Dodaj do ulubionych

IVANA PALACE

IP: *.koszalin.pl 14.05.14, 11:23
KTO SIĘ WYBIERA W LIPCU DO IVANA PALACE?
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: IVANA PALACE IP: 78.9.142.* 14.05.14, 22:35
      Jeśli chodzi o ten hotel ,to we wrześniu będzie tam sporo osób ,bo jest wtedy tani z dobrymi warunkami. Dużo osób kupiło go w lutowych promocjach za ok 18 GBP /95 zł/ os ze śniadaniami na tydzień. Obecnie też jest w konkurencyjnych cenach na różnych portalach za ok 54 eur /235 zł/ os tydzień . Osobiście jadę tam do niego i SB ale 5 wrz . Wizzair z Katowic do Burgas można jeszcze wyhaczyć za 99 zł /z WDC 54 zł/ os a powrót pociągiem do Sofii i EasyJet do Berlina za ok 150 zł/os W lipcu cena tego hotelu nie jest atrakcyja a i loty drogie. Za 500 zł nie da się złożyć pobytu z przelotem na tydzień. Zostaje BP z taką samą ofertą plus transfer ale za prawie 2 tys./os Miłego pobytu . SB jest o połowę tańszy ale nie w centrum.
      • maciejka044 Re: IVANA PALACE 27.05.14, 12:04
        My się tam wybieramy 6 lipca...
        • maciejdm1 Re: IVANA PALACE 27.05.14, 13:00
          Fajny hotelik-byłem tam trzy lata temu. Jedna rada to proście o pokój z dala od głównego holu , bo jest tam głośno do późnej nocy.
          Poza tym o.k.
          • Gość: marta Re: IVANA PALACE IP: 109.207.99.* 28.05.14, 08:34
            Również wybieram się ze swoją rodzinką do tego hotelu w lipcu i bardzo się cieszę ,że ma tak pozytywne opinie :)
            • Gość: marta Re: IVANA PALACE IP: 109.207.99.* 13.07.14, 12:03
              Już wróciłam z wakacji w tym hotelu i rzeczywiście jest on godny polecenia:)
              • Gość: gość Re: IVANA PALACE IP: *.kablowka.waw.pl 13.07.14, 13:23
                Pani marto Pytania odnośnie tego hotelu??
                -Czy śniadanie jest w postaci bufetu ? jesli nie to ,czy facet który lubi pojeść nie będzie zawiedzony?
                -jadę do tego hotelu indywidualnie,opcję za obiado kolację mam wybrac na miejscu razem z zapłatą 6e prawie 12leva . podobno nie warto, a moze w tym hotelu tak dobrze karmią??
                • Gość: marta Re: IVANA PALACE IP: 109.207.99.* 13.07.14, 16:11
                  Ja akurat miałam wykupione śniadania i obiadokolacje.Są one w formie szwedzkiego stołu.Jeżeli chodzi o te pierwsze,to akurat praktycznie codziennie jest to samo czyli jajka gotowane,jajecznica,jajka sadzone,parówki,różne wędliny,ser biały,żółty,dżem,owoce,warzywa typu pomidory,ogórki,marchew,tosty ,różne pieczywo,kawa,herbata.Z kolei obiadokolacje już są dużo bardziej urozmaicone i smaczniejsze ,różne mięsa,sałatki,zapiekane potrawy z warzywami,frytki,ziemniaki gotowane,spaghetti,ogólnie duży wybór i można najeść się do syta.Dla mnie taka opcja była o.k,ale z moich obserwacji wynika,że najwięcej osób miało wykupione tylko śniadania,prawdopodobnie dlatego ,iż w pobliżu jest pełno miejsc gdzie można równie smacznie zjeść w podobnej cenie.A jeżeli planuje się trochę pozwiedzać Bułgarię to tak jest nawet wygodniej:)
      • tomokrup Re: IVANA PALACE 24.07.14, 18:08
        witam,
        czy możesz podpowiedzieć mi z jakiego portalu najkorzystniej zamówić miejsca w hotelu ?
        • Gość: teliszon Re: IVANA PALACE IP: *.21-109-163.tkchopin.pl 24.07.14, 20:47
          Rezerwowalam w kwietniu na www.travelrepublic.co.uk
          za 8 noclegow HB (sniadanie i obiadokolacja) zaplacilismy około 370zl za osobe.
          Pokoj 2-osobowy.
          Pobyt 6.09-14.09
          Nie wiem czy jeszcze jest w ofercie.
          W zeszłym roku za podobne pieniądze hotel 4* Lion ,czerwiec,HB.
          • andrzejdz1 Re: IVANA PALACE 24.07.14, 21:43
            Ten hotel najtaniej jest dostępny na portalu Expressrooms.com i Hotels4u Na wrzesień cena za pokój 2 os wynosi ok 17 GBP z opisanym przez panią Martę śniadaniem. Wychodzi 5=7 dni czyli przy tygodniu pobytu cena jest za 5 dni liczona.
    • indygia Re: IVANA PALACE 04.06.15, 09:21
      A kto jedzie w lipcu 2015 ?:-)
    • Gość: rafal_ Re: IVANA PALACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.16, 02:29
      Naprawdę Polecam hotel!! Właśnie wróciliśmy z żoną i jesteśmy Bardzo zadowoleni, spokój przede wszystkim hotel oddalony jest od głównej promenady słonecznego brzegu tak więc imprezowiczów za oknem nie uświadczymy. Bardzo dużo dobrego jedzenia, jestem gościem co lubi sobie dobrze pojeść i naprawdę nie miałem na co narzekać, blisko do morza + basen przy hotelu my wstając około 8:30 i idąc na śniadanie po zjedzeniu nie mieliśmy problemu żeby spokojnie zająć wolne miejsca przy basenie. Obsługa super, mili ludzie pokoje sprzątane codziennie świeża pościel + ręczniki. Byłem 1 raz i napewno tam kiedyś wrócę! POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka