lew1961 06.04.06, 07:55 grzegorz-niedzwiecki.blog.onet.pl/Pozdrawiam gn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jelgór? Re: Wielkanocne PiSanki IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.06, 09:11 Znaczy startuje pan z PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: Wielkanocne PiSanki 06.04.06, 11:18 Proponuję zakup słownika wyrazów obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neurolog Re: Wielkanocne PiSanki IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.06, 15:00 proponuje relanium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośmnie śledzi Re: Wielkanocne PiSanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:37 Oprócz słownika i relanium przydadzą się jeszcze sole trzeźwiące. Oj Grzesiu, Grzesiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzup Grzesiek robi dobrej roboty 06.04.06, 18:56 www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=afery&id=928 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobryłokieć Re: Grzesiek robi dobrej roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:35 A to istnieją stowarzyszenia ludzi mających coś z łokciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelgór Moralne kwalifikacje! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.06, 21:57 Ale kto pana przygarnie na listę wyborczą? Kto przymknie oko na pana chorobę, która kompletnie dyskwalifikuje pana jako osobę publiczną? Kto by chciał, aby jego mandatariusz reprezentował go na tyle, na ile choroba mu pozwala? Ja tego nie wymyślam- pan sam na tym forum zasłaniał się chorobą, bo przecież nie chwiejnością charakteru czy brakiem umiejętnosci społecznego zachowania się. Szkoda, że wielka nadzieja sankiulotów dewaluuje się w ekscesach budzących powszechne zażenowanie i wstyd. Szkoda, bo umie pan robić dobrą robotę, tyle że to za mało, nie tego oczekujemy, zeby tylko pracowali i nie kradli, ale tego, aby byli przykładem. To wyzwanie, pewnie. Niektórzy mogą je podjąć, inni mogą tylko ludzi naśmieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Moralne kwalifikacje! 07.04.06, 07:41 może pan powiedzieć na co niedźwiedzki choruje? jaka choroba dewaluuje go z funcji samorządowca? czemu jeszcze nie stracił mandatu radnego? gdzie się leczy lub leczył? kto jest jego znachorem? jestem bardzo ciekawa jaka ułomność nie pozwala mu już wykonywać obowiązków służbowych? ręce widać ma, bo pisze. Głowę ma, bo myśli. a może pan jest jego lekarzem? a może po prostu konkurencyjnym radnym? bo jak nie to proszę się przedstawić i zgłosić swój akces na samorządowca. taki mundry i wykształcony opiniotwórca;-) POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Moralne kwalifikacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:51 Nie mnie pytano ale spróbuję odpowiedzieć a właściwie - wtrącić trzy grosze; Tak a propos chorób, psychiatrzy dzielą pacjentów na chorych psychicznie i niezdiagnozowanych:-) Jest też podobno specjalna podgrupa z grupy niezdiagnozowanej, której to nawet nie ma potrzeby formalnie diagnozować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś wędrowniczek Re: Moralne kwalifikacje! IP: *.146.udn.pl 07.04.06, 18:17 Leczy się, a raczej kończy leczenie koło garbatego mostku. Leczy się tym co zaszkodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Moralne kwalifikacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:07 Panie Niedzwiecki, przestan sie pan podpisywac jako poprawna, bo to smieszne sie staje, jak pan publicznie rozmawiasz sam ze soba. Jeszcze udajesz Pan, ze nie wiesz na co Pan chorujesz. (oczywiscie nie chodzi nam o przerost ambicji czy posiadania hopla z przerzutka, bo to ma wiekszosc polskich politykow), mysle, ze raczej chodzi tu o Panska powszechnie znana milosc do napojow wyskokowych, ktore przywykles Pan pijac w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Moralne kwalifikacje! 07.04.06, 20:52 taaak, jestem jego żoną. niech pan tak nie nobilituje niedźwieckiego, bo jeszcze gotów wystartować na prezydenta RP. chociaż nie widziałam żeby wsiadał do samochodu przez bagażnik, czy narzekał na ból goleni na jakichś uroczystościach oficjalnych. uff... już myślałam, że ma jakiegoś raka. POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Moralne kwalifikacje! 07.04.06, 21:15 Coś mu Pan wyraźnie zazdrościsz. Niech Pan przed wyborami napisze na każdym słupie, że Niedźwiecki to pedofil - będzie skuteczniejsze. Narazie, to niech się martwi radny Klimek u którego sąd stwierdził jazdę po pijaku i radny Toś, którego syn ma ciężki wyrok za to samo. Nie każda miłość, kończy się zawodem. Wiem, co mówię... iska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Moralne kwalifikacje! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.04.06, 20:17 On ma po prostu za ciasną czapeczkę Odpowiedz Link Zgłoś