Gość: ciekawska IP: *.eimg.pl 17.05.08, 09:45 jak w temacie - byl ktos? jakie wrazenia? jak pokoje? ja jade z Orbisu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawska Re: Hotel Termal Bulgaria IP: *.eimg.pl 24.05.08, 19:38 a moze ktos sie tam wybiera w wakacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hotel Termal Bulgaria IP: *.kolornet.pl 24.05.08, 20:15 Byłam i polecam. Jest bardzo sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Hotel Termal Bulgaria IP: *.eimg.pl 27.05.08, 08:43 hmmm to troche malo info :( myslalam ze sie dowiem jak posilki, jakie pokoje, lazienki i wogole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Hotel Termal Bulgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:20 Ja tam jade pojutrze i tez z orbisu.Ale mowiąc szczerze to nie wiem czy jest tam tak sympatycznie jak oglądam zdjęcia w necie.Okarze się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Hotel Termal Bulgaria IP: *.aster.pl 27.07.08, 17:45 Hotel może być, ale pokoje tylko i wyłącznie z widokiem na morze. Miejscowość CZajka gdzie znajduje się własnie ten hotel to wielkie nieporozumienie-brud, smród,brak chodników,stada bezdomnych psów.Nie ma żadnych atrakcji.Dla Mnie jest to wieś gdzie nie ma nawet głównej ulicy.Wieczorem to tragedia/głośna muzyka,z kazdego hotelu inna/,nie ma dyskotek,nie ma gdzie chodzić/do centrum Złotych Piasków- 45 minut trzeba dojsć/. Dla osób które lubią tańce,zabawę, rozrywkę- to wielkie rozczarowanie. Nie ma tu nic, oprócz 5 straganów. Nie polecam zwłaszcza młodym osobom.Była lipiec 2008/14 dni/ Odpowiedz Link Zgłoś