Dodaj do ulubionych

BOB i jego funkcja w Jelonce.com

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 17:30
Kojarzycie tajemniczego BOB'a - nową (ponoć) redaktor naczelną Jelonki.com? Przypominacie sobie choć jeden artykuł, jaki napisał, jeden przejaw jego aktywności w redakcji? Ja nie. Nie sądzicie, że jest to zwykła podstawka, tzn. rednaczem jest nadal ta sama osoba, co była, a BOB jest bytem wirtualnym, możliwe, że w ogóle nieistniejącym? Moim zdaniem, mało prawdopodobne jest, żeby w Jelonce.com było tyle pracy administracyjnej, żeby tylko nią zajmowała się osoba na pełnym etacie (wcześniej nie było?).
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywnie Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 17:53
      BOB zwana też bobr, albo bóbr czy bobryl istnieje, była na sesjach rady miasta i to nie ta sama osobaco kudłaty. z tego co mówiła, jak się przedstawiała radnym to ostatnie kilka lat mieszkała w woj. Lubuskim. pewien radny powiedział mi, że to była pracownica gazety robotniczej, ale to tylko powtarzana plota, nie miałem jak to sprawdzić
      • Gość: asd Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 18:37
        Pytanie tylko, czy rzeczywiście jest redaktorem naczelnym, bo ja w to wątpię. Nie pisze żadnych artykułów, bo g... wie o naszym mieście. Więc co najmniej dziwne było by, gdyby potrafiła odpowiednio zarządzać Jelonką.com.
    • Gość: vvv Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.tvk3.pl 08.04.12, 17:57
      www.jelonka.com/redakcja/
    • Gość: pako Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.static.as29550.net 08.04.12, 20:10
      Czy ktoś może widział TEJO (przepraszam, RED) ostatnio na mieście na rowerku? Sądząc po zdjęciach ukazujących się na Jelonce, jego aktywność jako fotoreportera nie spadła.
      • Gość: nie Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.12, 21:30
        aktywność nie spadła, pytanie czy chodzi po różnych imprezach 'dla najmłodszych', do szkół i do przedszkoli, bo to by było już lekką przesadą. nawet jak by doszło do nie wiadomo jakiego oskarżenia lub wyroku (nie dojdzie, tatuś czuwa), to i tak na rowerku śmigać będzie :(
        • Gość: o aristo Aristo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 19:35
          BOB to jest redaktor naczelna Jelonki.com, wystarczy tam zadzwonić i zapytać. Można też porozmawiać z nią osobiście. To kobieta a nie jak sugeruje Aristo – on. Niestety Aristo jest znany z tego, że woli czerpać swoje mądrości z internetu, niż sprawdzać u źródła. Przoduje w obrażaniu autorów Jelonki i innych portali, choć jak widać nie zna ich i nie ma o nich zielonego pojęcia. Jak tylko zauważy błąd to triumfuje, jakby odkrył mega aferę. Taki typowy anonimowy tchórz-napinacz. Jest za to mocno wyczulony na swoim punkcie, co świadczy o olbrzymich jego kompleksach.
          • Gość: obiektywny Po co oczerniasz? IP: *.opera-mini.net 09.04.12, 20:35
            Gość portalu: o aristo napisał(a):

> BOB to jest redaktor naczelna Jelonki.com, wystarczy tam zadzwonić i zapytać. M
            > ożna też porozmawiać z nią osobiście. To kobieta a nie jak sugeruje Aristo R
            > 11; on.

Ejże, wystarczyłoby przeczytać ze zrozumieniem pierwsze zdanie z postu aristo, żebyś sam(a) stwierdził(a), że zwyczajnie kłamiesz.

> Niestety Aristo jest znany z tego, że woli czerpać swoje mądrości z int
            > ernetu, niż sprawdzać u źródła. Przoduje w obrażaniu autorów Jelonki i innych p
            > ortali, choć jak widać nie zna ich i nie ma o nich zielonego pojęcia. Jak tylko
            > zauważy błąd to triumfuje, jakby odkrył mega aferę. Taki typowy anonimowy tchó
            > rz-napinacz. Jest za to mocno wyczulony na swoim punkcie, co świadczy o olbrzym
            > ich jego kompleksach.

Jakieś dowody? Tak się składa, że od długiego już czasu aristo nie zabiera głosu na Jelonce. Albo przedstawisz dowody na to, co napisałeś/łaś, albo znowu każdy bez trudu stwierdzi, że obrzydliwie kłamiesz. Na dodatek nawet nie masz odwagi się podpisać, anonimowy tchórzu. Większość z tych kłamstw jakie napisałeś/łaś na temat aristo, pasuje idealnie do ciebie.
            • Gość: Mijagi Re: Po co oczerniasz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.12, 21:12
              Hmm, jelonka i kłamstwa? O, to nowość :D
              • Gość: lulu Re: Po co oczerniasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 09:52
                teraz jelonka będzie odświeżała innych wątków, aby ten odszedł do lamusa.
          • Gość: vvv Re: Aristo... IP: *.tvk3.pl 10.04.12, 16:50
            tak, ten portal jest czysty jak łza, piszą bez błędu i nie cenzurują niewygodnych postów. a ty to albo zaślepiony zwolennik tego portalu albo jeden z redaktorów.
            • Gość: Piccarz Re: Aristo... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.12, 19:05
              No i masz odpowiedź.
            • Gość: obiektywnie Re: Aristo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 22:04
              Czy ty w ogóle przeczytałeś post aristo? Jeśli tak, to najwyraźniej nie zrozumiałeś co napisał. Masz jakąś manię na punkcie cenzury, nie trudno zgadnąć z jakiego powodu. Jeśli zaśmiecasz wszystkie portale durnymi, obraźliwymi postami nie na temat, nie dziwię się, że cię kasują.
              • Gość: upss Re: Aristo... IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.04.12, 18:03
                To prawda, że pani BOB pracowała w Robotniczej. Zdarzyło mi się nawet z nią kiedyś rozmawiać, chociaż to za dużo powiedziane, bo była tak niemiła, że rozmowy praktycznie nie było. To było kilka ładnych lat temu, może do dziś nauczyła się rozmawiać z ludźmi normalnie? A jeśli chodzi o zarządzanie jelonką to faktycznie kiepsko to wygląda - błędy w tekstach i mijanie się z faktami jak były tak są.
                • Gość: Pic Re: Aristo... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.12, 19:41
                  Niemiła? To pasuje tam jak ulał. Popatrzcie ile osób od nich odeszło z pracy przez te kilka lat. Zresztą, zagadnijcie kogoś i zapytajcie co tam się działo w pracy :D
                  • Gość: pastuszek Re: Aristo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 19:51
                    synku uwazaj bo za pomowienia mozesz miec klopoty, jak cos ci siedzi na zolodku w sprawie jelonki ktos cie oszukal nie zaplacil albo zrobil w konia to zglos to do sadu pracy ale z forum sobie daruj, a jak wygrasz pisz gdzie chcesz, bez dowodow problemy gwarantowane
                    • Gość: zet Re: Aristo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 22:17
                      A skąd wiesz, że to są pomówienia? Może to są fakty? Raczej w twoich postach widzę bezpodstawne groźby nie wynikające z żadnych merytorycznych przesłanek. Chyba że wiesz coś, czego my nie wiemy, ale w takim przypadku będziemy ci wdzięczni za podzielenie się tą wiedzą.
                  • Gość: Pic Re: Aristo... IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.12, 09:00
                    A co ja miałbym zgłaszać, skoro tam nigdy nie pracowałem? Po prostu widziałem co się działo przez te lata w stopce redakcyjnej... I pokaż mi gdzie ja kogokolwiek pomówiłem, pajacyku.
                    • Gość: pipii Re: Aristo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 09:37
                      nikogo nie pomawiasz ale obrażasz hihi, nie ma to jak samokrytyka i dobre mniemanie o sobie
                      • Gość: Pic Re: Aristo... IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.12, 09:49
                        Nie ma to jak umiejętność czytania ze zrozumieniem...
    • Gość: przyjezdny Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: 199.192.152.* 15.04.12, 19:37
      aristo czemu cie ta jelonka tak boli ze ciągle o niej piszesz? to musi być straszne, pewnie stany lekowe i nocne sikanie do łózka... współczuje biedaczku :)
      • Gość: zet Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 22:22
        A gdzie aristo pisał jeszcze o "Jelonce"? Jakoś nie zauważyłem. Za to zauważyłem liczne twoje posty, pisane z dwóch IP: 199.192.152.* i neoplus.adsl.tpnet.pl. W sąsiednim wątku ( forum.gazeta.pl/forum/w,79,135119507,,Jelonka_com.html?v=2 ) przy obu miałeś tego samego nicka, tutaj postanowiłeś korzystać przynajmniej z dwóch ("przyjezdny" i "Pic"), o czym świadczy zarówno czas dodania komentarzy, jak i podobna treść.
        • Gość: zet Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 22:25
          Oczywiście chodziło mi o nicki "przyjezdny" i "pastuszek".
          • Gość: svenska diskbänk Re: Poprawka IP: *.tvk3.pl 15.04.12, 23:07
            to pewnie któryś z redaktorów jelonki broni swojej roboty.
            • Gość: dsawfr Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 00:03
              jelonki nie trzeba bronic, ona broni się sama, cóż kwiczenie na forum zostało, biedactwa
            • Gość: Kaddafi Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 00:05
              to nie redaktor, to wydawca! pozdrawiam Pana Marka T. vel góral, ja, wirus itd.
              • Gość: dsawfr Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 00:47
                fajne :) obawiam się ze nie jestem osoba za którą mnie uważasz, napisanie paru slow o jelonce od razu musi oznaczać, że jestem wydawcą ?! :) myślę, że ludzie z jelonki z wydawcą włącznie mają lepsze rzeczy do roboty niż pisanie na tym wymarłym forum, ale mimo wszystko też cię serdecznie pozdrawiam!
                • Gość: zet Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 01:13
                  Widać sama się nie obroni, skoro dwoisz się i troisz pod różnymi nickami.
        • Gość: zet2 Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 23:59
          wpisz w gogle aristo i jelonka i zobaczysz mnóstwo takich postów, zamiast analizować kto pod kim się podszywa trochę pogłówkuj, ktoś pisał ze aristo nie lubi myśleć wiec mniemam, że aristo i zet to ta sama osoba
          • Gość: zet Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 01:16
            Wpisałem i nie znalazłem ani jednego postu aristo na temat "Jelonki" (poza postem na tym forum). Ty jak widać też nie, bo inaczej byś zalinkował tutaj odpowiednie posty, zamiast odsyłać do Google. Twoje mniemania też nikogo tu nie obchodzą, tym bardziej, że pokazałeś, że to ty jesteś tu nieuczciwy. Trudno więc wierzyć w prawdziwość twoich pozostałych słów, bez względu na to, w jakie nicki się przebierzesz.
    • Gość: jednak nie 2go wątku o jelonce wcięło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 08:33
      2GO WĄTKU O JELONCE WCIĘŁO ...
      cenzura tylko na jelonce??? siekerowy gazety zadziałał
    • Gość: Pic Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.12, 11:12
      O, popatrzcie co dzisiaj dali na PRW: www.prw.pl/articles/view/21554/oskarzony-o-pedofilie
      • Gość: dziękuję Re: BOB i jego funkcja w Jelonce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 11:19
        YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES
        • Gość: jebanka.com To wiadomość miesiąca! IP: *.static.as29550.net 16.04.12, 13:49
          Tak ważna, że zasługuje na odrębny wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka