Gość: Psr IP: *.chello.pl 26.03.09, 18:51 można prosić o podanie miejscowości z szeroką w miarę czystą plażą, z łagodnym wejściem do morza dla małych dzieci, gdzie są oferty z biur podróży?, podobno taka jest w Primorsku i obzorze? dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: PLAŻA szeroka IP: *.kolornet.pl 28.03.09, 13:13 Słoneczny Brzeg, zwłaszcza część południowa (spokojniejsza i luźniejsza), Nesseber Nowy (cudowna plaża), Obzor, Kranevo,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: PLAŻA szeroka IP: *.kolornet.pl 28.03.09, 13:18 W Obzorze dość szybko robi się głęboko i są duże fale. Jeszcze bardzo ładna i szeroka plaża jest w Albenie, łączy się z plażą w Kraniewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonio Re: PLAŻA szeroka IP: 91.207.202.* 29.03.09, 19:59 Polecam Obzor,plaża jest szeroka, morze bardzo czyste, szczególnie fajny dla dzieci jest ośrodek Obzor Resort Beach, praktycznie na samej plaży kompleks kilku budynków z basenami i placami zabaw,można spokojnie plażować, a dzieci i tak najlepiej popływają sobie w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psr Re: PLAŻA szeroka IP: *.chello.pl 30.03.09, 11:37 dzięki za te informacje, a jak z plażami w Kranievie i Własie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: PLAŻA szeroka IP: *.kolornet.pl 30.03.09, 16:07 W Kraniewie plażą jest długa i szeroka (bardzo ładna), natomiast w St. Vlasie paża jest mała, wąska, krótka i z kamieniami. Poza tym jest dość stromy brzeg. Moim zdaniem zdecydowanie Kranevo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSR Re: PLAŻA szeroka do Ali IP: *.chello.pl 30.03.09, 18:40 a czy była Pani może w Kranevo, jakiej jest wielkości - porównywalna z obzorem Kiten itp, czy to raczej mniejsza miejscowość, są tam deptaczki i knajpki dla turystów? dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: PLAŻA szeroka do Ali IP: *.kolornet.pl 30.03.09, 21:10 Tak, byłam w Kraniewie w hotelu Palma. Bardzo mi się podobało. Kraniewo to taka wioska turystyczna,porównywalna z Obzorem, może trochę mniejsza, są w niej knajpki, sklepiki, typowo pod turystów. Tętni życiem w sezonie (lipiec, sierpień), potem zamiera. Plaża ma długość kilku kilometrów i można nią dojść do super eleganckiego kurortu Albena, ok.4 km spaceru. A ja bym Państwu polecała też Słoneczny Brzeg-część południowa! Ta część jest naprawdę dość spokojna, a "cywilizacja" w zasięgu półgodzinnego spaceru. Obzor też jest fajny. Życzę udanych wakacji i dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psr Re: PLAŻA szeroka do Ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 08:47 dzięki za informacje - będe oglądal to Kranevo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: PLAŻA szeroka do Ali IP: *.cyberlex.pl 01.04.09, 16:30 bylismy w zeszłym roku w Śv.Vlas,i kurde nie wiem ale moim zdaniem plaza jest super,bardzo łagodne zejscie do wody i bardzo płytko, nie mam pojecia gdzie tam ktos widział kamienie chyba bardzo blisko portu jachtowego,ale i tam chodziłem cały czas bo nie lubie leżec na piasku wiec albo sie kompie albo spaceruje,co do szerokosci ,mysle ze jest całkiem OK,chyba ze kyos lubi isc do wody 200m to moze i waska,moim zdaniem W Śv.Vlas jest super,miasteczko ma "klimat" nie to co SB,SB,to "plastikowy kurort"nas przytłaczały te wszystkie chotele(tam nie ma nic innego)ceny w SB takze zdecydowanie wyższe,w Śv.V masz szanse nie płacic za parasol i rozłozyc koc,w SB mało prawdopodobne,zycze miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psr Re: PLAŻA szeroka IP: *.chello.pl 07.04.09, 18:42 a plaża w Primorsku - piszą, ze jedna z lepszych, szeroka - prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
jasztan Re: PLAŻA szeroka do Ali 21.05.09, 17:17 Witaj Alu Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym hotelu.Obsługa,pokoje jedzenie? Wybieram się z żoną i dwójką dzieci.Może masz jakieś zdjęcia z wnętrza (pokoje)bo na necie bardzo mało dobrej jakości. Z gory dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pixiws Re: PLAŻA szeroka 25.05.09, 18:51 Na wakacje rodzinne z dziecmi polecilabym szeroka, spokojna plaze w Szkorpilowcach, na pn od Obzoru. Mozna rezerwowac bungalowy bezposrednio u wlasciciela, ktory mowi po polsku. Oto adres jego strony:bulgaria-victoria.atspace.com/ Goraco polecam. pixi Odpowiedz Link Zgłoś