Gość: kama IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.07.01, 00:41 Na ogólnym forum przeczytałam o wspólnej imprezie Jurka Owsiaka. Dlaczego ta wiadomość nie jest podana na tym forum. Przecież Goerlitz nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SoSoS Re: WSPÓLNE GRANIE IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.07.01, 13:06 A o jaka impreze konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: WSPÓLNE GRANIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.07.01, 14:04 O przyszłoroczny finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.Koncerty odbędą się po obu stronach Nysy Łużyckiej. Szczegółowo o tej imprezie donosił Maurycy na podstawie wiadomości z Karkonosza.Dlatego dziwię się,że taka wiadomość umknęła z jeleniogórskiego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: WSPÓLNE GRANIE - Przepraszam Maurycy IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 17:08 Sorki, Kamo, ale myslałem, że podałem tę wiadomość. Maurycy Oto Ona: z portalu: http://www.news.karkonosz.pl/ Przyszłoroczny finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy odbędzie się również w Görlitz. Władze Zgorzelca i Görlitz podpisały porozumienie na mocy którego koncerty i kwesta będą organizowane po obu stronach Nysy Łużyckiej. Niemcy znają zasady orkiestry już od kilku lat, bowiem kwestujący niejednokrotnie przekraczali granicę. Pojawiały się również wyczerpujące informacje w niemieckich mediach. Teraz ma to być już wspólne przedsięwzięcie. Władze Zgorzelca podjęły już rozmowy z zespołami muzycznymi, które miałyby zagrać podczas finału. Nie wykluczone, że na licytację wystawiona zostanie również rakieta przekazana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: WSPÓLNE GRANIE IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:26 Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: WSPÓLNE GRANIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 00:01 Oczywiście,że jestem bardzo zadowolona. Prawdopodobnie dzięki wiadomości na tym forum więcej osób z niej skorzysta.Już teraz będzie mogła się zastanowić czy nie wziąć udziału w tym przedsięwzięciu. Jeszcze raz bardzo dziękuję, po pierwsze za to,że wszedłeś na mój post, po drugie za to, że chciało się Tobie wracać do tekstu, który już raz napisałeś.Przepraszam,że wczoraj umknęła mi Twoja odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś