sloggi 05.11.05, 10:56 To będzie na 100% wątek monologiczny, ale żebym się tym przejmował - nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Witam 06.11.05, 11:06 sloggi napisał: > To będzie na 100% wątek monologiczny, ale żebym się tym przejmował - nie powiem. Słoneczne dzień dobry. Czas na kolejną kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
alus123 Re: Witam 28.04.06, 17:32 Hej:-) Jestem z Trójmiasta i chciałam was pocieszyć że ktoś jednak zagląda na to faktycznie małe forum. Przynajmniej nie odbywa sie tu licytacja - kto najgłupszy/najładniejszy/najbardziej chamski - jak na innych forach. Cieszcie się swoją prywatnością ;-) PS. Mam chłopaka w Kamiennej i wcale to miasteczko nie jest dziurą, więc głowa do góry! A Tobie sloggi życze żebyś sie nie zniechęcał, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka761 Re: Witam 02.05.06, 00:36 A ja w czerwcu wybieram się do Kamiennej na tydzień- jest tam coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Witam 05.09.06, 19:13 Ktoś czasami zajrzy, ale ogólnie KM to miasto bez internetu. Odpowiedz Link Zgłoś