Dodaj do ulubionych

szukam ortopedy dziecięcego

IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 05.07.06, 13:10
Witam poszukuję ortopedy dziecięcego w celu zbadania bioderek niemowlaka,
proszę jeżeli kogoś znacie dajcie namiary, było by super gdyby wykonywał USG
bioderek. Dzięki za Pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: szukam ortopedy dziecięcego IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.07.06, 20:13
      Witaj, oczywiście zapomniałam, jak się ten lekarz nazywa, ale przyjmuje w
      megamixie na ul. Krótkiej. Bylam u niego z moją małą. Za 3 minuty rzucenia
      okiem na dzidię woła 50 zł, ale podobno jest ok. Jak znajdziesz kogoś innego,
      to się odezwij, bo kazał nam jeszcze raz sprawdzić bioderka po 3 miesiącach.
      Pozdrawiam
      • Gość: Natalia Re: szukam ortopedy dziecięcego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:46
        Dr Czerkasow też jest bardzo dobry, USG nie robił, ale też dłużej ubierałam i
        rozbierałam maluszka niż oglądał go lekarz. Wizyta 70 zł. Przyjmował 10
        miesięcy temu (teraz nie wiem) w przychodni za Rondem.
    • Gość: darek Re: szukam ortopedy dziecięcego IP: *.jelenia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 05:57
      USG bioderek wykonują gdzieś w przychodni na ulicy sygietyńskiego, o ortopede
      którego mogę polecić z czystym sumieniem to Zbigniew Rudnicki przyjmuje na
      placu piastowskim w cieplicach jego ogłoszenie znajdziesz w nowinach
      jeleniogórskich ja sam chodziłem ze swoją corką do niego i skorygował córce
      ułożenie bioderek i teraz jest wszystko ok. jak zauważy coś nie tak to sam was
      skieruje na usg bioder.
      Pamietaj że im szybciej zgłosisz się do ortopedy tym dziecko będzie krócej
      leczone w razie stwierdzenia dysplazji stawu biodrowego także nie zwlekaj.
      A o czerkasowie zapomnij i innych chosztaplerach też bo możesz być srogo
      rozczarowana a przecież chodzi tutaj o zdrowie dziecka.
    • Gość: Krzysiek Re: szukam ortopedy dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:52
      Enia zadzwon do mnie w sprawie ortopedy : 601 565 489
    • olga721 Re: szukam ortopedy dziecięcego 06.07.06, 09:04
      Ja z moim dzieckiem byłam u Czerkasowa. Dowiadywałam się wszędzie gdzie możliwe
      i usłyszałam opinię, że mimo iż Czerkasow nie jest już w takiej formie jak
      kiedyś, to do bioderek dzieci jest najlepszy. Ten z Megamix'u to Patkowski -
      młody fajny lekarz, w szpitalu jest zastępcą Czerkasowa. Do niego jeździ z
      dzieckiem moja koleżanka. Też jej mała miała problemy z bioderkami, była w
      szynie a teraz jest OK.
    • diament79 Re: szukam ortopedy dziecięcego 07.07.06, 18:27
      Koniecznie najpierw zrób usg stawów biodrowych najlepiej u pana na
      sygietyńskiego, zapomniałam jak się nazywa. Od przyjmuje w takim małym gabinecie
      razem z chirurgiem Hancem. Wizyta chyba 50 zł, ale usg to podstawa. Potem możesz
      iśc normalnie na fundusz albo do Czerkasowa albo do innego. Ja byłam u
      Bronowicza, starszy, ale podobno bardzo dobry specjalista, tyle, że od
      dorosłych, ale jak wyjdzie wada na usg to na pewno dobrze to zdiagnozuje! Jakby
      cos to pytaj to dam Ci nr do gabinetu usg.
      • martyskaa Re: szukam ortopedy dziecięcego 11.07.06, 17:02
        ja z moją córką byłam u dr Patkowskiego na tzw. Kasę Chorych;-) Przychodnia
        przy ul. Ogińskiego 1b, wejście E, najlepiej iść tam do rejestracji osobiście
        ponieważ dodzwonić sie tam to jak wygrać w Totka;-) No, może nie tak źle,
        podaję numer na wszelki wypadek 075/6431678. Marta
    • Gość: Beata Re: szukam ortopedy dziecięcego IP: *.spzoz.zgorzelec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:04
      Z Jeleniej nikogo nie polecam. Biodra dobrze zbadac we Wrocławiu na Mł.
      Techników u dr. Michajlowa, jeździ tam całe woj. dolnośląskie. Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka