Dodaj do ulubionych

Bułgaria-dreszczyk emocji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:10
Wpłaciłem wczoraj 30% zaliczki na wczasy organizowane przez Orbis.Według nich
ma być super,czyli tak:

www.orbis.com.pl/index.php?sk=LB-59
a przed chwilą w necie znalazłem informację,że może być jednak ciut inaczej:

www.tophotels.ru/main/hotel/al26163/?w=yes
I teraz zastanawiam się co robić:)

Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: Bułgaria-dreszczyk emocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:12
      W życiu juz nie piszę sie na nowe hotele
      • Gość: piter Re: Bułgaria-dreszczyk emocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:55
        ja bylem w nowym w bulgarii i byl super - st.anthony
    • Gość: bazio4 Re: Bułgaria-dreszczyk emocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:09
      nie ważny hotel, ważne żeby nie brać posiłków, tylko śniadanie, w bułgarii jest
      zajebiste żarcie i bardzo tanio, takiego barana pieczonego jak tam to nigdzie
      nie jadłem,
      a jeśli chodzi o hotele, to generalnie większość jest w remoncie, powstają nowe,
      to jest jeden wielki plac budowy, no i generalnie syf w całej bułgarii. ale te
      plaże ..........
    • tosia.tosia Re: Bułgaria-dreszczyk emocji 02.02.07, 22:01
      a mnie to nie zaskakuje
      byłam latem 2006 w Złotych Piaskach w holelu 4**** Atlas,organizatorem był
      Orbis, hotel super, ale w drodze powrotnej z hotelu na lotnisko nasz kierowca
      zajeżdżał do różnych innych miejscowości z których zabierał turystów, uwierz
      mi, dziękowałam Bogu, że wybrałam Złote Piaski, bo miejsca w które
      zajeżdżaliśmy wyglądały właśnie jak na tej fotce. Hotete genetalnie super 4* i
      5*, ale cała infrastruktura-syf!!!! czasami zastanawiałam się, jak ci turyści
      schodzili na plaże, bo wokół mnóstwo gruzu, rozwalających się budowli, albo
      rozpoczętych i porzuconych budów,żelaztwa, krzaczysk, haszczy itp...
      W Bułgarii zostawiłm amortyzator do wózka dziecięcego, bo chodniki są dziurawe
      a krawężniki często sięgały 40cm.........
      jeśli jedziesz do Bułgarii, to szykuj się na "powrót do przeszłosci" lotnisko w
      Warnie jak za PRL-lepiej uciekać, po płycie jeżdżą stare Łady, no sam
      zobaczysz, niektórych to kręci, ale ja nie polecam, na szczęście w te same
      wakacje byłam jeszcze na Teneryfie w przepięknym miejscu, kąpałam się w czystym
      oceanie, to jest to.
      • Gość: rysiu Re: Bułgaria-dreszczyk emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:44
        Kochana Tosiu,strasznie sie powtazasz,ciagle jedne i te same androny
        pleciesz.Czyzby skleroza dawala znac o sobie.A moze sprawy kobiece?Mnie w
        Bulgarii sie podoba i niezmienisz mojej opinii chociazbys sie starala.Adios!!!
        • tosia.tosia kochany Rysiu 03.02.07, 19:19
          Kochany Rysiu,
          ja odpowiadam na post MJ, pytał o opinię, to ją napisałam, jak widzisz
          detektywie, zgodną z tą którą napisałam potem.
          A propos, to właśnie pytanie MJ skłoniło mnie do refleksji na temat wczasów w
          Bułgarii. Mimo,że upłynęło już pół roku, to niestety nie zmieniłam zdania na
          temat Bułgarii,
          pozdrawiam
    • Gość: MJ Re: Bułgaria-dreszczyk emocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 20:42
      Witam ponownie.Ze wzgledu na to,że Orbis stanął na wysokosci zadania czuję sie
      zobowiązany poinformowac o tym,aby mój post nie zraził potencjalnych klientów
      Orbisu i www.zornitzasands.com
      Po mojej interwecji natychmiast otrzymałem zdjęcia(wykonane przez pracownika
      biura),które na szczęście potwierdzają,że na chwile obecna otoczenie hotelu
      wyglada zupełnie inaczej niż na zdjęciu zamieszczonym przez rosyjskich
      turystów.Powiem szczerze,że niesamowicie mi ulżyło:)
      Ponadto po morderczych poszukiwaniach(dzięki jakiejs zupełnie nie znanej mi
      wcześniej wyszukiwarce)znalazłem nawet film nakrecony z balkonu sąsiedniego
      hotelu Royal Park,na którym jakiś przemiły angielski turysta pięknie nakręcił
      interesujące mnie otoczenie Zornitza Sands:)
      Dzieki jednak za słowa otuchy.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka