Gość: Grzegorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:06 www.msp.gov.pl/index_msp.php?dzial=29&id=1386 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleur1 Re: Jelfa - komunikat 24.11.05, 19:21 Nie rozumiem po co tyle wątków o Jelfie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jelfa - komunikat IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 25.11.05, 09:08 jak to poco?hihihi pracownicy oblowia się w akcje! i pozniej beda plakac ze sa nadal biedni hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jelfa - komunikat IP: *.jelfa.com.pl 25.11.05, 17:36 a kto powiedział że pracownicy ciągle narzekają nie wiecie co się dzieje i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Jelfa - komunikat IP: *.ppp.tiscali.fr 25.11.05, 19:43 A co sie dziwisz? skoro moze pchla kupic slonia to moze przecietny facecik wezmie kredycik i kupi jednak cos dla podniesienia wlasnego ego.Mowie Ci, to jest u nas nagminne,przychodzi era Nikodema Dyzmy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jelfa - komunikat IP: *.jelfa.com.pl 25.11.05, 21:30 no i nie ma się z czego cieszyć!!!atmosfera juz i tak jest podgrzana a pakietu socjalnego nie ma i chyba nie będzie ,więc o jakich pieniądzach jest mowa że zakładu za parę lat nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Jelfa - komunikat 25.11.05, 21:42 A może to jest jakiś sposób ? Jeśli wykupi Jelfę jakis gigant, to będą tu najwyżej nabijac do tub jakieś maści wyprodukowane diabli wiedzą gdzie. Szlag trafi badania, potrzebni do pracy będa tylko przyuczeni do zawodu pół-kretyni i brygadziści z co najwyżej zasadniczym wykształceniem. Na razie to tylko wiadomo, że pan minister z PiS dał ciała, opozycja (a właściwie to PO) bez litości to wykorzystuje medialnie a nasi związkowcy z Jelfy sami nie wiedzą, jakie jeszcze żądania wysunąć. Zabawne jest to, ze PO chciała jeszcze kilka tygodni temu sprywatyzować nawet lasy i łowiectwo, czytaj: oddać w ręce paruset nowobogackim a teraz roni łzy nad zakładem, który w bilansie kraju stanowi tylko pozycję księgową 500-600 milionów. Skoda tylko tych ludzi, którzy przychodzą do pracy, mają głeboko w 4literach politykę i chcą w terminie dostać wypłatę. Aż dziw bierze, że nasz czołowy obrońca Robert P. jeszcze nie ściągnąl gwiazdy tiwi, E.Jaworowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Jelfa - komunikat IP: *.ppp.tiscali.fr 25.11.05, 21:53 Zabawne jest to, ze PO chciała jeszcze kilka tygodni temu sprywatyzować nawet lasy i łowiectwo, czytaj: oddać w ręce paruset nowobogackim a teraz roni łzy nad zakładem, który w bilansie kraju stanowi tylko pozycję księgową 500-600 milionów. Skoda tylko tych ludzi, którzy przychodzą do pracy, mają głeboko w 4literach politykę i chcą w terminie dostać wypłatę. Moj boze ile w tym jest gorzkiej prawdy!!!!!!!!!!!Pilsudzki wroc i ukarz glupcow! Nie, to trudno,pytanie retoryczne! jak dlugo glupota bedzie sterowac "medrcami" narodu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jelfa - komunikat IP: *.jelfa.com.pl 26.11.05, 14:48 wczoraj była telewizja ,wiem od znajomego ale co z tego wyjdzie ???nagłośnienie medialne czy coś poradzi w tej sytuacji??? Odpowiedz Link Zgłoś