Dodaj do ulubionych

Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski

IP: *.acn.waw.pl 16.01.08, 22:30
Bardzo prosze o informacje na temat tego hotelu, miejscowości itp.
Czy jest to dobre miejsce na wakacje z 1,5 rocznym dzieciaczkiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 21:57
      Witam,
      byłem na wakacjach w tym hotelu uważam, że standart jest wysoki, dobra obsługa,
      jedzenie. Nie wiem jak wygląda sytuacja z 1,5 rocznym dzieckiem. Widziałem klub
      dla małych dzieci ale chyba taki od 4 lat. Było pare osób z małymi dziećmi. Jest
      tam płytki basen idealny dla dzieci oraz animatorzy, którzy zajmują się rozrywką
      dla wczasowiczów, przede wszystkim najmłodszych.
      • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 08.02.08, 15:38
        czy dysponujesz zdjęcami z tego hotelu?
      • Gość: jola Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: 80.54.27.* 16.03.08, 13:35
        Wybieram się z rodziną w czerwcu też do tego hotelu,czy orientujesz
        sie jak umiejscowione są pokoje czy lepiej wziąść pokoje na górze z
        widokiem na morze czy też na dole -boję się ,że na dole będzie głośno
        pozdrawiam
        • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 16.03.08, 22:49
          Witaj!

Trudno mi powiedzieć, jak może być lepiej. Biorąc pod uwagę, że to będzie
          czerwiec, hałas nie będzie uciążliwy. Ewentualnie w razie możliwości wymienisz
          pokój.

pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.chello.pl 28.01.08, 19:18
      ja tez mysle o wyjezdzie do Bolero w czerwcu , choc rozwazam jeszcze
      Azalia hotel, tez mam 1,5 roczne dziecko.
      • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 08.02.08, 15:39
        My zdecydowaliśmy się na ten hotel termin czerwcowy 2+1
        • Gość: Gość Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.acn.waw.pl 11.02.08, 10:31
          My tez wybralismy ten hotel. lecimy 7.06 na 2 tygodnie.
          • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 11.02.08, 19:13
            Witaj!

My również lecimy 7.06 (pierwotnie miał być 6/06), z tą różnicą, że na 1
            tydzień. Będziemy wraz z 7 mc maluszkiem.
            Co zadecydowało, że wybraliście ten hotel? Czy znacie nowe godziny wylotu?
            Miło, że lecicie w tym terminie. Podam e-mail w celu ewentualnego kontaktu:
            bursztyn77@o2.pl
            Pozdrawiam serdecznie
            • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 11.02.08, 21:20
              My wybieramy się do tego hotelu 28.06 na dwa tygodnie. Lecimy z dwójką maluchów
              4 latką i 6 miesięczną córeczką. Wylot o 5 rano horror. Mam nadzieję, że warunki
              będą w ok. Napiszcie po powrocie jak było.
              • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 12.02.08, 19:21
                mamy cichą nadzieje, że godziny lotów będą inne..:)
                • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 13.02.08, 09:12
                  Rezerwowałam, wakacje w połowie stycznia i od tamtej pory zmieniła się data
                  wylotu i godzina. Pierwotnie mieliśmy wylecieć 27.06 w piątek o 12.00. Wylot
                  przy małym dziecku idealny, choć przy tak małym dziecku z jakim my będziemy
                  lecieć to chyba bez znaczenia. Jest szansa, że całą podróż prześpi, gorzej ze
                  starszą córką 4.5 letnią może marudzić, ale ona generalnie uwielbia wakacje i
                  loty samolotem. Pzdr.
                  • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 13.02.08, 12:42
                    Biorąc pod uwagę, ze trzeba być na lotnisku 2 godz. wcześniej, czyli o 3 w nocy
                    to może być różnie. Zależy czy mieszkasz w Wawie. my niestety mamy około 150 km.
                    do przejechania, więc musimy wyjechać z domu około 1 w nocy :(
                    • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 17.02.08, 14:48
                      Nie mieszkam w Warszawie, ale w bliskiej okolicy (7 km do granicy miasta),
                      niestety po przeciwnej stronie lotniska. O tej godzinie dojazd zajmie nam pewnie
                      ok. 30 min. Masz racje z dziećmi może być różnie, ze zmęczenia mogą dać popis
                      donośnego płaczu. O ile starszej mogę coś wytłumaczyć to z malutką już
                      tłumaczenie nie przejdzie (będzie miała 6 miesięcy). Mam nadzieję, że
                      dokonaliśmy dobrego wyboru, bo nawet w Tui czasami można się naciąć.
                      Pzdr.
                      • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 17.02.08, 21:58
                        Witaj!

Myślę, że to będzie dobry wybór. Hotel z oznaczeniem Tui 4,5 gwiazdki, powinien
                        zagwarantować odpowiedni poziom i sprawić, że nie będzie żadnych przykrych
                        niespodzianek. Pozdrawiam gorąco.
                        P.S. Szkoda, że nie lecimy w tym samym terminie :(
          • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 23.02.08, 10:51
            Czy ktoś jeszcze wybiera się w terminie 7 - 14 czerwiec?
            • Gość: ines Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.acn.waw.pl 25.02.08, 22:02
              Ja będę w terminie 7.06-21.06 z córeczką i mężem (Malutka będzie
              miała wtedy rok i 9 miesięcy :) Na pewno się spotkamy :))) Zmiana
              godzin fatalna :( nawet myśleliśmy czy nie zrezygnować no ale może
              nie będzie tak źle...
              DO ZOBACZENIA!!! :)
              • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 10:11
                My wyjeżdżamy 28.06 na dwa tygodnie. Mam nadzieję, że opiszecie swoje wrażenia
                po pobycie w tym hotelu. Godziny macie rację porażka. Będzie ryk w samolocie jak
                nic, albo spanie jak miło.

Pzdr.
                • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 14:54
                  Witaj!

Liczymy, że dzieciaki wybiorą tą druga opcję :)
                  • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.03.08, 15:10
                    W przeciwnym wypadku pozostali podróżnicy nas zlinczują. My lecimy z 4,5 latką i
                    0,5 roczną. Jakoś to będzie.
                    • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 25.03.08, 16:48
                      Witaj!

My lecimy 7/06, więc może nie będzie jeszcze pełnego obłożenia w samolocie i w
                      hotelu. Po powrocie będę służył pomocą.
                      Pozdrawiam
                      • yrden11 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 12.04.08, 21:58
                        Witam,

my tez w tym roku do Bułgarii. Złote Piaski Hotel Grifid Arabella. Wydaje mi
                        sie, ze to gdzieś niedaleko Grifid Bolero, ale może sie mylę. Niestety nikt na
                        forum nie wie nic o naszym hotelu. Rzuciłam pytanie, ale zero odzewu. Jedziemy z
                        roczną córką po raz pierwszy za granic, pierwszy raz samolotem i pierwszy raz do
                        Bułgarii (nie licząc męża, który był tam w dzieciństwie). Trochę sie stresujemy
                        jak będzie, ale liczymy, ze szczęście i tym razem nas nie opuści, a i mała jak
                        zwykle stanie na wysokości zadania. Jak by ktoś miał ochotę sie na miejscu
                        spotkać, to chętnie. Trochę mnie przeraza, ze tam będą albo emeryci albo rządni
                        szaleństw młodzi-bezdzietni:).
                        Lecimy 14 czerwca, wylot tez 5 rano. Jak by ktoś słyszał cos o naszym hotelu,
                        proszę o informacje.
                        • bursztyn1977 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 16.04.08, 11:05
                          Spokojnie, są to hotele typu family, więc myślę ,że przeważać będą rodziny z
                          dzieciakami.
                          Pozdrowienia
                          • Gość: zapluty karzeł Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.08, 14:16
                            a do wyjazdu coraz bliżej... Może macie jakieś nowe info o hotelu?
                            • Gość: zapluty karzeł Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski IP: *.pronet.lublin.pl 26.05.08, 22:36
                              up
                              • ineska7 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 29.05.08, 19:51
                                nie za dobre informacje... :(
                                www.dziennik.pl/swiat/article182951/Ogromna_plama_ropy_zagraza_plazom_Bulgarii.html
    • renial74 Re: Grifid Bolero (ex Riu) - Złote Piaski 21.06.08, 10:56
      podnoszę do góry, bo chyba część z Was już wróciła. Podzielcie się proszę
      wrażeniami. My wylatujemy za tydzień.
      Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka