dooominika.6 19.02.09, 09:44 wybieramy się ze znajomymi do hotelu Nancy w SB 16.07-28.07 czy ktoś tam był??moja koleżanka była tam w tamtym roku ale zawsze lepiej skorzystać z kilku innych opinii. Może ktoś się tam wybiera w podobnym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dan Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:27 ja tam byłem i jade 26 czerwiec będziecie zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
dooominika.6 Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg 19.02.09, 11:35 mam nadzieję koleżanka bardzo polecała mi ten hotel, w sumie lepiej jechać do czegoś sprawdzonego niż gdzie indziej i nie mile się rozczarować. możesz udzielić jakichkolwiek informacji?? ze znajomymi wybieramy się tam po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:42 hotelik nie duży ale bardzo przyjemny tak i basen,szefo i jego żona super ludzie nie znają żadnego języka ale dużo kumają po polsku więc mówcie z nimi po polsku, zaraz po przyjeździe będziecie czekać przy basenie na zakwaterowanie-nie ma się co denerwować tylko do restauracji w hotelu najlepiej do szefa i wszystko można kupić za obojętnie jaką kaske-przyjmie wszystko euro,dolary.lewy. pytaj jak coś!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:27 bardzo proszę też o opinie na temat tego hotelu bo nigdzie nic nie mogę znaleźć a muszę w tym tygodniu zdecydować czy tam jechać. musi to być chyba w miarę nowy hotel bo mało informacji o nim jest. prośba do Dominiki żeby napisała wszystko co wie od koleżanki. pozdrawiam. jakby co zostawiam nr gg 2812915 Odpowiedz Link Zgłoś
dooominika.6 Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg 05.03.09, 13:38 bardzo długo nie było mnie tutaj jeśli chcesz wiedziec coś o tym hotelu napisz czy coś cię konkretnie interesuje jesłi oczywiście zdecydowałes się tam wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 08.05.09, 16:03 Byliśmy w zeszlym roku hotel super a właściciele jeszcze lepsi ekstra polozenie do centrum spacerkiem 3 minutki pokoje bez zarzutów MIłego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slim Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.instalbud.pl 13.05.09, 15:51 tez sie zastanawiam nad tym hotelikiem- znalazlem oferte za cos ok. 1ooo.poczatkiem lipca Ma ktos info czy jest tam klima i jak daleko do plazy i ile placicie za wyjazd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.c198.msk.pl 21.05.09, 21:15 witaj hotel super ale troche skromny ale bardzo nowoczesny i czysty wszystko blisko plaza knajpy i sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aivi88 Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: 217.149.254.* 29.05.09, 16:43 też tam jadę 6 lipca z biura Ok services...wybiera się ktoś :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelindos Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:36 ja się wybieram, ale 26 czerwca i też z biurem ok services. mam nadzieję, że się nie rozczaruję, bo po przeczytaniu opinii na temat tego biura na różnych forach odczucia mam mieszane... dobrze, że chociaż o hotelu nancy dobrze się wypowiadacie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafgolda@interia.p Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 12:44 witam ja się wybieram też do tego hotelu tylko że dopiero 5 sierpnia także z oki,napisz jak było, jakie warunki,i jak podróż,życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkasia Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 09:37 Jest klimatyzacja, do morza jest ok 10 minut spacerkiem, naprawde warto pojechac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RamBo Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.comarch.com 03.07.09, 17:28 Hej my sie wybieramy ale 10-22.07.2009 wiec może się zobaczymy... jedziemy we trzech przystojnych kawalerów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TKASIA Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 09:35 My własnie wrócilismy z wakacji. Było naprawde super. Hotelik przyjemny,skromny, nowy, basen przy hotelu, grill, naprawde sympatycznie. Bardzo miły własciel nie robi problemów można siedzieć przed hotelem na basenie , czy tez grilować do rana. Blisko do morza ok 10 minut bardzo wolnym spacerkiem, fajna plaża nie płatna, no chyba ze chcecie z lezaków skorzystać to parasol kosztuje 7 le. bardzo dużo turystów a nawet chyba te miasto głownio to turyści. Cały czas coś sie dzieje, miasto tętni życiem. Dyskoteki, w resteuracjach i Klubach darmowy alkohol:-) tanie piwko 1 le. ( ogólnie alkohol jest tani) Trzeba jedynie uważac idąc do barów i nie tylko na kase, najlepiej dawać zgodne ponieważ wogóle reszty nie oddają ), albo dają ale o połowe mniej:-(. Z hotelu jest blisko do aquaparku, do którego naprawde warto sie wybrać bo jest tam naprawde wiele atrakcji a cena za cały dzien to 30 le. Pogoda wspaniała, dzien w dzien poniżej 30 stopni nie było. woda w morzu 25 stopni. Krem do opalania nie mniej niz 25 trzeba zabrac bo na drugi dzien bedzecie juz spaleni:-) wiem to z własnego doświadczenia. Było naprawde Super, Zycze abyście też tak fajnie spedzili wakacje jak i my:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parslejek Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg 04.07.09, 16:08 Hej, a czy możecie podpowiedzieć koło jakiego większego hotelu/hoteli znajduje się hotel Nancy? Chciałabym go sobie zlokalizować jego położenie na mapie. Jak wyglądają ceny w SB w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkasia Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 14:47 hotel jest położony obok hotelu Boomerang lub Laguna. Ceny jedzenia są porównywalne jak u nas. Fastwood - od 1 lv do 3 przy plaży. Piwo 1 lv Wejscie na dyskoteke od 5 lv do 20 lv w zależności od miejsca. Obiad w resteuracji 10 lv za osobe, Aquapark 30 Lv. Jesli interesują was konkretne rzeczy ile kosztują to piszcie. Napewno jest drożej niż w miejszych miescinkach. Natomiast w drodze powrotnej rozmawialismy z innymi turystami, i nie do konca byli zadowoleni np. z Rawdy pomimo ze taniej to plaża kamienista w dodatku daleko do plaży i nic sie tam nie działo.Osoby w Rawdy i Nesebaru przyjedzali do Słonecznego Brzegu pobawić sie:-). A co najważniejsze to śniadanie w Nency jest masakryczne. Dzien w dzien to samo, po 5 dniach zaprzestalismy chodzic na nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parslejek Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg 06.07.09, 21:33 dzięki - jeśli dobrze widzę, to jest to w centrum, świetnie! znajomi nastraszyli mnie tym, że mieszkali dwa lata temu w jakimś hotelu godzinę od centrum i chciałam sprawdzić, gdzie my trafimy. może jakoś uda nam się przeżyć na tych śniadaniach, trudno. interesują mnie ceny obiadów, alkoholi, rozrywek. jesteśmy grupką studentów, chcemy się bawić dobrze i tanio ;) może polecisz jakieś miejsca do odwiedzenia, knajpki, bary, dyskoteki? warto odwiedzić Nessebar? jakieś cenne rady? poza śniadaniami hotel jest w porządku? dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkasia Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 13:31 Dokładnie, jest to w samym centrum. Jeśli chodzi o cene obiadu to w zależności co chcecie jeść. Jest niedaleko jeden bar jak wychodzicie z hotelu i kierujecie sie w stronę centrum to cały czas prosto (tak jak idzie sie do aquaparku ) jest tanio i smacznie można już kupić od 1 lv( czyli 2 zł) do 5lv. Dobre i tanie drinki są w resteuracjach a nie na dyskotekach ceny od 3 lv -10lv. Przy samym molo są dwa cluby koło Revolution ale nie pamiętam nazw ( tam możecie napić się za darmo )jeżeli wejdziecie do środka nie płacąc za wstep jeden drink lub piwo dzieki żetonom które rozdają osoby z ulotkami( a zawsze po wypiciu jednego darmowego napoju można wyjść i wstąpić do innego lokalu z darmowym alkoholem i tak całą noc. Jeśli chodzi o dyskoteke to polecam Lazur ( koło karuzeli), tani alkohol kupując 1 drinka zawsze drugi macie gratis, kupując 4 drinki macie 4 drinki gratis itp a wstęp Panie mają do 12 wstep wolny a Panowie płacą 5 lv (natomiast w innych wstep może być nawet za 20 lv). Także jak znacie troche języka angielskiego to dacie sobie rade i możecie pić prawie wszedzie za darmo:-). Blisko domu na lewo jest market z tanim jedzeniem i alkoholem. Aha co jest ważne na miescie chodzą grupki zoorganizowanych osób częstują owocami czereśnie itp natomiast pozniej wymuszają aby je kupić za 10 razy drożej niż w sklepie także uważajcie....Noi to o czym wsponiałam już wczesniej to dawajcie zgodne pieniadze bo o reszcie możecie zapomniec. Nie kupujcie u rezydenta wycieczek, nie opłaca sie jezdzijcie na własną rękę jest o wiele taniej. Do Nessebaru możecie sie wybrać plażą jest to pare kilometrów ale wolnym spacerkiem zajdziecie w 1 g/ 1,5 godzinki. Jest to stare miasto ale szczerze jak dla mnie nic szczególnego ale warto iść a żeby chociaż zobaczyć.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.quarto.pl 18.07.09, 09:32 A taka jedna rzecz mnie dręczy. Jak z walutą? Lepiej jechac tam z euro czy u nas kupic lv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:35 Hotel lezy niedaleko dyskoteki multiplace ale jakby za nia wiec nie jest tam za glosno. Hotel bardzo fajny, sniadania dobre, wlasciciel Krasymir kontaktowy i mily. Ogolnie polecam. Ceny sa wyzsze niz wszczesniej jak bylem w bulgarii. Za piwo w knajpie tak od 1-3lv. Tani obiad mozna zjesc do 7,8lv. Tania jest wodka i fajki. Lepiej chyba zabrac euro albo karte i wybrac z bankomatu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.netblok.pl 23.07.09, 22:16 czy jest w pokoju czajnik i jak to wygląda ze zrobieniem sobie np kawy lub herbaty ??? i czy znajdują sie w pokoju jakieś sztućce, kubeczki talerzyki bo niewiem czy mam zabrać to ze sobą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alianz1981 Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.centertel.pl 26.07.09, 22:47 zgadzam się z opinią tkasia, naprawdę warto pojechać, hotel jest w fajnym miejscu i szef jest gites.w pokojach nie ma czajnika, są tylko 2 szklanki nie ma też sztućców.warto więc zabrać ze sobą czajnik kawę itp.w pokoju jest czysto, jest klima, tv, szafa na ubrania, krzesełka, w łazienkach są po 2 ręczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwunia Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:37 hej:):) jesli ktos juz wroci ztych pieknych bulgarskich wakacji w hotelu nancy to prosze dac znac:)a jak z biurem ok service?ile sie jedzie do tej bulgarii, doszly mnie sluchy ze nawet 30 h:( czy to prawda pozdrawiam wszystkich wczasowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
basiasmyczek Re: Hotel Nancy Słoneczny Brzeg 05.06.10, 13:25 Ja też jadę do tego hotelu w tym roku. Wyruszam 13 lipca, a Ty kiedy jedziesz? Już nie mogę się doczekać. Już sporo wiem o tym hotelu jak coś to pytaj. pozdrawiam basia Odpowiedz Link Zgłoś