Gość: pj1205 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 19:31 Witam. Chciałbym zapytać czy ktoś w tym roku spędził już urlop w Hotelu Kiparisite w Słonecznym Brzegu i jak go wspomina (plaża, pokoje, jedzenie itp.) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jfk Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: 81.219.144.* 23.07.08, 17:49 prosze o jakieś info na temat hotelu kiparisitie w słonecznym brzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: *.polimex-mostostal.pl 08.08.08, 14:41 Hotel ok. Połozony na końcu Słonecznego Brzegu. Do centrum 30 min spacerem.Plaża blisko tylko przejście przez ulicę.Jedzenie monotonne ale niezłe. Byłem w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: 80.50.110.* 19.08.08, 12:24 Hej, ja byłam w sierpniu, hotel położony faktycznie nad samym morzem. Przejśc przez jezdnię i już jesteś nad morzem. Jedzenie w hotelu dobre. , może śniadania nie za bardzo urozmaicone. Dla dzieci płatki do mleka należy wziąć, bo tamtejsze to katastrofa, własną kawę bo ta ich to jakas lura. obsługa miła. Na plaży leżaki i parasole płatne są więc nie ma opcji leżenia na kocyku.Wykupujesz na 1 dzień korzystanie z leżaka 6 lewa, parasola 7. Ew. możesz kupić parasol za ok 15 i korzystasz z leżaka. Morze cieple, płytkie raczej, dla dzieci w sam raz. Niedaleko jest supermarket Zora. I autobusem można spod Zory można dojechać do AquaParku (!!! super polecam) i innych miejsc, w tym Nesebaru. (starożytne miasto - obecnie wielki bazar...) Ogólnie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joroma Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 23:46 czy jest w hotelu dostep do internetu? to jest warunek,aby zdecydowac sie na wyjazd. Czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvonne Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.08, 13:38 Właśnie wróciłam z tego hotelu. Jest dostęp do internetu, który kosztuje 2 lewa za pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvonne Re: Hotel Kiparisite Słoneczny Brzeg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.08, 13:48 Z czystym sumieniem mogę polecic ten hotel:) Jest położony baaardzo blisko plaży, na pewno mniej niż 100metrów. Pokoje bardzo ładne, czyste z balkonem, ładna łazienka z prysznicem. Jedzenie pyszne chociaż może trochę monotonne. Jest szwedzki stół zarówno jeśli chodzi o śniadania jak i obiadokolacje więc można jeśc do woli. Jestem bardzo zadowolona z pobytu i po rozmowie z innymi uczestnikami wycieczki przebywającymi w różnych hotelach w Słonecznym Brzegu wyciągnęłam wniosek, że ten hotel jest najlepszy. Itaka jest świetnym organizatorem:)Proponuję wziąc z sobą grzałkę, kubki, nóż i widelce bo nie ma ich w pokoju a z restauracji nie wolno zabierac. Jedynie nie smakowała mi ich kawa i dlatego robiłam ją w pokoju. A nóż przyda się nawet po to aby rozkroic arbuza. Na miejscu może okazac się, że będzie problem z kupnem tych rzeczy (z wyjątkiem kubków).Dobrze jest też miec żelazko bo wypożyczenie kosztuje 2 lewa za godzinę (niecałe 4zł). Robiąc zakupy proponuję nowy Nesebar, Sveti Vlas lub Rawdę, w której jest najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś