Dodaj do ulubionych

Kim jest piipi?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 19:25
Do dyskusji na temat "Jelonki" dołączam kolejny temat: kim jest osoba o pseudonimie "piipi", stale komentująca tam artykuły niezbyt inteligentymi (mówiąc łagodnie) komentarzami. Zauważyłem, że co jakiś czas nieco zmienia ona swojego nicka, a także pojawia się również na innych portalach (w tym także na tym forum). Chodzą słuchy, że to ktoś z pracowników "Jelonki". Czy ktoś ma jakieś podejrzenia, kto to może być, albo mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami na ten temat? Być może wspólnie uda nam się rozwikłać tę zagadkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciepliczanka Re: Kim jest piipi? IP: *.opera-mini.net 30.08.10, 20:13
      Myśle,że może to być prarcownik Jelonki.Po pierwsze, to przyciąga czytelnikow do tego tabloida. a po drugie - zauważ,że posty "piipi " nigdy nie nie są usuwane, mimo, że weilokrotnie narusza ona regulamin.
    • Gość: strwag Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 30.08.10, 20:22
      Nie wiem jaki cel ma to dociekanie, chyba nie chcecie jej zabić? ;) Ja tam lubię
      jej komentarze (prawdziwej piipi) Nie wiem kim jest, jednak kilka razy ktoś coś
      zasugerował, być może niechcący i na tej podstawie mam pewne podejrzenia np. że
      piipi ma rude włosy, jest niewysoka oraz lubi się orginalnie ubierać.
      • Gość: nie znawca Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.10, 21:28
        a która "piipi" jest prawdziwa ?
        • Gość: z pytaniem Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.10, 21:54
          forum ma dwie "piipi",ktora jest ta prawdziwa ?
          • Gość: rozsądny Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:48
            Myślę, że więcej niż dwie...
            • Gość: odkrywca z pytanie Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.10, 22:51
              ..a ktora jest najlepsza ?
        • Gość: strwag Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 04.09.10, 10:23
          Zakładam, że ta która podpisuje się "jelonkowa". Pewnie zaraz ktoś lepiej
          zorientowany wyjaśni jak jest naprawdę.
          • Gość: awans Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.10, 11:03
            pisze "starym" stylem i wyjaśniła swoją sytuację na początku zmiany swojego
            "nicka",
            to jest ta prawdziwa ! Może "jelonkowa" z awansu ?
            • Gość: playmen-piotr Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 16:35
              "Piipi Jelonkowa" to z pewnością nie jest prawdziwa "piipi". Zauważ, że "Piipi Jelonkowa" pisała też na stronie nj24.pl (łatwo poznać po stylu) i wtedy oryginalna piipi podkreślała, że ona nie pisze na tej stronie. Poza tym, gdyby było prawdą, co pisze, że zlikwidowano jej konto, to myślisz, że TEJO nie zlikwidowałby jej również drugiego konta? To musi być klon, prawdziwa "piipi" dalej pisze pod swoim oryginalnym nickiem, choć teraz już rzadziej niż kiedyś.
              • Gość: podpowiedz Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.10, 13:33
                ~Playmen-piotr ..
                patrz.art."Lombard w hołdzie Solidarnośći"- post z dn.02.09/godz.00:28 - On nawet
                po północy rozpoznał prawdziwą "piipi" ~WIADOMO ..Gentelemen!

• Gość: homme Re: Kim jest piipi? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 29.04.11, 00:27
                  o 0.28 nic nie przecież tam nie ma ;) ...popraw godzinę :)
    • Gość: kefir Re: Kim jest piipi? IP: *.privacyfoundation.de 30.08.10, 20:51
      moze to ona? www.jelonka.com/news,single,photos,article,24001,p,2#photos
      • Gość: gwiazdeczka Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:19
        Zauważyliście, że piipi pisała na początku (czyli gdzieś tak w 2007 r.) bez gwiazdek, kropek, tyld i innych znaczków? I nawet całkiem sensownie. Moim zdaniem to dowód, że została wykreowana w toku rozwoju "Jelonki", bo gdyby taki był jej styl pisania, pisałaby tak od początku, czyż nie?
        • Gość: kefir Re: Kim jest piipi? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 30.08.10, 21:53
          w mniejszym stopniu ale również udziwniała swoje komentarze
          www.jelonka.com/?mod=news&scr=single&evt=init&article=12710
          • Gość: kefir Re: Kim jest piipi? IP: *.karoo.KCOM.COM 30.08.10, 21:56
            Prawdopodobna jest taka wersja, że piipi jest osobą zaprzyjaźnioną z redakcją i
            jej zadaniem było właśnie trollowanie.
          • Gość: mmm Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 22:03
            czy ktos potrafi podac ,kiedy pipi napsala swoj pierwszy komentaz na jelonce?
    • Gość: kefir Re: Kim jest piipi? IP: *.formlessnetworking.net 30.08.10, 22:08
      Jeszcze jeden szczegół, podobno w komentarzach pod artykułem o śmierci Jacksona
      ktoś napisał, że piipi na jednym z forów o jacksonie podpisała się swoim
      imieniem i nazwiskiem.
    • dr_jekyll Re: Kim jest piipi? 31.08.10, 10:03
      A kogo to obchodzi...
      • Gość: kefir Re: Kim jest piipi? IP: 208.53.142.* 31.08.10, 13:38
        a mnie ciekawi kto stoi za kulisami jeleniogórskich mediów i z jakiego powodu
        okryte jest to taką tajemnicą.
    • Gość: rada Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.10, 23:00
      a ty pierdoło umów się z piipi ! Chyba,że wolisz ją oddac dla rymcycymcy
      • Gość: playmen-piotr Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:51
        No co ty? Nie wiesz, że rymcycymcy jest znanym w całym mieście transwestytą fetyszyzującym?
        • Gość: z pytaniem Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.10, 10:59
          Rymcycycmy to chłop,czy baba ? Forum z jego męskimi postami to juz legenda
    • Gość: poiu Re: Kim jest piipi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.10, 13:27
      Kimkolwiek by nie była, jej komentarze wq..wiaja.
      Też się zastanawiam, czy nie jest na "etacie" "Jelonki" ?
    • Gość: strwag Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 04.09.10, 23:40
      Według mnie pod tym nickiem piszą różne osoby z jelonki tylko dlaczego nikt z
      redakcji do tej pory nie zdementował, że to ta osoba z linka?
      • Gość: Matylda Re: Kim jest piipi? IP: *.opera-mini.net 05.09.10, 00:34
        To proste: redakcja ma tym interes. Piipi prawdopodobnie "przyciąga" czytelników do "Jelonki", więc wg redakcji musi być. Było to zresztą wielokrotnie omawiane na różnych forach (także na samej "Jelonce"). Chyba nie muszę tłumaczyć, że gdyby tak nie było, Piipi dawno by już nie było na "Jelonce", bo jej komentarze łamią chyba wszystkie możliwe punkty regulaminu. Ja się tylko zastanawiam, ile Piipi płacą za wypisywanie tych idiotycznych komentarzy. A że redakcja wybrała taki właśnie sposób "promocji" - jest to kolejny dowód świadczący o wyjątkowo niskim poziomie tego tabloidu.
        • Gość: strwag Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 05.09.10, 14:10
          > jest to kolejny dowód świadczący o wyjątkowo niskim poziomie tego tabloidu.

Pisanie o wypadkach, sesjach rady miejskiej i relacjach z wystawy świeżych
          grzybów potrzebuje w ogóle jakiegoś specjalnego poziomu? Chyba nie spodziewasz
          się w takim codziennym portalu zdjęć na poziomie National Geographic i
          literatury pięknej?
          • Gość: rozsądny Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 16:16
            Chyba sam nie wierzysz, w to co piszesz. Zdjęcia na poziomie "National Geographic" i literatura piękna w "Jelonce"? Moim marzeniem jest, żeby w tekstach ukazujących się w tym portalu nie było rażących w oczy błędów merytorycznych i gramatycznych, a tematy trochę poważniejsze od tego, że Ania szuka pluszowego misia, a jakiś żul, nazywany przez red. naczelnego "bardem", prosi o pieniądze na alkohol. Poziom rzemiosła dziennikarskiego jest w "Jelonce" wręcz żenujący. Zdjęcia (z nielicznymi przypadkami) też mogłyby być lepsze i staranniej wyselekcjonowane. Takie zdjęcia jak w "Jelonce" to ja robię aparatem komórkowym.
            • Gość: aparat Re: Kim jest piipi? IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.10, 16:59
              ..a inne fotki robisz żulowi-Anrzejowi ! WSTYDZ się .. aż przykro miec takiego
              sąsiada !
            • Gość: strwag Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 06.09.10, 10:12
              > Takie zdjęcia jak w "Jelonce" to ja robię aparatem komórkowym.

Pod względem jakości fotki z komórki są zupełnie wystarczające. Nawet duże gazety chętnie takie zamieszczą, i nawet zapłacą, pod warunkiem, że temat będzie interesujący np. cycki dody.
    • Gość: gość piipi to jest Pani Wiesława!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 16:08
      wiem na 100%
      • Gość: ciepliczanka Re: piipi to jest Pani Wiesława!! IP: *.opera-mini.net 07.09.10, 21:48
        Skad wiesz jak piipi ma na imię? wiesz może ,jak się nazywa?
        • Gość: ru Re: piipi to jest Pani Wiesława!! IP: *.tvk3.pl 07.09.10, 23:40
          już nie raz ktoś to pisał na forum, nawet podawany był link do innego forum, gdzie ta osoba o nicku PIIPI podpisywała się z imienia i nazwiska.
    • Gość: lol Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 27.04.11, 16:44
      kim jest piipi? piipi jest TROLLEM internetowym! udowadnia to za każdym razej jak tylko coś napisze na forum gazety czy też jelonki.
      • Gość: incognito Re: Kim jest piipi? IP: *.hostable.com 27.04.11, 17:13
        Piipi to gimnazjalistka z rudymi włosami (pewnie dlatego przybrała sobie taki nick). Tutaj nawet można obejrzeć jej zdjęcie:

odpowie.pl/profil-Piipi,powieksz
        • Gość: Zemsta Re: Kim jest piipi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.11, 16:49
          A ja jak się kiedykolwiek dowiem kto to jest to bez względu na płeć i wiek zemszczę się...
          Za wiele komentarzy do jednego artykułu dotyczącego kogoś za naśmiewanie itp. Publicznie obraziła w ten sposób kilka osób które poczekają na sposobność, nawet lata...
          Niestety za głupotę trzeba zapłacić, prędzej czy później.
          I tak jak Stig w końcu się dowiemy kto to jest "piipi"
          • Gość: sad Re: Kim jest piipi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.11, 18:39
            jest wielu, którym ten troll internetowy zalazł za skórę. nie tylko ty będziesz się mścić. oko za oko, ząb za ząb.
          • Gość: dolnoślązak Re: Kim jest piipi? IP: *.opera-mini.net 01.07.11, 20:23
            Masz tu wszystko jak na tacy. I jeszcze tu.

Tajemnica piipi już dawno została wyjaśniona.
          • piipi_1 Re: Kim jest piipi? 01.07.11, 22:35
            *Hi,.. uważaj,bo *ciekawscy trafiają do .. Piekła ! ..ale zrób w/g mojego "przepisu":
            "..wybacz wszystkim i wszystkiemu,nawet kroplom deszczu,..kiedy pada,a ty nie masz kapelusza i ..mokniesz ! " ~Powodzenia ..~PA.*piipi
    • rymcycymcy ...podpowiem ;) 29.04.11, 00:43
      ...są tacy, co prawie, prawie, ...ale większość gdzieś daleko lata po jakiś rondach umysłowych ;) W paru miejscach mozna JĄ zobaczyć ! ...rynek, majówka, fajny lokal, ciepło, ciepło i zielono ...byliście na Don Kichocie ? ;) Jej prawdziwy nick to ...Piipi Jelonkowa :))
      • Gość: Piipek Czy Wiesława nazywa się Lindner? IP: *.hiload.org 29.04.11, 03:20
        n/t
        • rymcycymcy Re: Czy Wiesława nazywa się Lindner? 29.04.11, 10:43
          Myślę sobie, że wcale by nie chciała, aby podawać nazwisko i zupełnie nie ma takiej potrzeby :) ...dlatego nie potwierdzam, nie zaprzeczam, nie wiem ...a nawet nie pamiętam ;)
          • Gość: jelonkowicz Ale mejla pewnie pamiętasz IP: *.agava.net 29.04.11, 14:36
            Czy pisząc na adres: wenilindner@wp.pl, skontaktuję się z piipi?
            • Gość: Piipi Re: Ale mejla pewnie pamiętasz IP: 80.83.125.* 29.04.11, 18:04
              ~Do moderatora *forum .. Prosze o ~USUNIECIE moich danych *osobowych ..z *postow z godz.03.20 i 14.46 ! ~Uzytkownik nickname *piipi
      • Gość: gosc Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 22:43
        Czy znacie tę panią? www.jelonka.com/news,single,photos,article,34792,p,15#photos Kto to może być? Wszędzie jej pełno. Musi być sympatyczna, bo stale uśmiechnięta.
        • Gość: rymcycymcy Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 02:10
          Masz na myśli tę brzydką, tłustą dupę?
          • Gość: gosc Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 12:36
            Ta pani w rękawiczkach jest tłusta? Chyba masz nie po kolei w głowie! Myślę, że bardzo dobrze wiesz, o kogo chodzi. Rżnięcie głupa przez Ciebie to zdradziło! Dlatego chyba ... trafione, zatopione! ;-) prawdziwa nie-prawdziwa, prawdziwa nie-prawdziwa, prawdziwa nie-prawdziwa...
            • Gość: rymcycymcy Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 14:35
              Dobra, zgadłeś. Przyznaję się. Trafiłeś z lufy w samą dziesiątkę, niczym podniecony gwałciciel do ci...ka Britney Spears ;)

Tylko co teraz?
              • Gość: rymcycymcy Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 14:36
                C-i-p-s-k-a miało być, rzecz jasna ;)
                • Gość: gosc Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 23:00
                  piipi to ty
                  • Gość: rymcycymcy Re: ...podpowiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 23:10
                    Znowu trafiłeś ;) Tym razem jak dwóch podnieconych gwałcicieli do c-i-p-s-k-a rozkraczonej Tori Black ;)
        • Gość: pisklak Re: ...podpowiem ;) IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.07.11, 18:58
          .. to jest Pani Ela,która ..dawno,dawno temu parzyła herbatkę w kawiarni EMPiK
          przy ul:Długiej Natomiat poszukiwana osoba .. ma na imię Piipi ! / naprawdę /
    • piipi_1 Re: Kim jest piipi - tajemnica wyjaśniona!!! 21.05.11, 00:11
      *Hi, ..przekaz dalej ! ..jestem *tutaj ! ~PA.*piipi
      • Gość: lew salonowy Re: Kim jest piipi - tajemnica wyjaśniona!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 06:25
        nie róbcie z tego trolla jakiejś osobowości internetowej. to już przesada. to zwykły szkodnik, który żywi się zamieszaniem koło własnej osoby. karmcie dalej tego trolla to będzie go pełno wszędzie.
        • piipi_1 Re: Kim jest piipi - tajemnica wyjaśniona!!! 21.05.11, 10:31

~OJEJ ! .. o *fajnym poranku z takim brzydko pachnącym *humorem ! *Hi,.. chyba masz już ogonek sfilcowany od tego siedzenia przed Computerkiem i teraz już nie jesteś "lwem",ale zwykłym kocurem podwórkowym ! ~FAJNIE .. ~Wiesz ? ..wiara podpisuje się fajnymi nickami,bo nie potrzebuje sławy
          i rozgłosu ! ~PA.*piipi
          • Gość: jackie Re: Kim jest piipi - tajemnica wyjaśniona!!! IP: *.opera-mini.net 21.05.11, 15:18
            Mało kto dzisiaj wie, że początkowo "piipi" zdarzało się pisać komentarze na "Jelonce" pod własnym imieniem i nazwiskiem! Cofnijmy się zatem do przeszłości i popatrzmy, w jaki sposób wyewoluował największy troll internetowy w historii Jeleniej Góry:
            http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:f-z_H73MmQEJ:www.jelonka.com/news,single,zapisz,article,12596+%22wies%C5%82awa+lindner%22+jelenia+g%C3%B3ra&cd=2&hl=pl&ct=clnk&client=opera&source=www.google.com (ostatni komentarz).
        • Gość: blah Re: Kim jest piipi - tajemnica wyjaśniona!!! IP: *.tvk3.pl 22.05.11, 15:10
          Piipi faktycznie jest osobowością. Niektórzy nieco przeginają z tą nagonką. Jeszcze trochę a przeczytamy na jelonce o próbie zabójstwa piipi.
    • Gość: upss Re: Kim jest piipi? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.05.11, 10:21
      Mi się najpierw wydawało, że Piipi to gó...ara, bo komentarze ma na poziomie podstawówki, ale teraz mi się wydaje, że to dorosła kobieta, ale o mentalności dziecka. Coś jak blond-dziunia-solarka, która ma coś do powiedzenia tylko i wyłącznie na temat mężczyzn, niezależnie od wątku. Taka "piernik-dzidzia", która nie może pogodzić się z upływem czasu i przez dziecięcą mentalność, różowe ciuszki i pluszaki próbuje się odmłodzić. Ze skutkiem... wiadomo:)
      • Gość: dr Re: Kim jest piipi? IP: *.tvk3.pl 22.05.11, 10:25
        czyli skutki menopauzy. jednym słowem: SMUTNE.
        • Gość: upss Re: Kim jest piipi? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.05.11, 10:27
          Właśnie! Hahahahahahahaha, świetnie to ująłeś:)
          • piipi_1 Re: Kim jest piipi? 22.05.11, 13:53
            - "Na wytwornym przyjęciu eleganca pani zwraca się do *eleganckego pana: _ Pan musi
            być starszy ode mnie ? - OCH !, nigdy bym się nie ośmielił pchac na świat przed łaskawą
            panią !" ..~*Hi, ..tak wlasnie mysli *CYCY ! .. nawet ten jelonkowy !
            • Gość: Babcia Pimpusiowa do Piipi IP: *.dynamic.mm.pl 22.05.11, 16:46
              Mała Piipi... nie myślałaś o *fajnym interview z Red. Radkiem Bajorem?
            • rymcycymcy Re: Kim jest piipi? 23.05.11, 22:13
              Panie uwielbiają przecież jak się im ustępuje ...;)
              • piipi_1 Re: Kim jest piipi? 25.05.11, 10:13
                ..aż łapki moje odmawiają pisania,bo ..są w .. *wirtualnej *żałobie ! ~DLACZEGO ??
                ..fajni mężczyzni tak głupio wpadają ! *Cycy,.. jestes mężczyzną i pomóż mi rozwiązac ten zyciowy *rebus ..,gdzie miał swoją
                mądrośc Nasz Tejo ?
                • Gość: asd Re: Kim jest piipi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 10:17
                  nie wiesz gdzie? w obiektywie.
                  • Gość: rymcycymcy___ Re: Kim jest piipi? IP: *.arenanet.net 25.05.11, 16:46
                    Gość portalu: asd napisał(a):

> nie wiesz gdzie? w obiektywie.

Fachowcy nazywają go: lufą. Dyletantom te dwie rzeczy mogą się niekiedy mylić ;)
                    • Gość: asd Re: Kim jest piipi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 17:52
                      wow, klon wrócił. dzisiaj skąd nadajesz z Peru?
                      • Gość: rymcycymcy___ Re: Kim jest piipi? IP: 87.120.45.* 25.05.11, 20:37
                        Ja? ;)
                • Gość: xxx Re: Kim jest piipi? IP: *.formlessnetworking.net 25.05.11, 11:05
                  Chyba zapomniał kim jest. Znani ludzie łatwo padają ofiarami oskarżeń i procesów. Mamuśka tej 14-latki najwyraźniej zwęszyła okazję do interesu.
                  • Gość: haha Re: Kim jest piipi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.11, 20:49
                    po co piszesz baranie przez proxy!!!!!! przestan tutaj manipulowac ludzmi!
                    • Gość: xxx Re: Kim jest piipi? IP: *.torservers.net 25.05.11, 21:17
                      Przypuszczam, że matka tej dziewczyny postawi warunek - ślub albo proces. Redaktor naczelny jelonki to niezła partia.
                • rymcycymcy Re: Kim jest piipi? 25.05.11, 23:31
                  ...demotywatory.pl/2502766/Pozory-moga-byc-piekne
    • Gość: alsi Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 16:02
      a ta afera jelonkowa nie jest przypadkiem powiązana z tym tematem?
      • Gość: Józef Re: Kim jest piipi? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 30.05.11, 16:53
        A to ciekawe. W jaki sposób jelonkowe zamieszanie może być związane z piipi?
        • Gość: lioak Re: Kim jest piipi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 12:05
          pomyśl ,to nie boli:) ~~~~~~
          • piipi_1 Re: Kim jest piipi? 31.05.11, 15:46

*Hi,.. ale mozne zabłodzic ! .. i wrócic z głową *ozdobioną fajnym kolorowym siniakiem !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka