fleur1 24.08.05, 23:35 Dzisiaj byłam na Placu Ratuszowym i oglądałam nasz ukochany tramwaj, symbol dawnej świetności regionu. Wystraszyłam się, bo z jednej strony jest na nim okropne grafiti, czy to jakiś żart czy wandalizm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexl Efekt pracy Straży Miejskiej 25.08.05, 14:09 nie mają ochoty na kontrolowanie graficiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Foty! Foty! IP: *.lodz.msk.pl 25.08.05, 19:51 Macie gdzieś fotki tego obiektu? Jak przebiega walka o powrót linii tramwajowych? pozdrawiam z Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Tutaj są zdjęcia! 25.08.05, 20:41 Proponuję obejrzeć tutaj: wroclaw.hydral.com.pl/6386,obiekt.html a potem radzę zwiedzać chocby w ten sposób Jelenią Górę!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
barteqb Re: Tramwaj na Placu Ratuszowym 26.08.05, 09:27 "okropne grafiti" to sprawa mocno wzgledna... to zaden zart ani wandalizm, po prostu taka wizja i moim zdaniem super pomysl. Umowmy sie tak czy siak i tak ktos by dopadl ten tramwaj a tak zrobiono to na legalu porzadnie i tyle. pozdr bq Odpowiedz Link Zgłoś