jedzonko i napoje, woda super tanio.
Słynna Chuchura w ogóle mi nie przypadła do gustu jeśli chodzi o żarcie..najbardziej knajpa, bliżej centrum, gdzie były zdjecia potraw np. musaka 4, 2 lv..
Co do waluty, bo sama tutaj zadawałam pytania..wzięłam trochę lewa i euro, a okazało się, że spokojnie można w kantorach Crow (Korona) wymieniać nasze złotówki po kursie 2, 27zł.