zuz70 25.05.09, 23:16 Witam. Wybieram się na wakacje do Ravdy hotel Riwiera. Mam pytanie, czy był ktoś tam z Fun Club, i czego można się tam spodziewać. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pimo Re: riviera ravda IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 09:42 W Rawdzie byłem w tym hotelu niestety nie. Podaję link do dyskusji i tam sobie poczytaj. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=76604455&a=76604455 Ja jestem zadowolony z pobytu w Rawdzie. Inni niestety nie. Rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojak999 Re: riviera ravda 28.05.09, 18:22 Gość portalu: Pimo napisał(a): > Ja jestem zadowolony z pobytu w Rawdzie. Inni niestety nie. > Rzecz gustu. Pimo zgadzam się w pełni. W tym roku też zaliczam Rawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuz70 Re: riviera ravda 01.06.09, 22:11 z tego co zauważam to chyba jeszcze nikt nie był w tym hotelu. A może go po prost NIE MA?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadpu Re: riviera ravda 02.06.09, 20:14 Hej, byliśmy w Rawdzie 3 lata temu. Fajna, niedroga miejscowość, blisko dużych kurortów - Słoneczny Brzeg i Nessebar. Odległość od tych miast 5 km, niedrogi dojazd autobusem. Ale porównanie w cenach ... jedzenie w Rawdzie a SB - w SB 2 lub 3 razy droższe. Polecam aquapark Active w SB, duży, bezpłatny transport z przystanku z Rawdy. W Nessebarze też jest aquapark - ta sama cena, ale ten w Nessebarze gorszy. Będziesz zadowolona z pobytu :) Nam się bardzo podobało. Tylko nie warto chodzić na plażę główną w samym centrum..jest mocno zatłoczona. My chodzliśmy dalej na skały, gdzie nie było za tłoczno :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojak999 Re: riviera ravda do zuz70 03.06.09, 18:19 W ubiegłym roku w Rawdzie było w trakcie budowy 12 hoteli. Może Twój to jeden z tych 12. Odpowiedz Link Zgłoś