Gość: beatag IP: *.c27.msk.pl 09.07.07, 19:50 Wybieramy się pierwszy raz do Bułgari Primorska,pensjonat Primorsko z BP Rego- Bis bez wyżywienia.Będe wdzięczna za wszelkie rady,informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkykitek Re: Primorsko 09.07.07, 20:40 Co do pensjonatu nie pomogę, bo go nie znam. Ale jeśli masz pytania dotyczące miasta, pisz na funkykitek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatag Re: Primorsko IP: *.c27.msk.pl 10.07.07, 16:45 Ktoś jeszcze do Primorska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Primorsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:12 My juz jutro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar1 Re: Primorsko IP: 83.238.170.* 11.07.07, 07:54 Witam ja jadę z REGO-BIS do Primorska 17.08 Odpowiedz Link Zgłoś
astalavista Re: Primorsko 12.07.07, 09:07 Też pensjonat Primorsko z Rego-Bis turnus 21.07.2007 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bataag Re: Primorsko IP: *.c27.msk.pl 12.07.07, 11:53 My jedziemy 04.września.Czekam na relacje po powrocie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub1311 Re: Primorsko 15.07.07, 11:06 Witam. Primorsko hotel OPAL BP Jaguar od 21.07 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Primorsko IP: *.ath.bielsko.pl 24.07.07, 10:17 Ja wybieram sie tam 8 wrzesnia, z BP Amida, pensjonat Katia; może ktoś go zna? Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: Primorsko 24.07.07, 18:43 Ja znam:) Jaki macie numer pokoju? Dwu czy trzyosobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Primorsko IP: *.ath.bielsko.pl 26.07.07, 12:34 na drugim piętrze, 2-osobowy, chyba nr 210; możesz coś doradzić: opłaca się wykupić posiłki w Dwóch palmach? druga sprawa: interesuje mnie wycieczka 2- dniowa do Istambułu, ale w BP powiedzieli, że warto sprawdzić który przewodnik pojedzie, bo od tego zalezy czy jest fajnie, wiesz z kim warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: Primorsko 26.07.07, 22:09 Jak na 2 piętrze to 201. Fajny pokój z duzym balkonem, w rzeczywistości przewidziany na 3 osoby. Łazienka mała, ale to standard. Nie wykupujcie posiłków. Dwete Palmy nie są najlepszą restauracją w Primorsku. Ludzie, którzy wykupili w poprzednich latach bardzo tego żałowali. W miasteczku jest mnóstwo świetnych knajpek i na pewno znajdziecie coś dla siebie. Polecam zwłaszcza Czajkę przy zejściu do portu. Zresztą dziś w nocy wyjeżdżam, to po powrocie napiszę, czy coś się zmieniło. Co do przewodnika - zazwyczaj jedzie jedna i ta sama pilotka. Jest to dość wkurzające, bo autobusów wiele a ona jedna. Możecie trafić na pilota rosyjskojęzycznego i autobus w połowie zapełniony Polakami a w połowie Rosjanami czy Ukraińcami. Albo na Bułgarki jadące po towar na Złoty Bazar. Czasem drugą pilotką jest córka tej "właściwej" - Wanda. Wtedy lepiej kupić przewodnik i zdać się na niego. Panna duka z kartki i to niezbyt płynnie. Możliwe, że we wrzesniu nie będzie już tylu chętnych i załapiecie się na jeden autokar z Polakami. Najlepiej dopytać na miejscu pana Aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Primorsko 26.07.07, 22:57 ja tez nie radze wykupywac jedzenia. wszedzie jest tanio, a idziesz kiedy chcesz i jesz co chcesz :) za 2 palmami jest knajpa Eleni(przechodzi sie przez plac), mama poleca i naprzeciw gokardów, koło przedszkola, lunaparku - AFRODITA, tez mama mówi rewelka, głownie tam sie stolowali pozdr. odezwij sie jak wrócisz :) jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Primorsko IP: *.ath.bielsko.pl 27.07.07, 09:29 Serdeczne dzięki za wszystkie informacje, wylot mam 8 września, więc jeszcze troche poczekac trzeba, pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
alajla Re: Primorsko 22.08.07, 12:51 Witam Madziu! My również jedizemy z Amidy 8.09 do Primorska! I również do tego pensjonatu!! Więc pewnie się spotkamy na miejscu :)) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Primorsko IP: *.ath.bielsko.pl 28.08.07, 12:15 no to fajnie alajla; teraz tylko troche martwie sie o pogodę, żeby nie padało, chcę się poopalać i pokąpać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Primorsko IP: *.chello.pl 23.02.08, 16:13 ja jade w lipcu tego roku do Katii:) możecie dać jakieś info + i - tego pensjonatu i lokalizacji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 funkykitek! 26.07.07, 22:59 tak sobie pomyslalam, ty znasz atanaskę??Koło 50 lat ma czesto była rezydentka z biur, zna b dobrze polski. Ma wille wlasnie w rejonach palmy :))) a mieszkamy zawsze u jej mamy, niedaleko własnie przedszkola :) bardzo sie przyjaznimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: funkykitek! 24.02.08, 19:03 > a mieszkamy zawsze u jej mamy, niedaleko własnie przedszkola :) > bardzo sie przyjaznimy :) Ja mieszkałem u niej w gdzieś w okolicach 1988 roku! Fajnie ze wszystko O.K bo to bardzo sympatyczna osoba jest. Pozdrów ja (choć i tak nie będzie wiedziała od kogo)! :-) Odpowiedz Link Zgłoś