Gość: agula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 12:43 Witam, był ktoś może w hotelu Queen Nelly, znalazlam oferte z biura Tęcza, dość kusząca. Jakie są ceny w Bugari. z góry dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Primorsko IP: *.ghnet.pl 05.02.09, 17:21 też jestem zainteresowana, moze ktos ma jakies informacje i sie podzieli proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navona Re: Primorsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:58 Queen Nelly jest blisko plaży północnej, tej większej i ładniejszej w Primorsku. Sam hotel dosyć nowy, chyba z 2007 r. Z pewnością widziałyście zdjęcia, to pokazujące basen jest trochę zmyłkowe, jak to z prospektami relamowymi bywa, bo basen w rzeczywistości jest dużo mniejszy, niż na to wygląda. Minusem jest też fakt, że ten widoczny na zdjęciu dziedziniec leży wprost przy głównej drodze na plażę, więc każdy przechodzący patrzy na opalających się i kąpiących ludzi. W Primorsku byłam ostatni raz właśnie w 2007 i wtedy naprzeciwko Queen Nelly budowano inny hotel. Jeśli go ukończono (a nie jest to takie oczywiste, bo podobno ktoś tam prał sofijskie zyski) to vis a vis będzie duży kompleks. Pokoje w Queen Nelly to taki standardzik, nie ma się w sumie do czego przyczepić, ale bez rewelacji. Obok hotelu jest duży jak na primorskie warunki sklep spożywczy, do plaży blisko, za tę cenę nie ma się raczej do czego przyczepić. Samo miasteczko takie nasze Niechorze, z mnóstwem sklepików, knajpek, straganów, kilkoma dobrymi klubami nocnymi. Plusem jest fakt, że coś dla siebie znajdą i miłośnicy rozrywki i zwolennicy spokojniejszego wypoczynku. Hotel usytuowany jest w nowej części Primorska, więc do centrum trzeba przejśc ok. 10 - 15 minut. Ma to swoje dobre strony, bo kwatery w centrum nie pozwalają raczej na ciche i spokojne spędzenie wieczórów, jesli komuś na takich włąśnie zależy. Tęcza nie jest jedynym biurem mającym w ofercie Queen Nelly, można znaleźć wczasy np. 14-dniowe za ok. 190 zł więcej. Jesli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Primorsko IP: 79.191.222.* 09.02.09, 09:02 Wielkie dzieki, że troche nam to przybliżyłas , a możesz podać mi biuro podróży które ma w ofercie ten hotel. A jakie są ceny w bugari?? Mam wykupić obiady w hotelu czy lepiej zjeść coś na mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś