Dodaj do ulubionych

hotel nansi

IP: 80.48.49.* 24.01.08, 20:09
czy ktoś był moze w słonecznym brzegu w hotelu nansi? albo moze ktoś wie jak ten hotelik wygląda, gdzie leży , czy w samym centrum?
Obserwuj wątek
    • Gość: D_DIESEL Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:56
      Też mam zamiar wybrać się do tego hotelu, ale nie potrafię znaleźć żadnych
      opinii na jego temat. W zeszłym roku byłem na Bułgarii i wiem gdzie on się
      znajduje. Jest mały i leży około 400 metrów od plaży. Dokładnie w miejscu gdzie
      zaczynają się wszystkie sklepiki, knajpy i zabawa :D Po wyjściu z hotelu idąc
      ciągle prosto dochodzi się do plaży głównej. Bardzo fajne miejsce !
    • Gość: ja Re: hotel nansi IP: *.um.gov.pl 12.06.08, 11:21
      czy ktoś był już w tym hotelu? albo moze ktoś jedzie do niego?
      • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:39
        ja jade w sierpniu
        • Gość: olszu Re: hotel nansi IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 14:15
          Ja w lipcu. Czy to jest przy tym supermarkecie co sie wjezdza odst. vlasu ?
        • Gość: kasia Re: hotel nansi IP: 195.205.245.* 26.06.08, 07:41
          ja tez zastanawiam sie nad wyjazdem do tego hotelu w sierpniu.
          warunki sa tam w miare przyzwoite?
          • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 09:42
            przecież to jest nowy hotel,nie zniszczony z basenem! tu sie nie ma
            co zastanawiać, my jedziemy 26 sierpień to się możemy spotkać...
            • Gość: Moni Re: hotel nansi IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.08, 20:15
              ja się wybieram do tego hotelu :) ze zdjęć wynika, że jest przyzwoity ale...
              zdazyło mi się, że zdjęcia i rzeczywistość dzieliła ogromna różnica;) ale kto
              będzie przesiadywał w hotelu ?! jedynie z rana bo w nocy to raczej nie,
              przynajmniej ja:P

Mój termin: 27 lipca - 8 sierpnia. Kogo spotkam? :)
              • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:23
                ja też żadko siedzę w hotelu, szkoda Moni że się nie spotkamy!!!
                • Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:57
                  jedzie ktoś do tego hotelu? albo już wrócił?
                  • Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 16.07.08, 18:59
                    Ja byłam w tym hotelu na początku lipca i jestem ogólnie zadowolona z jego
                    wyboru. Małżeństwo które go prowadzi jest świetne.Starają się pomóc swoim
                    gościom jak tylko mogą. Śniadania są niczego sobie. Jedyna rzecz która nie
                    zgadza się z tym co jest w ofertach to to że leży on 400 metrów od plaży. Jak na
                    moje oko to jest więcej (jakieś 10 minut piechotką). Niedaleko hotelu jest
                    czerwony supermarket w którym można sie tanio zaopatrzyć. Życze udanego
                    wypoczynku wszystkim którzy do niego jadą.
                    • Gość: Marta Re: hotel nansi IP: *.cable.smsnet.pl 16.07.08, 19:43
                      czy ten hotel jest blisko centrum??
                      • Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 17.07.08, 13:30
                        Hotelik jest bardzo blisko centrum-wystarczy przejść ulica ok 100 metrów i
                        dochodzi sie do jednej z głównych dróg na której znajduje sie dużo restauracji,
                        knajpek, stoisk z pamiątkami. Tam naprawdę życie zaczyna się po zmroku. A jeśli
                        chodzi o basen to jest dosyć ładny- wieczorem podświetlany. Cały dzień pada na
                        niego słonce, więc można się na leżakach poopalać. Hotelowa restauracja-tak jak
                        już pisałam śniadania mogą być, no chyba że ktoś spodziewa się wyszukanych
                        potraw to się zawiedzie. Serwowane są od 8 do 10.
                        • Gość: dulin Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 15:29
                          właśnie wróciłem z nansi. szczerze to bardzo miło sie zaskoczyłem! hotelik jak
                          na takie hajsy to jest bardzo dobry! wszystko na swoim miejscu jest, pokoje ok,
                          basen ok, tylko śniadania liche... troche daleko jest do plaży: z 400m/500m...
                          ;/ generalnie pobyt zapisał się w mojej pamięci na + ! pozdrowienia dla mecenasa
                          i jego s4:P
                    • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:01
                      koleżanko napisz jak restauracja i basen w tym hotelu?
                      • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:13
                        jeszcze napisz proszę- jak pokoje,czy wszędzie balkony i
                        klimatyzacja? i czy w tej restauracji są jakieś inne posiłki które
                        mozna sobie zamówić, albo piwko zabrać na basen, acha lodówka w
                        pokoju jest czy nie? i jakie łazienki w pokojach?
                        • Gość: gość Re: hotel nansi IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 17.07.08, 16:34
                          A więc tak: Z tego co zauważyłam to balkon jest w każdym pokoju, ale niestety
                          często jest tak że jest on dzielony z innym pokojem. Łazienki są ładne.
                          Klimatyzacja jest w każdym pokoju darmowa. Na otwieranie okien trzeba uważac bo
                          wlatuje dużo komarów, więc klima się przydaje. Jeśli chodzi o lodówki to są w
                          pokoju, ale niestety nie ma czajników. Można isć na dół do recepcji i oni tam
                          zalewają kubki. Można tam też kupić piwko z lodówki, inne napoje i jakieś
                          słodycze. A co do innych posiłków niż serwowane sniadania to nie mam pojęcia,ale
                          chyba nie ma takiej możliwości. My chodziliśmy na obiadki do restauracji Iris
                          niedaleko hotelu-wiekszość Polaków tam chodziło i nikt się nie przytruł. A ceny
                          są tam niższe niż w restauracjach bliżej plaży. Wiec polecam.
                          • Gość: Marta Re: hotel nansi IP: *.chello.pl 17.07.08, 22:21
                            Jeżeli nie było by większego problemu chciałabym prosić o kilka zdjęć hotelu
                            oraz jego otoczenia jeżeli jest akurat posiada Pani takie fotografie
                            Z góry dziękuję
                            nemo-18@tlen.pl
                          • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:12
                            Hej!
                            A z jakiego biura jechałaś?
              • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:13
                Hej,
                My też jedziemy w tym terminie do tego hotelu.
                Z jakiego biura jedziecie?
                pozdrawiam
                • Gość: olszu Re: hotel nansi IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 19:37
                  My bylismy z OK services. Rzeczywiscie hotelik fajny. Jezeli chodzi o dokladne
                  polozenie to jest bardzo niedaleko stacji pks ichniejszej. Po zakupy lepiej
                  chodzic do supermarktu ( wychodzac z hotelu trzeba isc w lewo ) Dla przykladu
                  0.7 Sierżanta (savoya - wodeczki) 7.59 lv a w sklepach zwylkych kolo 9 - 10 lv.
                  Polecic moge tez knajpke iris niedaleko hotelu jak idzie sie w strone plazy.
                  • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:11
                    my jedziemy z ok serwice! a wy?
                    • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:40
                      My też jedziemy z tego biura i jedziemy z Pszczyny. A Wy?
                      • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:48
                        do beti: kidy jedziecie dokładnie i ilu was jedzie?
                        masz tu mój meil daniel.mayorka@vp.pl będziemy w kontakcie!
                        w kupie raźniej nie?
                        • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 07:57
                          Hej,

My jedziemy 27.07. czyli już w tą niedziele...
                  • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:00
                    Dzięki za info, proszę jeszcze o informacje jak sprawdziło się biuro OK SERVICE?
                    I jak trasa, dało się przeżyć??
                    • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:04
                      podbijam temat-może ktoś już wrócił i coś napisze?
                      • Gość: reek Re: hotel nansi IP: *.tsi.tychy.pl 12.08.08, 11:50
                        także jestem ciekaw gdyż jadę we wrześniu
                        • Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 13:02
                          kiedy będziesz w tym hotelu?
                      • Gość: Seba Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:48
                        My wróciliśmy w piątek z tego hotelu... Wrażenia jak najbardziej pozytywne.
                        Pokoje dość duże przestronne, bez luksusów ale tych chyba się nikt nie
                        spodziewa... W każdym razie wszystko jest na swoim miejscu... W każdym pokoju
                        telewizor, lodówka, parę szafek i szafa. Łazienki też mają wszytko co
                        potrzeba... z jednym wyjątkiem nie ma kabiny prysznicowej, także cała łazienka
                        pływa bo kratka do której spływa woda jest na jej środku. Ale można się
                        przyzwyczaić i tak bardzo to nie przeszkadza... Hotel prowadzi sympatyczne
                        małżeństwo.. Kasimir i Julietta... Dogadać się troche ciężko bo Kasimir nie umie
                        angielskiego ani niemieckiego ale kojarzy coś po polsku także po chwili rozmowy
                        można wytłumaczyć lub zrozumieć o co chodzi ;) Okolica hotelu cicha. Do
                        głównego deptaka 10 min drogi do plaży troszkę dalej. Najszybciej dostać sie tam
                        przechodząc obok hotelu Boomerang do skrzyżowania, na którym skręcamy w prawo i
                        idziemy do świateł( po drodze z lewej strony jest hotel i knajpka i Irys, którą
                        polecam można tanio i smacznie zjeść ) dalej na światłach prosto i koło hotelu
                        Palace lub Neptun mozna przejść na plażę. Wzdłuż całej plaży ciągną się płatne
                        parasole i leżaki ale spokojnie można się ulokować za nimi oszczędzając 7 lewa
                        za parasol i 12 za leżak :) ... Jeśli chodzi o drogę na deptak to idziemy tak
                        samo tylko na światłach kręcimy w lewo... Słoneczny Brzeg to chyba raczej
                        spokojne miasto nigdzie nie widzieliśmy żeby ktoś się lał.. zresztą policji też
                        za bardzo nie widać ;) Wracając jeszcze do hotelu pokoje są sprzątane ( znaczy
                        wymieniany kosz na śmiecie, nie wiem czy podłoga też wycierana bo my zawsze
                        mieliśmy czysto :) ) O kradzieżach nie ma mowy. Znaczy pieniędzy na widoku nie
                        zostawialiśmy za to zegarki komórki itp już tak i nic nie zginęło, więc raczej
                        nie ma się czego bać... Pieniądze wymienialiśmy tylko w kantorach "Crown" na
                        deptaku i nigdy nas nie oszukali. Pobyt jak najbardziej udany, pogoda super -
                        choć gorąca tak nie czuć (może to ten wiatr od morza ;) )... My jesteśmy
                        zadowoleni.. Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś pytania to bez "krępacji" prosze
                        pisac... Jesli cos bede pamiętał na pewno napisze... Pozdrowienia
                        • Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 09:00
                          napisz coś o basenie przy hotelu,jak śniadania i co można w hotelu
                          kupić do picia czy jedzenia?
                          • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:10
                            jeszcze napisz jak klimatyzacja i balkony w pokojach oraz czy blisko
                            hotelu jest jakiś normalny sklep i knajpka-dziękuje...
                          • Gość: Seba Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:24
                            Basen przy hotelu głęboki na 1,4 m obok niego brodzik, chyba półmetrowy... Nawet
                            fajny choć mógł być trochę większy ( basen oczywiście a nie brodzik ;) )... W
                            sumie ma chyba 8-10m... Na śniadania codziennie kilka plasterków jakiś wędlin,
                            trochę ogórków, pomidorów, ser żółty, dżem, czasem jakiś słony biały ser,
                            zdarzyła się też parówka, albo jakieś grzanki, czy coś grzanko podobnego ;) do
                            tego herbata lub kawa do wyboru.. Można sobie pojeść... nam akurat tyle
                            wystarczyło, choć jeśli ktoś nastawi się na jakieś specjały to się zawiedzie...
                            zależy od gustu.. W hotelu można kupić piwo jakieś soki, rakiję, wodę, do
                            jedzenia to chyba jedynie jakieś chrupki, batony i wafle... My nic tam nie
                            kupowaliśmy bo bliziutko jest tani supermarket "Mladost" (taki czerwony, chyba
                            jest tam najtaniej - wychodząc z hotelu trzeba kierować się w lewo)...
                            Klimatyzacja jest w każdym pokoju.. można korzystać bez ograniczeń... Balkony w
                            niektórych pokojach są dzielone... My akurat trafiliśmy na balkon dzielony... z
                            tym że naszymi sąsiadami była sympatyczna rodzinka także nie narzekaliśmy...
                            Poza tym spotkaliśmy się tam z nimi chyba tylko 2-3 razy podczas pobytu także
                            nie czuliśmy się źle... Ale tak jak pisze to chyba zależy od sąsiadów... Knajpka
                            tak jak pisałem wyżej niedaleko jest "Irys" ale znajomi chodzili również do
                            innych pobliskich i nie narzekali... Wybór jest duży zależy od gustu :)
                            • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 09:31
                              dziękuje za super opis!!! jeszcze podaj proszę przykładowe ceny z
                              tego marketu i tej knajpy IRYS, tak przy okazji... dziękuje bardzo
                              za pomoc.Ja już za tydziń...
                              • Gość: Reek Re: hotel nansi IP: *.tsi.tychy.pl 14.08.08, 13:57
                                Dan od 15 wrzesnia
                                a jaki jest widok z balkonu??
                                • Gość: Beti Re: hotel nansi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 16:43
                                  To zależy na jaki pokój trafisz, może być widok na basen, albo na ulice albo na
                                  plac budowy... ale chyba widok z pokoju nie jest najistotniejszy :)
                              • Gość: Zakochany Seba :) Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:48
                                Cen tak dokładnie nie pamiętam... piwo w supermarkecie kosztowało ok 0,80 lewa,
                                owoce coś podobnego jak w Polsce, woda 1,5l tez koło 1 lewa, wódka 0,5l 6
                                lewa, winko tanioszka, zaś w Irysie porcja frytek 2 lewa, sałatka szopska
                                (bardzo dobra ;) ) 3,20 lewa, mięso ok 6-8 lewa ( karczek, filet z kurczaka,
                                pizza duża też koło 7 lewa... Jeszcze coś o wycieczkach fakultatywnych...
                                Byliśmy w "Warnie i delfinarium" oraz "Sozopol i Ropotamo" ta druga dużo lepsza
                                jest rejs po rzece Ropotamo i Sozopol też dość łady... w Warnie zaś prócz tego
                                delfinarium nie ma niczego do oglądania poza jedną cerkwią... W Istanbule nie
                                byliśmy ale podobno bardzo męcząca wycieczka jedzie się tam 9h i później też
                                jest bieganina... Najlepiej zrobić sobie samemu wycieczkę do Nessebaru ( za 1
                                lewa - tyle kosztuje bilet przejazdu zwykłym autobusem ) nam ta właśnie podobała
                                się najbardziej... Jeszcze słowo o "rezydencie" Leszku (cudzysłów nie jest
                                przypadkowy) i jego wycieczce do dyskoteki "Lazur"... chętnych ludzi z naszego
                                hotelu miał zabrać na największą dyskotekę w okolicy oddaloną niby o 30 km,
                                pozbierał po 15 lewa od osoby i zawiózł do "Lazura" do którego z hotelu Nancy
                                jest ok 15 minut drogi pieszo (gdzie wstęp kosztuje 5 lewa, w tym kobiety
                                wchodzą do 24 gratis)... czyli zarobił sobie po 25 lewa od pary (minus koszt
                                busika), który akurat dla ludzi ze Słonecznego Brzegu był zbędny... W ogóle o
                                rezydencie mamy jak najgorsze zdanie, niekompetentny, nieumiejący bułgarskiego
                                (mimo że mieszka tam już 5 lat), cwaniak szukający łatwowiernych do zarobienia,
                                ludzie z poprzedniego turnusu wiedzieli więcej niż on co się gdzie znajduje w
                                SB... taka rada: jak najdalej od niego ( co innego rezydenci np Pani Grażyna, z
                                którą byliśmy na wycieczkach to już całkiem co innego ... z tym, że w naszym
                                hotelu dyżury ma Leszek) Pozdrawiam i miłego wypoczynku... Szkoda że my już po :)
                                • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 13:06
                                  ten LESZEK to jakiś kozak? czy tylko naciągacz?
                                  • Gość: Zakochany Seba :) Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 19:30
                                    Leszek to żaden kozak, zwykły rezydent ;) Niegroźny zupełnie leszczyk hehe...
                                    tylko jakieś dziwne interesy chce chyba robić na turystach... Najlepiej u niego
                                    zapisać się tylko na wycieczki, które proponuje biuro OK Services (bo na
                                    wycieczki zapisuje się u niego. Chyba, że ktoś już wykupił w Polsce) posłuchać
                                    co pogada na przywitanie i tyle... Na dyskotekę najlepiej pójść samemu jeśli
                                    ktoś ma ochotę...
                                    • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 08:35
                                      dzięki SEBA za info. pozdrawiam!!!
                                      • Gość: ja Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:49
                                        witam
                                        i jak wrócił ktoś z tego hotelu,jakieś nowe info. może obszerniejsze?
                                        pozdrawiam
                                        • Gość: DAN2525 Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:33
                                          wybiera się ktoś do tego hotelu w tym roku?
                                          • Gość: madzk Re: hotel nansi IP: *.gprs.plus.pl 08.02.09, 11:21
                                            wybieram sie w na przelomie czerwca i lipca
                                            • Gość: DAN Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:10
                                              to dokładnie jak my,ilu was jedzie i z kąd?
                                              • Gość: madzik Re: hotel nansi IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 18:14
                                                mialam jechac z kolezanka ale ona sie wycofala moze sama pojade ?
                                                ale trzeba duzo doplacic do jedynki.mielismy jechac z okservices
                                                szkoda
                                                • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:14
                                                  jest jeszcze dużo czasu znajdziesz kogoś i będzie super,nas jedzie
                                                  czwórka!
                                                  • Gość: monika Re: hotel nansi IP: *.netblok.pl 11.02.09, 00:45
                                                    ja z chłopakiem wybieram sie do tego hoteliku na początku sierpnia:)
                                                  • dooominika.6 Re: hotel nansi 19.02.09, 10:10
                                                    ja wraz ze znajomymi wybieram się do tego hotelu w terminie 16.07.-28.07.
                                                  • Gość: dan Re: hotel nansi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:25
                                                    to super będziecie zadowoleni ja byłem w zeszłym roku i w tym tesz
                                                    jadę!!!
                                                  • Gość: monika Re: hotel nansi IP: *.netblok.pl 24.02.09, 13:48
                                                    a posiadasz jakieś zdjęcia które mogłbyś przesłać?? mój adres to
                                                    mokisiaki@poczta.fm byłabym bardzo wdzięczna:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka