Dodaj do ulubionych

Nowy portal o jelonce

IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 22:23
Szukam kontaktu do kogoś kto ma zaproszenia lub może załatwić zaproszenia do testowania i zostania moderatorem nowego portalu o jelonce. Zatrudnię się też z chęcią na staż /2 rok dziennikarstwa na kolegium/
Obserwuj wątek
    • Gość: Mijagi Re: Nowy portal o jelonce IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.12, 22:34
      Hahahaha, kolejny spammer! :D Jeszcze myśli debil, że wrzucając taki tekst zapuści informację szemraną ala Heyah... Brawo!
      • Gość: jakogosc Re: Nowy portal o jelonce IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.12, 23:07
        Mijagi: możesz mi pomóc czy nie? Jeśli możesz to proszę. Jeśli nie to po co trolujesz? Co Ty myślisz, że ktoś Cię będzie uważał za mądrzejszego, że napiszesz "informacja szemrana"? Jak uważasz, że to buzz to napisz coś więcej o źródle? Chyba, że uważasz, że to heyah ? Chyba tak bo piszesz "ala" Heyah a chyba nie będziesz się sprzeczał i twierdził, że ta firma jako pierwsza zrobiła MSz.?

Co do drugiego wątku to nie chodziło mi o takie komercyjne, płytkie projekty. Nie jestem pewna ale możliwe, że to właśnie poprzedni właściciele forumjg ale nie jestem pewna.
        • Gość: zebra na pasach Re: Nowy portal o jelonce IP: *.tvk3.pl 17.04.12, 05:30
          ty się tym trollem nie przejmuj. znany jest z tego, że prowokuje do pyskówki bo sam nie ma za wiele do powiedzenia od siebie, ma za niskie IQ na rzeczową dyskusję. na jelonce jest piipi a tu jest mijagi.
          • Gość: Mijagi Re: Nowy portal o jelonce IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 06:57
            kolejny raz frajer który w nogach śpi zabiera głos w sprawach których nie rozumie...
        • Gość: Mijagi Re: Nowy portal o jelonce IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 06:56
          Za długo żyję na tym świecie aby łykać takie przynęty. Odrobina szukania, projekty euro, dofinansowania, pavka i już wszystko wiadomo. Przestań ściemniać, ok? Po prostu przestań robić z ludzi idiotów. Szukasz kogoś do pracy? Wrzuć ogłoszenie (jelonka, jg24, nj24, pracuj.pl). Czekaliście na aferę z pedofilem aby z tym wyskoczyć czy jest to czysty zbieg okoliczności?
    • Gość: gnojak Re: Nowy portal o jelonce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.12, 22:36
      a co to za portal??
    • Gość: :):):) Re: Nowy portal o jelonce IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 22:55
      jelenia city? portalik? sudety? Kaszana smieci. było forumjg fajne ale ktos to przejal i syf jakis jest predzej jelonke zaoraja niz tu ktos cos fajnego otworzy
      • Gość: abc Re: Nowy portal o jelonce IP: *.opera-mini.net 17.04.12, 00:41
        forumjg bylo okropne. Nudne jak flak z olejem i panowala tam wsiowa atmosfera. Raz czy dwa tam zajrzalem i dalem sobie spokoj. Ale forum w ogole nie ma sensu w czasach portali spolecznosciowych. Nawet jesli skupi wokol siebie kilka czy kilkanascie osob to w porownaniu do fb lub nk bedzie mialo zupelnie marginalne znaczenie. Natomiast portal pewnie w przyszlosci jakis powstanie tylko, ze portal miasta to jest skomplkiowane przedsiewziecie wymagajace na start pewnego kapitalu i zatrudnienia przynajmniej kilku osob.
        • Gość: polecam Aristo Re: Nowy portal o jelonce IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 09:59
          Jest najmądrzejszy, bezwzględny, bardzo rzetelny i NIGDY się nie myli. Warto go zatrudnić.
          • Gość: aaa Re: Nowy portal o jelonce IP: *.opera-mini.net 17.04.12, 12:22
            co ci ten aristo na odcisk nadepnal czy co ze tak go szkalujesz na kazdym kroku? idz wez zimny prysznic dobrze ci zrobi na wytrzezwienie pacanie.
    • Gość: pipi2 Re: Nowy portal o jelonce IP: 78.10.128.* 17.04.12, 12:41
      Co wy chcecie od jelonki? jakby nie ona to nic byście nie mieli. 8 tysięcy ludzi dziennie tam wchodzi to chyba jednak jest co czytać???
      • Gość: Mijagi Re: Nowy portal o jelonce IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 12:50
        AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahhahahha a to dobre
      • Gość: zebra na pasach Re: Nowy portal o jelonce IP: *.tvk3.pl 17.04.12, 17:47
        A niby co czytać? To jest portal pisowsko kościelny. Jak jest artykuł o tematyce związanej z inną partią polityczną to jest on tylko kilku zdaniową wzmianką. Jakby jej nie było to na jej miejscu wyrosła by inna gazeta. Przyroda próżni nie uznaje.
        • Gość: pipii rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 18:09
          jelonka pisowsko koscielni
          nowiny czerwoni
          dami czerwoni
          muzyczne platfusi
          karkonosze play psl
          jg24 palikotowcy

no co rownowaga :)
          • Gość: ten, który nie wie Re: rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 18:25
            co to jest jg24? a kto to palikotowcy?
            • Gość: Smiech do rozpuku Re: rownowaga IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 18:44
              to taki portal który nie zatrudnia pedofili
            • Gość: pipii Re: rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 19:59
              wielu palikotowcow jest na bakier z prawem, kto zna historie jg24 wie co mam na mysli a kto nie i chce wiedziec to do sadu i pokopaac
              • Gość: Pic Re: rownowaga IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 20:27
                popytajcie bylych pracownikow jelonki o to jak sie tam pracowalo :D powodzenia. macie w kim wybierac :D zreszta i tak juz wszyscy wiedza, hahaha
              • Gość: Haha Re: rownowaga IP: *.ecatel.net 17.04.12, 20:33
                Pamiętam jak kiedyś chciałem się tam zatrudniać i przed złożeniem CV pogooglowałem trochę. Jakiś pracownik chyba był bardzo wciekły, że zostawił takie ślady po rozmowach:

ja.pastebin.ca/397322
                Kiedyś było tego cała historia GG... Bardzo fajna rozmowa biznesowa...
                • Gość: Pic Re: rownowaga IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.12, 20:42
                  O ho ho, nieźle, masz tego więcej? Dobra lektura na dobranoc! :-))
                  • Gość: pipii Re: rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 20:55
                    no fajne, ja tez prosze o wiecej :)
                    • Gość: kolo Re: rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 20:59
                      dawaj dawaj
                      • Gość: pipii Re: rownowaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 21:00
                        nie daj się prosić, jeszcze! jeszcze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka