Gość: zenon5 IP: 83.156.90.* 08.12.06, 22:02 tez powinni sie wpisywac.W tamtych czasach wasza meskosc byla niepodwazalna, a teraz co tylko rowerek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holejnik Re: Dziadkowie.... 08.12.06, 22:11 Witam, nareszcie coś dla Dziadków, mam wnuczkę Agatkę 6 lat, ogromnie ją kocham, nie czuję się tak do końca dziadkiem, zawsze jej mówię że jestem jej kumplem, i czekam kiedy razem pójdziemy na piwo. Pozdrawiam - Dziadkowie wpisywać się !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Dziadkowie.... IP: 83.156.90.* 08.12.06, 22:32 No!!!Nastepni prosze,tylko sie nie pchac,ha,ha.A tak na powaznie,jaki to dobry wynalazek, dziadek?Mlodzi!!Powiedzcie cos!Tylko zeby sie babcie nie dowiedzialy,bo wtedy przegramy statystycznie z mamami,jak Polska z Azerbajdzanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxik Zenon5 IP: *.orange.pl 09.12.06, 14:03 Zenon5-przykładowy typ pokroju moherowe berety.prubuje być zabawny z zwrócić na siebie uwagę ale wszyscy go olewają.myśli że dużo może a w efekcie jest nikim.Stoi co 15 po zasiłek,opłaca internet i gaz.resztę aeguluje jego żona (jeżeli ma).ale osobiście w to wądpię.Typowy nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Zenon5 IP: 83.157.214.* 09.12.06, 14:11 Masz cos cieciu do mnie?Idź do domu, bo cię mama po szufladach szuka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Zenon5 IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.12.06, 17:07 Maxik, weź do buzi smoczek i lulu....Czas na spanko.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 smiech to zdrowie,,,, IP: 83.157.214.* 09.12.06, 17:54 Pasażerka przeprasza siedzącego obok niej w przedziale pociągu staruszka: - Tak mi przykro, że usiadłam na pańskich okularach. - Nic nie szkodzi - odpowiada uprzejmie staruszek - moje okulary nie takie rzeczy widziały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwaq Re: maxik IP: *.233.udn.pl 09.12.06, 18:13 tu smoczek żaden nie pomoże, psychoterapeuta lub psychiatra będzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografia Re: Zenon5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:36 Boże,ile tu błędów!w takich powszechnych słowach robić takie błędy to raczej wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuku puku Re: Zenon5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 23:45 Z tego co wiem to zenonek we francji prawdziwy:)Pamiętasz kidyś była ocna w szkole 6. ja ją miałem na maturze z naszego języka w nienajgorszej szkole. A robie sakramęckie błędy:)mam wysoki iq i tak dalej a ortografi nie mogę się nauczyć. Po prostu jednym to wychodzi a innym nie. Jakies połączeni w muzgu działa inaczej:) Skup się na treści a nie na ortografi:) Odpowiedz Link Zgłoś