Gość: kirk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:10 Jest wątek o kandydatach na prezydenta to może teraz czas na kandydatów na radnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yosif Re: Kto na radnego? IP: *.e-wro.net.pl 04.07.06, 23:02 Ja uwazam, ze jest kilku dobrych kandydatow: Monika Jablonska, Marcin Rylko, Jacek Szyda, Wojtek Rachmiel. Wszyscy mlodzi, wyksztalceni pelni zapalu i pomyslow. Na nich naprawde warto zaglosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Kto na radnego? IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.07.06, 23:47 Chyba w klubie go-go ten zapał i pomysły trwonią, bo nie słyszałem o tych osobnikach;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMX Re: Kto na radnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:39 Wybory samorządowe 2002 4 JABŁOŃSKA MONIKA 116 głosów w 2002. a co od tego czasu? Ten też umiał znaleźć sobie miejsce pracy 8. Marcin Ryłko, Mł. Referent, Wydział Organizacyjny i Kadr – sekretarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Kto na radnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:58 Wojtek Leszczyk to fajny chłopak. Merytorycznie przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Kto na radnego? IP: *.ppp.tiscali.fr 05.07.06, 00:16 I tego bym poparl.naturalnie chodzi o Leszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Kto na radnego? IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.07.06, 00:19 Leszcze i płotki nie mają szans. Ludzie, opanujcie się. Kandydatów na radnych będzie kilkuset, kto ich teraz spamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
leszczykwojciech Re: Kto na radnego? 05.07.06, 00:23 Nie wiem jakim cudem moja osoba stała się obiektem anonimowych publicznych dywagacji w temacie ewentualnych kandydatów na radnych. Pewnie ma to być próba kpiny lub ośmieszenia. Obserwuje forum od dłuższego czasu i nie dziwię się, że wielu forumowiczów przestało w nim czynnie uczestniczyć. Nawiązując do wątku o kandydatach na prezydenta miasta, to opluwani są tu wszyscy kandydaci a osoby te mogą odczuć, że ich dobre imię jest naruszane wypowiedziami niektórych forumowiczów. Mogą złożyć zawiadomienie w tej sprawie w prokuraturze. Trzeba brać taką ewentualność pod uwagę. Jeśli ma być podjęta jakakolwiek dyskusja to przy podniesionej przyłbicy. Co nie określa tego czy jestem kandydatem czy nie, nie zaprzeczam nie potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nilats2 Re: Kto na radnego? 05.07.06, 02:53 Inferno chyba m będę głosował na ciebie tylko wystartuj.Na posła się nie udało to może teraz. Więcej zrobisz jak inni, nie przejmuj się tymi du....kami. Odpowiedz Link Zgłoś
pilon.z.jg Re: Kto na radnego? 05.07.06, 09:32 nilats2 po co startuje się z ostaniego miejsca do Sejmu? I bez plakatów, bo ja jakoś ich nie widziałem. Ano po to aby wystartować w wyborach samorządwoych. A co do startu Leszczyka, to ma szansę na burmistrza Piechowic. Czy jest przygotowany tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris46 Re: Kto na radnego? IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 07.07.06, 13:44 jednak upierałbym się przy panu O. mimo że z platformy i zbyt'' miałki'' na prezydenta ....no i że naznaczony:) Nowinami Jelenigórskimi...ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechowiczanin Re: Kto na radnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:16 Nie ma szansy na burmistrza , W wyborach do sejmu w Piechowicach dostał mniej niż 100 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechowiczanin Re: Kto na radnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:53 To o 100 więcej niż inni kandydaci na burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Kandydat nie musi być z danej miejscowości! 08.07.06, 20:23 Aby być radnym musi się mieszkać w miejscowości do której rady się kandyduje. Żeby startować na Prezydenta Miasta, Burmistrza, Wójta nie musi się mieszkać w tej gminie. Patrzcie gdzie szykują Gorzowianina - na Prezydenta Warszawy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
piechowiczanin1 Re: Kandydat nie musi być z danej miejscowości! 09.07.06, 11:15 To już wszyscy wiemy . Skoro Leszczyk w wyborach do sejmu miał tak marny wynik to ilu mieszkańców zagłosuje na jego kandydaturę na burmistrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieszowianin Re: Kandydat nie musi być z danej miejscowości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 12:59 Cieszę się, że już nie mieszkam w Piechowicach, mieście zawiści i kolesiostwa. Tam jest tylko miejsce dla tych co pracują w urzędach i co pracowali a chcą wrócić. W ostatnich wyborach samorządowych chcieli wejść na plecach pana Krzysztofa R na urzędy. Teraz mieszkam w Jeleniej Górze i jestem za tym aby pan Wojtek startował do rady w tym mieście. A Piechowice niech się dalej staczają, zbyt dużo tam wycierpiałem żeby mieć jakiekolwiek serce dla tych ludzi i miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Kandydowanie do parlamentu - samorządu!?! 10.07.06, 20:39 To, że ktoś nie uzyskuje dobrych wyników kandydując do parlamentu nie przesądza przy starcie do lokalnych samorzadów. Przy wyborach do parlamentu istotnym jest na którym miejscu "wiodąca partia" mości swego kandydata. Wybory te to swoisty plebiscyt i tak jak namaści "wódz" taka jest ilość głosów. Pierwszy prawie zawsze wygrywa. W wyborach do lokalnego samorzadu na stanowiska wójtów, burmistrzów i prezydentów liczy się osobowość kandydata, a nie przynależność partyjna (ta zasada tym bardziej jest tzeczywista im mniejsza miejscowość w której się kandyduje). W wypadku Wojtka czyli inferno istotnym jest jak on, jako od paru lat mieszkaniec Piechowic wtopił się w to społeczeństwo. Jak jest kojarzony!?! Jeżeli dobrze, uda mu się w czasie kampanii wyborczej porwać mieszkańców! To kto wie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz Ile zarabia radny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:25 Panie Grzegorzu, Panie Robercie. Często pisujecie na tym forum i jesteście radnymi. Powiedzcie, ile zarabia radny miasta Jeleniej Góry. Jakie są i ile wynoszą dodatki. Ile można wyciągnąć na rękę z tytułu pełnienia funkcji radnego. (Kółek Rolniczych nie bierzemy pod uwagę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Ile zarabia radny? IP: *.clk.net / 80.53.53.* 07.07.06, 11:34 ok. 1300zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Józef Rypiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:13 Najlepszym radnym byłby Józef RYPIŃSKI - to sprawdzony samorządowiec. Popiera go sam pan Marek Zagajewski, znany Jeleniogóski działacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Józef Rypiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:18 Ta fala upałów poważnie ludziom szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Józef Rypiński IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.07.06, 14:45 Buahaahaaa:-)))) Sprawdzone infantylne radiorydzyjki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Józef Rypiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:40 A ten Rypiński to się czymś szczególnym odznaczył? O Grzesiu N. to przynajmniej coś się mówi, a Józiu siedzi cicho jak mysza pod miotłą. Może się przed wyborami obudzi? No chyba że już nie chce być więcej radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Józef Rypiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:07 Jai Rypiński jaki Niedźwiecki, jaki Klimek ? Ci ludzie się nienadają, udowodnili już to w obecnej kadencji. Po co ta dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Józef Rypiński IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.07.06, 17:29 Pan się pewnie nadaje... do logopedy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: Kto na radnego? 07.07.06, 18:18 Monikę Jabłońską znam osobiście i popieram, ale pan Szyda to raczej nie bardzooo... Mam wrażenie, że byłaby to kolejna osoba chętna na "koryto" Przepraszam jesli sie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto na radnego? IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.07.06, 18:54 To pani Monika ma już jeden głos, jak opublikuje swoje c.v. to może będzie miała więcej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsD Re: Kto na radnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:15 Jak obulikuje cv to bedzie miala wiecej ale przeciwnikow wiec lepeij nie ryzykowac. A ten Jacek Szyda to przypadkiem nie chodził do hotelarza, rocznik 81. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Niech opublikuje swoje zdjęcie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:30 To może i ja na nią zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Tfu Jabłońska jest z SLD!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:35 Podpisuje się pod listem szkalującym Polskę i Polaków razem z Portal Pozytywnie Homoseksualny HOMIKI.pl, Porozumienie Lesbijek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Tfu Jabłońska jest z SLD!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.07.06, 22:54 ty i tak głosujesz na WM, co mącisz Odpowiedz Link Zgłoś