Gość: Gosc IP: *.acn.waw.pl 16.01.08, 22:30 Bardzo prosze o informacje na temat tego hotelu, miejscowości itp. Czy jest to dobre miejsce na wakacje z 1,5 rocznym dzieciaczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 21:57 Witam, byłem na wakacjach w tym hotelu uważam, że standart jest wysoki, dobra obsługa, jedzenie. Nie wiem jak wygląda sytuacja z 1,5 rocznym dzieckiem. Widziałem klub dla małych dzieci ale chyba taki od 4 lat. Było pare osób z małymi dziećmi. Jest tam płytki basen idealny dla dzieci oraz animatorzy, którzy zajmują się rozrywką dla wczasowiczów, przede wszystkim najmłodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 08.02.08, 15:38 czy dysponujesz zdjęcami z tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: 80.54.27.* 16.03.08, 13:35 Wybieram się z rodziną w czerwcu też do tego hotelu,czy orientujesz sie jak umiejscowione są pokoje czy lepiej wziąść pokoje na górze z widokiem na morze czy też na dole -boję się ,że na dole będzie głośno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 16.03.08, 22:49 Witaj! Trudno mi powiedzieć, jak może być lepiej. Biorąc pod uwagę, że to będzie czerwiec, hałas nie będzie uciążliwy. Ewentualnie w razie możliwości wymienisz pokój. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.chello.pl 28.01.08, 19:18 ja tez mysle o wyjezdzie do Bolero w czerwcu , choc rozwazam jeszcze Azalia hotel, tez mam 1,5 roczne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 08.02.08, 15:39 My zdecydowaliśmy się na ten hotel termin czerwcowy 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.acn.waw.pl 11.02.08, 10:31 My tez wybralismy ten hotel. lecimy 7.06 na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 11.02.08, 19:13 Witaj! My również lecimy 7.06 (pierwotnie miał być 6/06), z tą różnicą, że na 1 tydzień. Będziemy wraz z 7 mc maluszkiem. Co zadecydowało, że wybraliście ten hotel? Czy znacie nowe godziny wylotu? Miło, że lecicie w tym terminie. Podam e-mail w celu ewentualnego kontaktu: bursztyn77@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 11.02.08, 21:20 My wybieramy się do tego hotelu 28.06 na dwa tygodnie. Lecimy z dwójką maluchów 4 latką i 6 miesięczną córeczką. Wylot o 5 rano horror. Mam nadzieję, że warunki będą w ok. Napiszcie po powrocie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 12.02.08, 19:21 mamy cichą nadzieje, że godziny lotów będą inne..:) Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 13.02.08, 09:12 Rezerwowałam, wakacje w połowie stycznia i od tamtej pory zmieniła się data wylotu i godzina. Pierwotnie mieliśmy wylecieć 27.06 w piątek o 12.00. Wylot przy małym dziecku idealny, choć przy tak małym dziecku z jakim my będziemy lecieć to chyba bez znaczenia. Jest szansa, że całą podróż prześpi, gorzej ze starszą córką 4.5 letnią może marudzić, ale ona generalnie uwielbia wakacje i loty samolotem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 13.02.08, 12:42 Biorąc pod uwagę, ze trzeba być na lotnisku 2 godz. wcześniej, czyli o 3 w nocy to może być różnie. Zależy czy mieszkasz w Wawie. my niestety mamy około 150 km. do przejechania, więc musimy wyjechać z domu około 1 w nocy :( Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 17.02.08, 14:48 Nie mieszkam w Warszawie, ale w bliskiej okolicy (7 km do granicy miasta), niestety po przeciwnej stronie lotniska. O tej godzinie dojazd zajmie nam pewnie ok. 30 min. Masz racje z dziećmi może być różnie, ze zmęczenia mogą dać popis donośnego płaczu. O ile starszej mogę coś wytłumaczyć to z malutką już tłumaczenie nie przejdzie (będzie miała 6 miesięcy). Mam nadzieję, że dokonaliśmy dobrego wyboru, bo nawet w Tui czasami można się naciąć. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 17.02.08, 21:58 Witaj! Myślę, że to będzie dobry wybór. Hotel z oznaczeniem Tui 4,5 gwiazdki, powinien zagwarantować odpowiedni poziom i sprawić, że nie będzie żadnych przykrych niespodzianek. Pozdrawiam gorąco. P.S. Szkoda, że nie lecimy w tym samym terminie :( Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 23.02.08, 10:51 Czy ktoś jeszcze wybiera się w terminie 7 - 14 czerwiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.acn.waw.pl 25.02.08, 22:02 Ja będę w terminie 7.06-21.06 z córeczką i mężem (Malutka będzie miała wtedy rok i 9 miesięcy :) Na pewno się spotkamy :))) Zmiana godzin fatalna :( nawet myśleliśmy czy nie zrezygnować no ale może nie będzie tak źle... DO ZOBACZENIA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 10:11 My wyjeżdżamy 28.06 na dwa tygodnie. Mam nadzieję, że opiszecie swoje wrażenia po pobycie w tym hotelu. Godziny macie rację porażka. Będzie ryk w samolocie jak nic, albo spanie jak miło. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 14:54 Witaj! Liczymy, że dzieciaki wybiorą tą druga opcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 15:10 W przeciwnym wypadku pozostali podróżnicy nas zlinczują. My lecimy z 4,5 latką i 0,5 roczną. Jakoś to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 25.03.08, 16:48 Witaj! My lecimy 7/06, więc może nie będzie jeszcze pełnego obłożenia w samolocie i w hotelu. Po powrocie będę służył pomocą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yrden11 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 12.04.08, 21:58 Witam, my tez w tym roku do Bułgarii. Złote Piaski Hotel Grifid Arabella. Wydaje mi sie, ze to gdzieś niedaleko Grifid Bolero, ale może sie mylę. Niestety nikt na forum nie wie nic o naszym hotelu. Rzuciłam pytanie, ale zero odzewu. Jedziemy z roczną córką po raz pierwszy za granic, pierwszy raz samolotem i pierwszy raz do Bułgarii (nie licząc męża, który był tam w dzieciństwie). Trochę sie stresujemy jak będzie, ale liczymy, ze szczęście i tym razem nas nie opuści, a i mała jak zwykle stanie na wysokości zadania. Jak by ktoś miał ochotę sie na miejscu spotkać, to chętnie. Trochę mnie przeraza, ze tam będą albo emeryci albo rządni szaleństw młodzi-bezdzietni:). Lecimy 14 czerwca, wylot tez 5 rano. Jak by ktoś słyszał cos o naszym hotelu, proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 16.04.08, 11:05 Spokojnie, są to hotele typu family, więc myślę ,że przeważać będą rodziny z dzieciakami. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty karzeł Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.08, 14:16 a do wyjazdu coraz bliżej... Może macie jakieś nowe info o hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty karzeł Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.pronet.lublin.pl 26.05.08, 22:36 up Odpowiedz Link Zgłoś
ineska7 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 29.05.08, 19:51 nie za dobre informacje... :( www.dziennik.pl/swiat/article182951/Ogromna_plama_ropy_zagraza_plazom_Bulgarii.html Odpowiedz Link Zgłoś
renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.06.08, 10:56 podnoszę do góry, bo chyba część z Was już wróciła. Podzielcie się proszę wrażeniami. My wylatujemy za tydzień. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś