Gość: gość IP: *.umt.tarnow.pl 06.05.16, 14:56 Wyjeżdżamy z południa Polski, planujemy w pierwszy dzień zrobić ok. 1000 km więc nocleg wypadnie na Rumunii - podajcie jakieś sprawdzone miejsca na nocleg ? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edmarafsan Re: Nocleg na Rumunii 06.05.16, 18:19 Popasul Avrig www.popasulavrig.ro/index.php/en/ My tam nocowaliśmy 3 razy. Z tego motelu jest blisko na trasę Transfogarską, którą można zrobić z rańca na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg na Rumunii IP: *.umt.tarnow.pl 09.05.16, 08:20 Witam, dziękuję za odp. czy rezerwowaliście pokój przez stronę czy na miejscu ? czy w cenę wliczone jest śniadanie czy trzeba sobie wykupić ? z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
edmarafsan Re: Nocleg na Rumunii 09.05.16, 08:59 Za każdym razem dzwoniliśmy tam zaraz po wjechaniu do Rumuni, z zapytaniem czy mają wolne pokoje. Gdyby nie mieli, szukalibyśmy gdzie indziej po drodze. Dogadasz się po angielsku. Śniadanie chyba nie jest wliczone w cenę. W wakacje, szczególnie w piątek, czy sobotę mogą mieć spore obłożenie. My też jesteśmy z południa Polski, zawsze wyjeżdżamy o 4 rano, na miejscu jesteśmy ok. 17:00-18:00. W zeszłym roku nawigacja poprowadziła nas z Oradei na Devę, i niestety 3 godziny dłuższej jazdy. Cała droga rozkopana. Świetnie się jedzie przez Kluź Napoka. W tym roku też jedziemy, może znowu Popasul Avrig? Tylko tym razem nie trasa Transfogarska, a Transalpina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg na Rumunii IP: *.umt.tarnow.pl 09.05.16, 09:33 My jedziemy drugi raz do BG (2 lata temu jechaliśmy przez Serbię do Sinemoretz) ale tym razem do Albeny i musimy przez Rumunię (pierwszy raz) i nie znamy trasy. Jedziemy na dwa auta z małymi dziećmi. Nocleg wypadnie nam z niedzieli na poniedziałek. Czy możesz nam jeszcze podać jakieś cenne wskazówki co do trasy ? mój mail: finess@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Nocleg na Rumunii 06.05.16, 19:24 ja tam jadąc za Bułgarię wolę nocować pod Rumunią ale są różne zboczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
janmar64-b-stok Re: Nocleg na Rumunii 08.05.16, 21:38 W 2012 jechaliśmy do BG przez Rumunię bez rezerwacji kwater tak z ,,partyzanta". Pólnocno wschodnia Rumunia, nocowaliśmy w motelach tam gdzie nas zastawał wieczór. W sumie 5 noclegów. Byłem bardzo mile zaskoczony bo było zawsze czysto, niedrogo (30zł /osoba) i bez problemu ze znalezieniem miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nocleg na Rumunii IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.05.16, 09:38 Wielokrotnie nocowałem w tym motelu www.comfort-hotel.ro. Jest chyba dosyć popularny bo bo często spotykałem tam Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg na Rumunii IP: *.net142.okay.pl 24.06.16, 11:01 Witam, potrzebuję namiar na nocleg tuż za Sibiu przy trasie nr 7 (okolice Pitesti już będą za daleko). Wyjeżdżamy w niedzielę wczesnym rankiem :) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg na Rumunii IP: *.in.net.pl 01.08.16, 19:06 Witam, skorzystaliśmy z oferty noclegu forumowicza "olo" i nocowaliśmy w hotelu COMFORT przy głównej trasie: www.comfort-hotel.ro - warunki bardzo dobre (łazienka taka plastikowa) czysto, w sam raz na nocleg. Płatność kartą, za pokój 3 os. 25E. Ja osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Nocleg na Rumunii IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.16, 09:16 Też chcieliśmy jechać samochodem ale ostatecznie wykupiliśmy samolot za 1800 zł za cztery osoby tam i z powrotem ze względu na dzieci . Jednak to ok 20 godzin jazdy ,a koszty nie dużo niższe od samolotu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nocleg na Rumunii IP: 80.85.225.* 03.08.16, 07:41 A gdzie takie tanie bilety na samolot udało wam się kupić ? interesowałam się tym ale przy 3 osobach wychodziło ponad 2,500 zł więc stwierdziłam, że sporo i został dojazd własny. Odpowiedz Link Zgłoś