IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 17:15
Czy we wrześniu jest dużo turystów w Ravda i Nessybar?. Jaka tam jest pogoda
w tym czasie - ciepło, czy zimno? Czy jest jakiś market w Ravda?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga0777 Re: Ravda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:18
      Byłam 2 lata temu na poczatku wrzesnia i w Rawdzie za duzo ludzi nie było-w
      Neseberze owszem,w Slonecznym Brzegu też.Koło 10 wrzesnia zaczęli zamykać
      knajpki na dworze,bo naprawdę wieczorami w polarku i spodaniach było chłodno-
      nawet drineczki-bardzo dobre z resztą-nie pomagały.W dzień jakies 25-27 stopni
      było-woda cieplutka!!!Koniecznie warto iśc do tej knajpy kawałek za
      miasteczkiem-typowy wieczór bułgarski-folklor na całego-tez ją jakoś koło
      dziesiatego zamknęli na pietruchę niestety.W Neseberze knajpki czynne
      przeważnie do 23-polecam taka węgierską-muzyka na żywo i pyszne jedzenie.Na
      tańce do Zlotego Brzegu trzeba jechac-powrót niestety taryfą-warto sie targowac
      no i uważac zeby na około nie wiezli-cwaniaki jak wszędzie.Najlepiej znac
      rosyjski bo z angielskim u nich róznie, a oni mają ruski alfabet.Pytaj jak
      chcesz cos jeszcze wiedziec Pozdr Pa
    • Gość: kinga0777 Re: Ravda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:25
      A -ha-Marketu nie ma-jest coś na kształt naszego samu-ale wcale nie tanio i
      brudno bardzo-lepiej kupowac w tych małych sklepikach.Chetnie odpowiem na inne
      pytania pozdr pa
    • Gość: womhal Re: Ravda IP: *.acn.waw.pl 08.08.07, 07:51
      hej! ja tez bylem w Rawdzie we wrzesniu 2005, tyle ze nie na samym poczatku
      wrzesnia a gdzies kolo 8-10 (dokladnie nie pamietam), i faktycznie w samej
      Rawdzie powoli juz sie wszystko zamyka, i ludzi coraz mniej. Co do pogody to
      pewnie zalezy juz troche od szczescia, pierwsze kilka dni bylo upalnych i
      slonecznych, ale potem pogoda sie zepsula i przez jakies 3-4 dni padalo i bylo
      zimno - jakies 15 stopni. Wiec tak jak mowie - roznie moze byc. w tym roku jade
      pod koniec sierpnia i mam nadzieje ze bedzie z pogoda lepiej! :)) pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka