Dodaj do ulubionych

hotel Paradise Beach

20.07.09, 12:58
Witam! Wybieram się w sierpniu do hotelu Paradise Bech w Bułgarii. Proszę o
wszelkie informacje na jego temat: warunki, plaża, wycieczki. Będę wdzięczna
za każda informacje szczególnie z pobytu w tym roku.. Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: pako Re: hotel Paradise Beach IP: 213.25.24.* 06.08.09, 20:42
      Dołączam się do prośby. My będziemy tam w drugiej połowie sierpnia:))
      • syl.cho.1 Re: hotel Paradise Beach 06.08.09, 21:03
        Ja z mężem będziemy tam od 11-21 a Wy kiedy się wybieracie i skąd lecicie?
        • Gość: pako Re: hotel Paradise Beach IP: 213.25.24.* 09.08.09, 21:29
          Będziemy tam od 18 do 27 sierpnia. Wylatujemy z Katowic.
          • Gość: piotr Re: hotel Paradise Beach IP: *.cpe.marton.net.pl 21.08.09, 21:37
            jezeli chodzi o hotel w sw.wlasie to jest fajnie połozony, polecam
            wieczorami wizyty na basenie, jesli macie pokoje od morza to super,
            ja zostawiałem otwarte drzwi balkonowe i szum morza kołysał nas do
            snu, poza tym swierszcze. Generalnie lokalizacja ok. Nedza jedzenie
            po 3 dnia człowiek ma dośc, szczególnie sniadań
      • megamis7 Re: hotel Paradise Beach 09.04.13, 09:41
        Witam.Ja też wybieram się do paradise beach końcem sierpnia,tylko własnym transportem,wie ktoś może gdzie przenocować po drodze?wyjazd z Nowego Sącza przez Rumunie jakieś 1300 km.pierwszego dnia planuje machnąć jakieś 900km.jeśli ma ktoś jakąś fajną mete to byłbym bardzo "dzwięczny"
        • Gość: Lenzi Re: hotel Paradise Beach IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.13, 20:26
          O samym hotelu cos moge powiedziec ale dojazd znajdziesz we wczesniejszych wpisach forum noclegi tez i trasy.SAM hotel jest na odludziu w spokojnym miejscu nad samym morzem ,plaza fajna dluga piaszczysta ,do cywilizacji mozna dojechac busem lub dojsc /do Swetego Vlasu lub Elenite po pare km/ Warunki do spokojnego wypoczynku ??? No zalezy czego sie oczekuje.Milej podrozy /ja lecialam samolotem/ !!!!!
          • Gość: Mirek Re: hotel Paradise Beach IP: *.sferanet.pl 27.09.13, 06:38
            Witam,
            Bardzo polecam ten hotel szczególnie rodzinom z dziećmi. Pobyt od 09 września do 23 września 2013. Transport samolot. Transfer z lotniska Burgas do hotelu ok. 40 min. dzieciaki jakoś przetrwają te parę minut. My byliśmy z dziećmi 11 miesięczne oraz 5 lat. Hotel wybudowany prawie na plaży gdzie z hotelu dojeżdża winda :) , basen czysty i spokojny, jedzenie ok. może monotonne ale dużo rodzaj i dla nas najważniejsze, zawsze coś dla dzieci - naleśniki, ryż no i darmowe lody. Bar - pełne zaopatrzenie w alkohole i napoje, zresztą są 3 bary i na stołówce też wydawane alkohole. Obsługa miła i pomocna, obiekt strzeżony, plaża prywatna i bezpieczna. W pokojach czysto a za dodatkowe 10 euro które dałem sprzątaczce super czysto. Piszę najważniejsze fakty bardziej dla rodziców którzy chcą tam przebywać z małymi dziećmi bo sam przed pobytem tam szukałem informacji w necie. No i najważniejsze dla nas. Obok hotelu, jakieś 15 min spacerkiem w centrum Elenite /taka dzielnica samych Hoteli/ jest minimarket i można kupić zupki Gerbera polskie, bobofruty, mleko Nan Nestle oraz Bebiko, pieluchy Pampers i akcesoria Niwea. Ceny troszkę drożej a we wrześniu w wyprzedaży już w cenach z Polski. Czyli nie trzeba wszystkiego brać z Polski do walizek ! W Svety Vlas też widzieliśmy produkty Gerbera a w Słonecznym Brzegu w każdym sklepie coś dla polskich dzieciaków jest- czyli Polskie zupki Hipp, Grber itd. Nie warto brać z sobą bo żadna oszczędność a zajmuje miejsce a walizkach. Nasza pociecha 11 miesięczna bez problemu jadła też lekkie posiłki z stołówki bez ryzyka biegunki itd. Woda mineralna nie gazowana ok. Nestle itd.

Wszyscy którzy chcą coś więcej się dowiedzieć o tym hotelu niech piszą na maila a w miarę szybko odpiszę.

mwieja@spetech.com.pl

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka