Dodaj do ulubionych

Czy jest fotograf-kobieta w JG?gdzie?

11.10.05, 13:14
potzrebuje zrobic zdjecia do dowodu osobistego...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazik Re: Czy jest fotograf-kobieta w JG?gdzie? IP: *.dami.pl / *.dami.pl 11.10.05, 14:30
      a męzczyzna nie może Ci zrobić zdjęcia?
      jeśłi nie to jakie to zdjęcie (dowód) ma być....:)
      • Gość: Zabobrze III Re: Czy jest fotograf-kobieta w JG?gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:26
        W pawilonie "Na Górce" na Zabobrzu w okolicy ulicy Karłowicza obok przedszkola.
        Tam kiedyś robiłem zdjęcia i wykonywała je kobieta.
        • kazimierzp Foto Zając 11.10.05, 20:57
          W zakłądzie przy ul. 1 Maja w Foto Zając zdjęcia robi Ewa Brzostek, córka
          nieżyjącego już załozyciela tego zakładu.
    • wk53jan Re: Czy jest fotograf-kobieta w JG?gdzie? 11.10.05, 22:03
      Tobie potrzebny jest zwykły rzemieślnik, bez względu na płeć.
      Podobno bardzo dobre zdjęcia do dowodow robi Arcimowicz vis a vis Plusa. Taka jest opinia w biurze dowodów UM. Ja ze swej strony też to potwierdzam (a nieskromnie podam, że coś tam w zyciu miałęm z foto wspólnego).
      Natomiast unikajcie wszelkimi sposobami zakładu na Pl.Piastowskim, nawet jak będą robić za darmo. Tam akurat robi pani.
      Pozdrawiam!
      PS
      A ten link do tej latorośli, to może i powód do dumy i radości dla szczęsliwych rodziców ale "fotografowi" powinno się uciąć ręce. To tak a propos jakości zdjęć.
    • gaga_a dzieki za odpowiedzi i opinie ... 12.10.05, 15:45
      Akurat tego linka nie miało byc za szybko mi sie wysłało....a fotograf akurat
      nie ma jednej reki:((((także uważajcie na swoje słowa:((((!!!pozdrawiam
      • fleur1 Re: dzieki za odpowiedzi i opinie ... 12.10.05, 15:51
        Ja robiłam zdjęcia cyfrowe do dowodu osobistego u mężczyzny Pana Mariana
        Tabisia pod arkadkami na Różyckiego, zakład mieści się tej części co pralnia.
      • wk53jan Re: dzieki za odpowiedzi i opinie ... 13.10.05, 23:18
        Jesli faktycznie nie ma jednej ręki, to wyszło trochę głupio....:-(((
    • gaga_a tak własnie jest;(od ponad15lat... 14.10.05, 10:31
      mimo wszystko dzieki wszystkim:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka