Gość: maryśka IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 19:52 jakby ktoś miał pytania odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwinka0507 Re: aparthotel forum byłam wróciłam 28.07.09, 23:08 Witam niech Pani opisze jak było w tym hotelu, nas przenieśli do innego hotelu "Kassandra" z powodu złych warunków w forum!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.axa-polska.pl 29.07.09, 10:21 no własnie Itaka przenosi wczasowiczów do Kassandry z Forum - ja jade na koniec sierpnia. mam nadzieje ze Kassandra będzie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callgirl Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: 217.17.32.* 29.07.09, 14:28 Napisz coś o pogodzie. Mnie dochodzą słuchy, że pada tam codziennie tak jak u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 16:06 Nas też przeniesiono, przenosiny były konieczne ze względu na to że podobno zarządca budynku manipulował mediami (woda - my jej nie mieliśmy 1 dzień) żeby coś wymusić, a robił to przez turystów. Warunki wcale nie były złe gdyż na ostatnie dwie noce tam wróciliśmy, mieliśmy duuuuży pokój z aneksem i łazienkę, warunki turystyczne nawet lepsze niż nad polskim morzem. Przez 2 tygodnie dwa razy padało na zasadzie przyszła chmura popadało poszła chmura wyszło słońce i tyle ,pogoda suuuuper 29-36 stopni dużo cieplej niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka, Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 16:10 jak wróciliśmy z plaży okazało się ze nie ma wody i zadzwoniliśmy do można by powiedzieć rezydentki, po 2 godzinach powiedziała że jest duża awaria i musimy się przenieść my rezerwowaliśmy sami apartament nie przez biuro więc dostaliśmy 3 miejsca do wyboru, nie było tam Kassandry więc nawet nie wiem jak tam jest. Ale z aparthotelu Forum blisko do plaży gdzie można się rozbić z własnym parasolem i do przecudnego starego Nesseberu Odpowiedz Link Zgłoś