Dodaj do ulubionych

Grubasy w Jeleniej?

28.05.05, 07:32
Czy ktos słyszał o Klubie Kwadransowych Grubasów lub Klubie Super Linii? Czy
cos takiego tutaj istnieje? wiem że jest mnóstwo klubów fitness, ale tam
grubasy nie daja rady cwiczyc, a moze gfdzies ćwiczy jakaś grupka, odezwijcie
sie! Zainteresowana!
Obserwuj wątek
    • kazimierzp Re: Grubasy w Jeleniej? 28.05.05, 10:20
      Dowiedz się w ODK na Zabobrzu, ale chyba jeszcze nie powstało?
      Ja, jako duży grubas, postanowiłem sam zbić wagę i jak na razie jakoś mi to
      idzie!
      • milusiaw Re: Grubasy w Jeleniej? 28.05.05, 12:13
        A czy tam miał być KKG? Czyż to możliwe że do tej pory jeszcze w Jeleniej nic
        takiego nie powstało? Hej grubasy ruszmy sie, już lato............
    • fleur1 Re: Grubasy w Jeleniej? 01.06.05, 08:36

Klub jest, albo powinien byc, bo byl na Zabobrzu w Szkole Podstawowej Nr 8,
      mila grupa, zajecia odbywaly sie dwa razy w tygdniu wieczorem, a w niedziele
      rano basen w Szkole Podstawowej Nr 11. Zapisalam sie i uczestniczylam w
      zajeciach ale wyjechalam z Polski, wejdz do szkoly i panie sprzataczki powiedza
      kidy mozna przyjsc.
      Powodzenia
      • Gość: milusiaw Re: Grubasy w Jeleniej? IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.06.05, 12:05
        Dziekuje za namiary! Spróbuję się skontaktować,w razie czego napisze czego udało
        mi się dowiedzieć!
        • kazimierzp Jeszcze jest! 01.06.05, 14:44
          Właśnie byłem na Zabobrzu w Szkole numer 8 i stwierdziłem, że ten klub
          Kwadransowych Grubasów istnieje i działa. Możesz walić tam w ciemno!
          • Gość: milusiaw Re: Jeszcze jest! IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.05, 10:58
            Rzeczywiscie ja też sprawdziłam zajecia odbywaja sie ww wtorki i piatki o 19.15.
            Basen- tak jak było wczesniej - ndz na 10:00, tyle udało mi sie dowiedzieć.
            Pozdrawiam
          • Gość: cienki Re: Jeszcze jest! IP: *.ppp.tiscali.fr 03.06.05, 19:15
            Hej grubaski ,a moze by tak ograniczyc apetyty,co?To i tak kosztuje mniej niz
            wszelkie fitnesy,mowie o pieniadzach,a jesli nie to pokochac sie takim jakim
            sie jest,moja szwagierka wazy duzo,o duzo za duzo,ale mowi ze kocha jedzenie i
            jest jej z tym dobrze i nie CHORUJE.
            • Gość: milusiaw Re: Jeszcze jest! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.06.05, 08:40
              widać że jesteś cienki, ale chyba w teorii! Jak ktoś waży za dużo toi sama
              dietą nic nie zdziała!1 Ruch poleca kazdy!!!Nie znam takiego który uważa że to
              złe dla odchudzania i zdrowa! A co do swojej szwagierki to b dobrze że sie
              akceptuje i na razie nie choruje, ale . pozyjemy zobaczymy! Tusdza tuszy nie
              równa! Otyłość otyłości też!!!!!!! Dieta i sport to pomaga zrzucic zbędne
              kalorie! A wracajac do kosztów- co dzis nie kosztuje? Otóż za wszystko trzeba
              płacić! Za darmo umaro! Pozdrawiam
              • Gość: UOP Re: Jeszcze jest! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.05, 12:46
                Czy cwiczy tam Goska Porczyńska ?
              • Gość: cienki Re: Jeszcze jest! IP: *.ppp.tiscali.fr 07.06.05, 22:03
                co do ruchu to wezmy na tapete rowerzystow.Jak wracam z pracy akurat o tej
                porze,nie innej,widze szpanerow na rowerach z nosami w rurach wydechowych.Co
                maja z tego ruchu?
                • Gość: milusiaw Re: Jeszcze jest! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.05, 11:17
                  Piszemy o KKg i o odchudzaniu, a nie o jeżdzeniu na rowerach i szpanowaniu,
                  chyba nie czytasz dokładnie tresci bo nie piszesz na temat!!!!!!
                  Przeczytaj kilka pierwszych wypowiedzi i moze. zrozumiesz?:)
                  • Gość: cienki Re: Jeszcze jest! IP: *.ppp.tiscali.fr 08.06.05, 17:56
                    przeczytalem ze ruch jest zalecany,a jazda na rowerze to nie ruch?Strasznie sie
                    podniecasz,milusiaw,to nie matura to wymiana pogladow tu sie nie pisze pod
                    dyktando!!!!!!!!!
                    • Gość: milusiaw Re: Jeszcze jest! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.06.05, 09:58
                      podniecać to moze ty sie podniecasz, a co do mojej matury to była b dawno!Nie
                      sadze że pisze pod dyktando bardziej ty nie rozumiesez tematu, a skoro nie ....
                      może? sam przeciez wspomniałes o maturze może warto wrócic do szkoły skoro nie
                      potrafisz interpretowac? Po prostu czytaj dokładnie. Sam piszesz : "a moze by
                      tak ograniczyc apetyty,co?To i tak kosztuje mniej niz
                      wszelkie fitnesy,mowie o pieniadzach........."a następnie znów piszesz "co do
                      ruchu to wezmy na tapete rowerzystow.Jak wracam z pracy akurat o tej
                      porze,nie innej,widze szpanerow na rowerach z nosami w rurach wydechowych.Co
                      maja z tego ruchu?"Twoje wyupoqwiedzi sie zaprzeczaja!! Najpierw piszesz że " Co
                      maja z tego ruchu?" a znów nastepnym razem "czytalem ze ruch jest zalecany,a
                      jazda na rowerze to nie ruch?"
                      Wiec zdecyduj sie człowieku czy polecasz innym ruch czy dalej twierdzisz że nie
                      maja nic z tego jeżdząc na rowerze! Bo narazie jestes zmienny jak flaga na
                      wietrze!Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka