lew1961 18.04.07, 21:53 www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/z%20notatnika%20jelenia4.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bondel Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 07:39 a ty chcialbys zeby twoja wiewiora zawyzyla panu staroscie Karpacza ten grunt? Na glowe upadles niedzwiadek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.04.07, 22:50 Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten link...:-( Uderzyła mnie informacja o mnogości różnych - za przeproszeniem - organizacji, które zamierzają patrzeć na ręce nowej władzy. Niby prawidłowo. To NIBY robi jednak dużą różnicę :-) A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast wcinać się komuś. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy podglądacze rąk' mogą się wymądrzać ale nie ponoszą ryzyka. A może zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie pytaj, co miasto może zrobić dla ciebie, spytaj, co ty możesz zrobić dla miasta ? Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lud Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.04.07, 23:19 Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten post...:-( Uderzyła mnie informacja o nieomylności różnych - za przeproszeniem - władz, które zamierzają w dupie mieć głosy społeczeństwa. Niby prawidłowo. To NIBY robi jednak dużą różnicę :-) A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast próżnować. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy właściciele czystych rąk' mogą się wymądrzać ale nie ponoszą odpowiedzialności. A może zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie pytaj, co ty może zrobić dla władzy, spytaj, co władza może zrobić dla ciebie ? Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 23:24 Gość portalu: poiu napisał(a): > Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten link...:-( > Uderzyła mnie informacja o mnogości różnych - za przeproszeniem - organizacji, > które zamierzają patrzeć na ręce nowej władzy. Niby prawidłowo. To NIBY robi je > dnak dużą różnicę :-) > A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast w > cinać się komuś. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy podglądacze rąk' mogą się wymąd > rzać ale nie ponoszą ryzyka. A może zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie > pytaj, co miasto może zrobić dla ciebie, spytaj, co ty możesz zrobić dla miasta > ? > Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(. Jedno jest pewne,ze to zadna wladza.Dlaczego?Bo normalna wladza dawno by pogonila krytykantow do roboty.A tak,mamy gre w trzy karty,z byle kim i o byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 23:49 Z czego powstałeś zależy od genetyki, w co się obrócisz - od polityki. - Stanisław Jerzy Lec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 03:38 Do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beria Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:06 No i mamy w Jeleniej Górze Towarzysza Feliksa.Człowieka ogarniętego paranoją śledzenia innych i dopatrywania się wszędzie korupcji.Jest to objaw choroby maniakalnej jaka toczy umysł Towarzysz Feliksa.Szkoda ,że obecnie w Posce nie ma NKWD lub UB bo by pasował na naczelnika .Autor/lew1961/nie może znależć miejsca w życiu nic nie potrafi poza donoszeniem na innych i ich opluwanie.Jeżeli chcesz robić porządki to zacznij od siebie gdyż twój życiorys napawa obrzydzeniem normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 09:49 Tylko prosze mi tu jakiegos popierduchy nie porownywac ze mna!U mnie pisalby donosy na samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 10:18 ty nie masz żadnego zyciorysu, bo jestes nikim i tyle samo jest wart twój komentarz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 10:24 Gość portalu: jan napisał(a): > ty nie masz żadnego zyciorysu, bo jestes nikim > i tyle samo jest wart twój komentarz;-) Nie nerwujsja towariszcz!Zalatwie ci przetarg na tynkowanie muru chinskiego.20%dla mnie i cicho sza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 10:33 Uderz w stół, a nozyce się odezwą. Ciekawe kogo grzesiu dotknął: - Marek O. - Dorota D. - Jacek W. czy - Zbigniew Ch. Strzelam - starosta sie obruszył Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 12:24 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4075375.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 14:31 boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 16:18 Gość portalu: opix napisał(a): > boli, co? A,gdzie tam boli!Tylko swedzi.Ja kradlem,kradne i bede kradl.I grzesiu moze mi naskoczyc.Poprostu musi byc przeciwwaga,jest kowboj,musi ktos krasc bydlo.Niech zyje korupcja i zlodziejstwo,przynajmniej ludzie sie bogaca nie wysilajac sie.Jak grzesiu sprywatyzuje prokurature,to moze cos z jego pisaniny bedzie.Bo jak narazie,to w rankingach pisarzy zdecydowanie go wyprzedza Hanna Reitsch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:31 Olaboga!!!!!!!! Ktoś mi tu robi konkurencję! MAFIOZO JANOSIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga! Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:40 Towarzyszu Janosik, ja nie mam z tym nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 16:47 Gość portalu: Harnaś napisał(a): > Olaboga!!!!!!!! > Ktoś mi tu robi konkurencję! > > MAFIOZO JANOSIK. A co ty tam w tych Tatrach mozesz ukrasc? W Karkonoszach to co innego! Znalem takiego, (ty tez)Dżems Bont dla ubogich,Rutkowski.Dopoki,jako stojkowy wypisywal mandaty za parkowanie,bylo ok.Ale jak zaczal sprowadzac kryminalistow z zza granicy,zamiast aut,dostal domiar z Izby Skarbowej za sprowadzanie antykow.I siedzi sobie rowno.A ty mu nawet paczki nie wyslales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:03 Takiemu cieniasowi packe? Tryknij się o wiercha. Wałówę to do Paniska z Izby Skarbowej wyślę jak go w kazamaty wezmą. Dyć on lepszy Harnaś niż my wszystkie ! Odpowiedz Link Zgłoś
baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:19 Baca siedzi na gałęzi którą rżnie piłą,i pisze donosy na zlodzieji w Karkonoszach! przechodzi turysta i mówi: -spadniecie baco -niii! -spadniecie! turysta idzie dalej, baca spadl i mówi: -jasnowidz jaki, cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:28 Grzesiu N w trosce o dobre imię ROPCIO zaapelował do członków o większą dbałość o wygląd. Od tej pory gumiaki mają być prasowane w kancik ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:35 Do drukarni przychodzi brudny, niechlujnie ubrany klient i pyta: - Czy można wydrukować zdjęcia Grzesia N? - No, można. Klient nasz pan. - To poproszę po 10 sztuk. Po paru dniach klient wraca do drukarni. Jest nieco schludniej ubrany. - Proszę mi wydrukować 200 zdjęć Grzesia N! Minęło kilka dni i sytuacja się powtarza, ale tym razem facet jest już ubrany w elegancki garnitur i zamawia 1000 zdjec Grzesia N! Gdy następnym razem ten sam facet podjechał pod sklep eleganckim samochodem i poprosił o wydrukowanie 100000 zdjec Grzesia N, sprzedawca nie wytrzymał i pyta: - Panie, o co tu chodzi z tymi zdjęciami? Co pan robi z tymi zdjęciami, że dorobił się pan takiego auta? Facet: - Otworzyłem strzelnicę za miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy1 Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.07, 21:27 Dobre, i tak strzelac. cel wlasciwy.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lid Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 21:37 Przestańcie, bo mu tylko podnosicie wartość. Będzie ważniejszy od Obrębalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś