Gość: nikt IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.06.04, 10:23 Czy może ktoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: dermatolog IP: 217.11.136.* 14.06.04, 19:36 ZAPOMNIJ !!!!! W Jeleniej Górze nigdy nie było dobrego dermatologa. W wielu przypadłościach lepiej iść do dobrej kosmetyczki ( np. Zabobrze Pani Iwona Socha Nałęcz na Moniuszki obok pizzerii Romana)niż do dermatologa w Jeleniej. Ostatnio slyszalam ze jest dermatolog w przychodni na Zabobrzu na Sygietyńskiego ale czy dobry nie wiem , wiem ze terminy oczekiwania ma dlugie, bo jest jednym z niewielu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kometa Re: dermatolog 29.06.04, 11:27 Gość portalu: nikt napisał(a): > Czy może ktoś polecić? Podobno dr Kwasny (moja kosmetyczka go poleca) - przyjmuje chyba w Vicie na Wojska Polskiego, ale glowy nie dam, oraz dr Browarski (moja mama i siostra chodza do niego, ale nie pamietam gdzie przyjmuje) Odpowiedz Link Zgłoś
szimi4 Re: dermatolog 05.07.04, 10:34 Szczerze polecam Dr Stępień!!!! Bardzo sympatyczna kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: dermatolog IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.04, 08:13 A gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś