Gość: giga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 21:33 Co zWami?Taki marazm?Zajrzjcie na inne miasta jaki tam ruch.Obudźcie się idzie WIOSNA> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak Re: kiepska aktywność 12.03.03, 21:41 Gość portalu: giga napisał(a): > Co zWami?Taki marazm?Zajrzjcie na inne miasta jaki tam ruch.Obudźcie się > idzie WIOSNA> Ja tu zaglądam często. Tyle że nie piszę, bo nie ma ruchu. Tzn. jest ruch, ale ja nie jestem szachistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: kiepska aktywność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 21:56 Wpadłam tu przypadkiem(zOlsztyna).Ale milo że ktoś się odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR GIGA CO SLYCHAC W OLSZTYNIE IP: *.swipnet.se 12.03.03, 22:36 Gość portalu: giga napisał(a): > Wpadłam tu przypadkiem(zOlsztyna).Ale milo że ktoś się odezwał. Mam tam znajomych w Teatrze Jaracza.Napisz do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: GIGA CO SLYCHAC W OLSZTYNIE IP: server:* / *.gazeta.pl 14.03.03, 21:12 W Olsztynie OK.Kocham moje miasto,jest piękne latem i zimą.A teatr,ostatnio jakby się opuściłam,chociaż lada dzień w Jaraczu rozpoczyna się przegląd.Pewnie będzie coś ciekawego.Może się skusze.POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: kiepska aktywność 12.03.03, 22:47 Gość portalu: giga napisał(a): > Wpadłam tu przypadkiem(zOlsztyna).Ale milo że ktoś się odezwał. Pozdrówka dla Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś