IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.12.11, 19:47
Jakiego dobrego dekarza znacie - wymiana pokrycia dachowego.
Jakie opinie ma filma "ADACH" z Jeleniej Góry
Obserwuj wątek
    • rymcycymcy Re: dekarz 09.12.11, 15:10
      696443027 - dzwoń, temat sprawdzony, profesjonalnie, cenowo w okolicy średniej :)
    • Gość: az Re: dekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 16:03
      Tylko NIE firma KISIEL z Wojcieszyc - WIELKI NEGATYW !!!
      Robili u nas dach, pracownicy popijają piwko i wchodzą na rusztowania a puszki po piwie chowają w różne zakamarki. Do tego łażą po dachu bez asekuracji. Źle zabezpieczyli dach folią i pół sufitu w kuchni zalali. Mieli pomalować sufit i do dnia dzisiejszego tego nie zrobili - sam musiałem zrobić. Bardzo długo czekaliśmy na gąsiory - ponoć nie było w hurtowni a w castoramie pełno. Mieli po sobie posprzątać i tak się skończyło, że sam za miotłę musiałem chwycić. Do dnia dzisiejszego cieknie mi przy oknie połaciowym a oni nie odbierają telefonów. Ta firma to kompletna porażka a też polecona.
    • Gość: Grzesiek Re: dekarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.11, 16:53
      Całkiem niedawno moja ciotka i wujek uznali, że dach ich domostwa potrzebuje naprawy, czy innej kontroli. Wezwali więc pana specjalistę, który zjawił się niezwłocznie. Podchodzi on do wujostwa i wita się. Patrzą, a facet z kołnierzem ortopedycznym na szyi. Ciotka lekko przerażona, od razu z pytaniem:
      - Co się stało? Spadł pan z dachu?
      A on z rozbrajającą szczerością:
      - Nie, kupiłem rower w Tesco...
      • rymcycymcy Re: dekarz 10.12.11, 01:15
        Fajne ....:)
        • Gość: Józef Re: dekarz IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 10.12.11, 08:20
          A co ty na to, rymcycymcy? demotywatory.pl/2622023/Im-bardziej-zardzewialy-dach
    • tomek_kom Re: dekarz 11.05.15, 16:41
      Z Jeleniej Góry to polecam firmę dekarską - <a href="dachysolidne.pl">dachysolidne.pl</a>. Widziałem jak robili dach biedronki na Paderewskiego, fachowa robota.
    • pietreku85 Re: dekarz 12.02.17, 18:33
      JEL-DACH
      CHŁOPAKI ROBIĄ TYLKO DACHY !!!
      WARTO ZAUFAĆ KOMUŚ KTO TYLKO SPECJALIZUJE SIĘ W JEDNEJ DZIEDZINIE !!!!
      POLECAM FIRMĘ
      Z JELENIEJ GÓRY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka