Dodaj do ulubionych

Eurostaż-pomoc

IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 28.03.12, 23:35
Witam,
mam do Was prośbę. Nazywam się Monika Grzybowska. Jestem jeleniogórzanką, obecnie studiuję na drugim rynku dyplomacji europeskiej na Uniwersytecie Wrocławskim. Dotarłam do trzeciego etapu konkursu "eurostaż" i mam szansę wygrać miesięczny staż w Brukseli w Parlamencie Europejskim. Pierwszym etapem był test w internecie z wiedzy o UE, drugi to napisanie przemówienia w j. obcym jako nowo wybrany Przewodniczący Parlamentu Europejskiego (oto link na stronę mojego kierunku, gdzie znajduje się konkursowy tekst jakby ktoś chciał obejrzeć:

dyplomacja.uni.wroc.pl/pl/component/content/article/13-aktualnoci/227-monika-grzybowska-w-finale-konkursu-eurosta-.html

A teraz do rzeczy. Trzeci etap polega na zdobyciu jak największej ilości głosów za pomocą portalu Facebook. Oto link, pod którym można oddać głosy:

apps.facebook.com/eurostaz/?ref=ts
Wystarczy wybrać woj. dolnośląskie i zagłosować na Monikę Grzybowską

To trwa 30 sekund a może zmienić moje życie:)

Pozdrawiam

jeleniogórzanka-Monika Grzybowska
Obserwuj wątek
    • gku25 Re: Eurostaż-pomoc 28.03.12, 23:56
      Pomogłam;)
      • Gość: Monika Grzybowska Re: Eurostaż-pomoc IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 29.03.12, 00:36
        Dziękuję za głos-każdy jest na wagę złota;)
        Pozdrawiam
        • Gość: Łukasz Re: Eurostaż-pomoc IP: 82.192.79.* 29.03.12, 23:16
          Umawiamy się na loda i masz mój głos, tania kur...wko. W przeciwnym wypadku pocałuj mnie w d..., a swój głos oddaję na twoje kontrkandydatki. Moi znajomi również.

Aha, jeszcze zawiadomię twoją uczelnię i organizatorów konkursu, że próbujesz zdobyć głosy w nieuczciwy sposób. I będziesz miała goowno, a nie eurostaż.
          • Gość: Anna Re: Eurostaż-pomoc IP: *.arenanet.net 29.03.12, 23:31
            Co nie? Test zdała dzięki ściąganiu, wypracowanie ktoś jej napisał, a teraz żebra po forach o głosy. Wstydziłabyś się, Moniko, mam nadzieję, że nie wygrasz tego stażu.
          • Gość: otoja Re: Eurostaż-pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.12, 02:46
            Chyba byłeś ministrantem za dziecka! Za takie wypowiedzi winna być kara .Do moderatora USUNĄĆ!
            • Gość: ejże Re: Eurostaż-pomoc IP: *.opera-mini.net 30.03.12, 14:02
              Co to za personalne wycieczki pod czyimś adresem? Takiej kultury dyskusji Cię nauczono? Uważaj, żeby Ciebie ktoś nie usunął. Ze świata.
              • Gość: aaron Re: Eurostaż-pomoc IP: *.tvk3.pl 30.03.12, 18:04
                używasz groźby karalnej. módl się aby nikt tego nie wykorzystał.
                • Gość: prawnik Re: Eurostaż-pomoc IP: 109.169.37.* 31.03.12, 00:26
                  Hm, tyle że to nie on zaczął grozić. Więc wina bardziej leży po stronie tego, kto zaczął.
          • sasha.smith Re: Eurostaż-pomoc 03.04.12, 23:30
            1. Monika, takimi komentarzami się nie przejmujesz, mam nadzieję. Jestem Twoim rywalem z konkursu i szczerze podziwiam umiejętność zdobycia takiej ilości głosów i pokonania początkowej przewagi Mazziniego (któremu nawiasem również życzę powodzenia).
            2. Kolego, pod komentarzem którego komentuję: nie twórz teorii w kwestiach, w których się nie znasz. Monika nie łamie żadnego prawa, pisząc taki post na forum, a dodatkowo Jej uczelnia nie ma nic z tym wspólnego. Niestety, ale organizatorzy przewidzieli ostatni etap konkursu w formie takiej, a nie innej i ciężko, aby głosy zdobywać w inny sposób. Najpierw czytamy, potem myślimy, a dopiero potem piszemy, ok? :>
            • Gość: rymcycymcy Re: Eurostaż-pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 00:32
              Hej Sasha ! Jestem Twoim fanem !
              www.nudereviews.com/models/8448-sasha+smith-pics.html

Szkoda, że nie wpisałaś się wcześniej, na pewno bym na Ciebie zagłosował ! ;)
              • Gość: Fikuśny Alfons Re: Eurostaż-pomoc IP: *.opera-mini.net 05.04.12, 02:34
                A ja zapraszam Sashę na lody. W końcu wiosna przyszła, to trzeba korzystać z życia :-))
    • Gość: elf Re: Eurostaż-pomoc IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.12, 01:01
      Powodzenia Moniko. Głos oddany, a komentarzami się nie przejmuj - to forum to niestety straszne bagno i wije się tutaj sporo nieudaczników, którzy im mniej mają do powiedzenia tym głośniej krzyczą.

pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: Eurostaż-pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 13:12
        Piszesz o sobie? Bo myślę, że tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka