Dodaj do ulubionych

Prom Calarasi -Silistra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:22
Witam .Ile kosztuje bilet na prom za samochód osobowy . Czy można płacić w euro czy tylko w miejscowej walucie .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tomaszek193 Re: Prom Calarasi -Silistra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 16:42
      prom kosztuje w przeliczeniu kilka czy kilkanaście złotych i płać w lejach,
      zawsze tak rób, cokolwiek kupujesz w RO czy BG. Miejscową walutę pobierz w
      bankomacie w pierwszym banku, jaki zobaczysz po wjechaniu do danego kraju.
      Bilet kupuj w budce, nie daj się wciągnąć w żadne oferty składane przez różnych
      cwaniaczków, którzy tylko czyhają na niezorientowanych obcokrajowców, po prostu
      zignoruj ich i rób tak jak miejscowi, ustaw się na zjeździe, kup bilet i czekaj
      spokojnie. Pamiętaj, że promem nie przekraczasz granicy RO/BG. Granica jest po
      drugiej stronie rzeki, poprowadzą Cię tam drogowskazy. Prom jest częścią
      rumuńskiej drogi krajowej, chyba nr 3. A tak w ogóle to jest to fajna atrakcja
      w podróży do BG, Dunaj w tym miejscu jest wyjątkowo szeroki i dzieli się na
      odnogi.

tutaj moja fotka promu w Calarasi, zapraszam też do zobaczenia innych zdjęć z
      RO i BG:

travel.webshots.com/photo/2964856360081198134BASOGU
      • agora9452 Re: Prom Calarasi -Silistra 12.05.07, 16:38
        Dzieki w tym roku jadę tą drogą
    • Gość: leon1406 Re: Prom Calarasi -Silistra IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.07, 18:06
      Lepiej skorzystaj z drogi przez Vama Veche -Durankulak 0 kosztow i stania.
      • Gość: 000 Re: Prom Calarasi -Silistra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:54
        Koszty to dojazd w to miejsce.Na prom nie czekałem dłużejniz 30 minut.Koszt biletu ok.6 Eur
        • agora9452 Re: Prom Calarasi -Silistra 13.05.07, 17:08
          W sierpniu 2006 przekraczałem granice w Wamoa Wasze o drugiej w nocy było pusto
          i spokojnie wszystim polecam,ale teraz w tym roku chcę pojechać nową drogą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka