Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny- trwały

08.08.05, 19:31

Gdzie bez wielkego ryzyka zrobić trwały makijaż brwi i za ile.

Muszę,bo nie mogę sama niesprawnosć a nie lenistwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: zyczliwy Re: makijaż permanentny- trwały IP: *.ppp.tiscali.fr 08.08.05, 19:39
      ja mysle ze jak sie ma znajomych,czy przyjaciolki to nie jest to zaden
      problem,ktos przyjdzie i zrobi,za darmo,tak mysle.Nie potrzeba zakladu.sa mlode
      dziewczyny ktore maja talent.
    • hexl Re: makijaż permanentny- trwały 09.08.05, 13:47
      Ktos mi mowil, ze na Drucianej w salonie kosmetycznym mozna zrobic dobrze i
      bezpiecznie.......... ale czy tanio? Nie wiem.
    • Gość: efik Re: makijaż permanentny- trwały IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.08.05, 19:19

Wielkie dzięki
      Wiem,że to jest niebezpieczne jak zwykły tatuaż,bywają jakieś alergiczne
      historie.Nigdy nie byłam alergiczką.Od niedawna jestem.Co do ceny to z prasy
      wiem,że jest to b. drogie,ale dzięki za odpowiedz.
    • Gość: Majka Re: makijaż permanentny- trwały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:52
      hej bardzo polecam salon kosmetyczny babor na ul. kiepury który to niedługo
      przeniesie się na ul. 1 Maja naprzeciwko apteki karkonoskiej bodajże a polecam
      bo sama sobie zrobiłam taki makijaż tzn. kreseczki górne na powiece i to mnie
      kosztowało 450 zł,- jest to na od 3 do 5 lat i jestem bardzo zadowolona z
      wyglądu i w ogóle Pani Bożence można w całości zaufać.
    • Gość: es46 Re: makijaż permanentny- trwały IP: *.dami.pl 18.08.05, 22:17
      witam, też mogę polecić gabinet Pani Bożeny Kowalskiej na ul.Kiepury. Mam
      zrobiony cały makijaż, tj. brwi, kreski górne i dolne oraz usta. Jestem bardzo
      zadowolona. Już nie musze spoglądać do lusterka i sprawdzać czy się kreski nie
      rozmazały (tak jak to bywa od kredki) albo czy pomadka się nie starła. Naprawdę
      warto!
      • dana1999 Re: makijaż permanentny- trwały 13.04.14, 11:33
        Witam odradzam Salon babor Jelenia Góra zwłaszcza kosmetyczke Ele nie podoba mi się mówienie na Ty do klientek jest to nieprofesjonalne i zniecheca na wstepie na pewno już tam nigdy nie pójdę ja w swojej pracy także nikomu na Ty i byłam zbulwesrowana czułam się jakbym poszła gdzieś do podrzędnego salonu ponadto każde maseczki o które pyta kosmetyczka są dodatkowo płatne ale klient nie jest absolutnie informowany o tym
        • paulapaulinka Re: makijaż permanentny- trwały 18.02.15, 21:11
          Witam a ja polecam salonik stylizacji brwi w jeleniej gorze, ja i moja babcia robiłyśmy brewki i jestesmy bardzo zadowolone, fajny kształt nam Pani Monika zrobiła i fajny kolor nie ciemny, tak jak wszedzie na czarno smaruja, moja kolezanka zrobiła gdzies czarne, bardzo ciemne i wyglada fatalnie.

Pozdrawiam Paula.
    • malikja Re: makijaż permanentny- trwały 08.12.15, 17:34
      W Jeleniej nigdzie!!! Tylko Wrocław
    • alicjatul Re: makijaż permanentny- trwały 19.01.20, 16:58
      Studio Anna Darasz na najwyższym poziomie na samym wejściu już widać profesjonalizm a po zabiegu efekt zaskakująco dobry www.facebook.com/Studio-Kosmetyczne-Anna-Darasz-779245922118860/?epa=SEARCH_BOX albo strona www.studio-anna.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka