owocowyraj 19.06.07, 17:11 Wybieramy się do Bułgarii, prawdopodobnie we wrześniu. Zastanawiamy się nad podróżą bez biura i rezerwacji. Możecie coś polecić? Odpowiednie miejsce, może adres/. Jakie to koszty i czy po prostu warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dajer Re: Bułgaria w ciemno. Warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:33 Ja byłem w Bułgari dwa lata temu własnie we Wrześniu pojechałem w ciemno. Znalazłem ładny hotelik w Sozopolu płaciłem za dwu osobowy pokój 50zł z TV, klimatyzacją lodówką i ładną łazienką. W tym roku też się tam wybieram tylko w sierpniu. Polecam kwatery znajdziesz bez problemu i napewno wyjdą cię wczasu taniej niż przez biuro podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bułgaria w ciemno. Warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:03 We wrześniu nie będziesz miał najmniejszego problemu ze znalezieniem kwatery. Jeśli chodzi o wybór miasta do wypoczynku, to już chyba musisz zdecydować sam. Na tym forum znajdziesz masę informacji o nadmorskich miejscowościach. Ja wybieram sie we wrześniu do Obzoru i po zasłyszeniu wielu pozytywnych opini o tym miasteczku, mam nadzieje na dobre wakacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Obzor-super!! 19.06.07, 23:53 polecam wsie, tetnią zyciem, knajpami i niskimi cenami. W kurortach jest duuuuuuuzo drozej. We wrzesniu-bez problemu znajdziesz nocleg!! Bardzo polecam PRIMORSKO-sa 2 plaze, bo to taki cypel jw Obzor Pomorie Czernomorec(dosc mała plaza) Sozopol(cóz, w porównaniu z primorskiem-drozej i mniej miejsca na plazy) Kiten wszedzie tam byłam. głownie na południe, pod Turcję, tam pogoda nie zaskoczy. Wyzej, złote piaski, Warna, tam moze zaskoczyc. najgorecej polecam Primorsko :) na pewno cos znajdziesz :) pytaj o ceny, zawsze wisza tabliczki na furtkach przy posesjach. W primorsku byłam X razy, zawsze było super! :) plaza jest spokojna i z falami :) tego wyboru mi brakowało w innych miasteczkach jak jechałam gdzie indziej (od 20 lat jezdze do byłg. bez przerwy) jest tam rezydencja Ziwkowa, sławna Perła. Nesseber mozna zwiedzic, ale tam nie radze kotwiczyc-wysokie ceny i mała plaza w stosunku do turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Bułgaria w ciemno. Warto? 21.06.07, 08:04 Bedziecie podróżować samochodem czy samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś