Dodaj do ulubionych

aparthotel forum byłam wróciłam

IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.09, 19:52
jakby ktoś miał pytania odpowiem
Obserwuj wątek
    • malwinka0507 Re: aparthotel forum byłam wróciłam 28.07.09, 23:08
      Witam niech Pani opisze jak było w tym hotelu, nas przenieśli do
      innego hotelu "Kassandra" z powodu złych warunków w forum!?
      • Gość: Paula Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.axa-polska.pl 29.07.09, 10:21
        no własnie Itaka przenosi wczasowiczów do Kassandry z Forum - ja
        jade na koniec sierpnia. mam nadzieje ze Kassandra będzie ok...
    • Gość: callgirl Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: 217.17.32.* 29.07.09, 14:28
      Napisz coś o pogodzie. Mnie dochodzą słuchy, że pada tam codziennie tak jak u nas.
      • Gość: maryśka Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 16:06
        Nas też przeniesiono, przenosiny były konieczne ze względu na to że podobno
        zarządca budynku manipulował mediami (woda - my jej nie mieliśmy 1 dzień) żeby
        coś wymusić, a robił to przez turystów. Warunki wcale nie były złe gdyż na
        ostatnie dwie noce tam wróciliśmy, mieliśmy duuuuży pokój z aneksem i łazienkę,
        warunki turystyczne nawet lepsze niż nad polskim morzem. Przez 2 tygodnie dwa
        razy padało na zasadzie przyszła chmura popadało poszła chmura wyszło słońce i
        tyle ,pogoda suuuuper 29-36 stopni dużo cieplej niż u nas.
        • Gość: maryśka, Re: aparthotel forum byłam wróciłam IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 16:10
          jak wróciliśmy z plaży okazało się ze nie ma wody i zadzwoniliśmy do można by
          powiedzieć rezydentki, po 2 godzinach powiedziała że jest duża awaria i musimy
          się przenieść my rezerwowaliśmy sami apartament nie przez biuro więc dostaliśmy
          3 miejsca do wyboru, nie było tam Kassandry więc nawet nie wiem jak tam jest.
          Ale z aparthotelu Forum blisko do plaży gdzie można się rozbić z własnym
          parasolem i do przecudnego starego Nesseberu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka