Dodaj do ulubionych

Z notatnika Jelenia4

18.04.07, 21:53
www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/z%20notatnika%20jelenia4.htm
Obserwuj wątek
    • bondel Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 07:39
      a ty chcialbys zeby twoja wiewiora zawyzyla panu staroscie Karpacza ten grunt?
      Na glowe upadles niedzwiadek?!
    • Gość: poiu Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.04.07, 22:50
      Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten link...:-(
      Uderzyła mnie informacja o mnogości różnych - za przeproszeniem - organizacji, które zamierzają patrzeć na ręce nowej władzy. Niby prawidłowo. To NIBY robi jednak dużą różnicę :-)
      A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast wcinać się komuś. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy podglądacze rąk' mogą się wymądrzać ale nie ponoszą ryzyka. A może zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie pytaj, co miasto może zrobić dla ciebie, spytaj, co ty możesz zrobić dla miasta ?
      Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(.
      • Gość: lud Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.04.07, 23:19
        Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten post...:-(
        Uderzyła mnie informacja o nieomylności różnych - za przeproszeniem - władz,
        które zamierzają w dupie mieć głosy społeczeństwa. Niby
        prawidłowo. To NIBY robi jednak dużą różnicę :-)
        A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast
        próżnować. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy właściciele
        czystych rąk' mogą się wymądrzać ale nie ponoszą odpowiedzialności. A może
        zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie pytaj, co ty
        może zrobić dla władzy, spytaj, co władza może zrobić dla ciebie ?
        Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(.
      • baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 23:24
        Gość portalu: poiu napisał(a):

> Miałem jakąś chwilę słabosci i zarzałem pod ten link...:-(
        > Uderzyła mnie informacja o mnogości różnych - za przeproszeniem - organizacji,
        > które zamierzają patrzeć na ręce nowej władzy. Niby prawidłowo. To NIBY robi je
        > dnak dużą różnicę :-)
        > A nie prościej by było, gdyby swoje rączki pokalali jakąkolwiek pracą zamiast w
        > cinać się komuś. Proszę zwrócić uwagę, że 'tacy podglądacze rąk' mogą się wymąd
        > rzać ale nie ponoszą ryzyka. A może zastosować znane skądinąd powiedzenie; nie
        > pytaj, co miasto może zrobić dla ciebie, spytaj, co ty możesz zrobić dla miasta
        > ?
        > Ale to chyba mało realne w tej Dolinie Pobożnych Życzeń :-(.

Jedno jest pewne,ze to zadna wladza.Dlaczego?Bo normalna wladza dawno by
        pogonila krytykantow do roboty.A tak,mamy gre w trzy karty,z byle kim i o byle co.
        • baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 19.04.07, 23:49
          Z czego powstałeś zależy od genetyki, w co się obrócisz - od polityki.
          - Stanisław Jerzy Lec
          • Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 03:38
            Do budy!
    • Gość: Beria Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:06
      No i mamy w Jeleniej Górze Towarzysza Feliksa.Człowieka ogarniętego paranoją
      śledzenia innych i dopatrywania się wszędzie korupcji.Jest to objaw choroby
      maniakalnej jaka toczy umysł Towarzysz Feliksa.Szkoda ,że obecnie w Posce nie
      ma NKWD lub UB bo by pasował na naczelnika .Autor/lew1961/nie może znależć
      miejsca w życiu nic nie potrafi poza donoszeniem na innych i ich
      opluwanie.Jeżeli chcesz robić porządki to zacznij od siebie gdyż twój życiorys
      napawa obrzydzeniem normalnego człowieka.
      • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 09:49
        Tylko prosze mi tu jakiegos popierduchy nie porownywac ze mna!U mnie pisalby
        donosy na samego siebie.
      • Gość: jan Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 10:18
        ty nie masz żadnego zyciorysu, bo jestes nikim
        i tyle samo jest wart twój komentarz;-)
        • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 10:24
          Gość portalu: jan napisał(a):

> ty nie masz żadnego zyciorysu, bo jestes nikim
          > i tyle samo jest wart twój komentarz;-)

Nie nerwujsja towariszcz!Zalatwie ci przetarg na tynkowanie muru
          chinskiego.20%dla mnie i cicho sza.
      • Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 10:33
        Uderz w stół, a nozyce się odezwą.
        Ciekawe kogo grzesiu dotknął:
        - Marek O.
        - Dorota D.
        - Jacek W.
        czy
        - Zbigniew Ch.
        Strzelam - starosta sie obruszył
        • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 12:24
          gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4075375.html
          • Gość: opix Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 14:31
            boli, co?
            • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 16:18
              Gość portalu: opix napisał(a):

> boli, co?

A,gdzie tam boli!Tylko swedzi.Ja kradlem,kradne i bede kradl.I grzesiu moze mi
              naskoczyc.Poprostu musi byc przeciwwaga,jest kowboj,musi ktos krasc bydlo.Niech
              zyje korupcja i zlodziejstwo,przynajmniej ludzie sie bogaca nie wysilajac
              sie.Jak grzesiu sprywatyzuje prokurature,to moze cos z jego pisaniny bedzie.Bo
              jak narazie,to w rankingach pisarzy zdecydowanie go wyprzedza Hanna Reitsch.
              • Gość: Harnaś Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:31
                Olaboga!!!!!!!!
                Ktoś mi tu robi konkurencję!

MAFIOZO JANOSIK.
                • Gość: Olaboga! Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:40
                  Towarzyszu Janosik, ja nie mam z tym nic wspólnego
                • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 16:47
                  Gość portalu: Harnaś napisał(a):

> Olaboga!!!!!!!!
                  > Ktoś mi tu robi konkurencję!
                  >
                  > MAFIOZO JANOSIK.

A co ty tam w tych Tatrach mozesz ukrasc?
                  W Karkonoszach to co innego!
                  Znalem takiego, (ty tez)Dżems Bont dla ubogich,Rutkowski.Dopoki,jako stojkowy
                  wypisywal mandaty za parkowanie,bylo ok.Ale jak zaczal sprowadzac kryminalistow
                  z zza granicy,zamiast aut,dostal domiar z Izby Skarbowej za sprowadzanie
                  antykow.I siedzi sobie rowno.A ty mu nawet paczki nie wyslales!
                  • Gość: Harnaś Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:03
                    Takiemu cieniasowi packe?
                    Tryknij się o wiercha.
                    Wałówę to do Paniska z Izby Skarbowej wyślę jak go w kazamaty wezmą.
                    Dyć on lepszy Harnaś niż my wszystkie !
                    • baskervil Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:19
                      Baca siedzi na gałęzi którą rżnie piłą,i pisze donosy na zlodzieji w Karkonoszach!
                      przechodzi turysta i mówi:
                      -spadniecie baco
                      -niii!
                      -spadniecie!
                      turysta idzie dalej, baca spadl i mówi:
                      -jasnowidz jaki, cy co?
                      • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:28
                        Grzesiu N w trosce o dobre imię ROPCIO zaapelował do członków o
                        większą dbałość o wygląd. Od tej pory gumiaki mają być prasowane w kancik !
                        • dzierzynski2 Re: Z notatnika Jelenia4 20.04.07, 17:35
                          Do drukarni przychodzi brudny, niechlujnie ubrany klient i pyta:
                          - Czy można wydrukować zdjęcia Grzesia N?
                          - No, można. Klient nasz pan.

- To poproszę po 10 sztuk.
                          Po paru dniach klient wraca do drukarni. Jest nieco schludniej ubrany.
                          - Proszę mi wydrukować 200 zdjęć Grzesia N!
                          Minęło kilka dni i sytuacja się powtarza, ale tym razem facet jest już
                          ubrany w elegancki garnitur i zamawia 1000 zdjec Grzesia N!
                          Gdy następnym razem ten sam facet podjechał pod sklep eleganckim samochodem
                          i poprosił o wydrukowanie 100000 zdjec Grzesia N, sprzedawca
                          nie wytrzymał i pyta:
                          - Panie, o co tu chodzi z tymi zdjęciami? Co pan robi z tymi zdjęciami, że
                          dorobił się pan takiego auta?
                          Facet:
                          - Otworzyłem strzelnicę za miastem.
                          • Gość: Andy1 Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.07, 21:27
                            Dobre, i tak strzelac. cel wlasciwy..................
                            • Gość: lid Re: Z notatnika Jelenia4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 21:37
                              Przestańcie, bo mu tylko podnosicie wartość. Będzie ważniejszy od Obrębalskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka