Dodaj do ulubionych

bezczynność prezydenta

IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 13:00
skandal co się dzieje w moim mieście. Panie Obrebalski pan ma córki- dlaczego
pan nic nie robi by mogly zostac w jeleniej??? to miasto umiera. mialy byc
zmiany, mialo byc nowe. a nie ma nic, nie ma tez prezydenta bo chowa glowe
wpiasek. nie jest pan prezydentam kraju, ma pan realna wladze a pokazuje sie
pan tylko na koncertach i bankietach. wiec jednak wladza psuje ludzi. zal mi
ze PO ma takiach beznadziejnych liderow w miescie. nie macie nic wspolnego z
PO takim prawdziwym
Obserwuj wątek
    • chuck-norris1 Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 13:10
      skandal co się dzieje w moim mieście. Panie Obrebalski pan ma córki- dlaczego
      pan nic nie robi by mogly zostac w jeleniej???

A co ci do moich corek?Wyjechaly na urlop do chucka norrisa!Moga?

Jakie to twoje miasto?Budka z piwem to zaraz miasto?

Juz nie wspomne grzesiu o twoich bankietach,czy Nowiny Jeleniogorskie maja
      jakies fotki?,niusy?
      • Gość: rych Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 13:17
        prawde mówi autor postu. ja jestem wyborcą platformy ale to co wyprawia M.O to
        skandal. przyopmina strusia. niby jest a go nie ma. głowa w piasek cokolwiek sie
        dzieje... szkoda
        • chuck-norris1 Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 13:22
          Gość portalu: rych napisał(a):

> prawde mówi autor postu. ja jestem wyborcą platformy ale to co wyprawia M.O to
          > skandal. przyopmina strusia. niby jest a go nie ma. głowa w piasek cokolwiek si
          > e
          > dzieje... szkoda

Problem w tym,ze ten post pisze grzes,a ten jeszcze donosu nie zlozyl tylko na
          wlasna rodzine,co innego polityka ratusza,co innego wypociny grzesia N.
          • janwiecki Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 17:53
            niestety ale to prawda. Prezydent ma nas mieszkańców w nosie. po co mu teraz
            jestesmy potrzebni. należy teraz zajac sie sobą i kolegów powsadzać na stołki.
            platformersi na bezrobotnym..>>nie wypada.
            ehh szkoda miasta
          • Gość: bruce lee Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 18:14
            zobacz do lodówki, czy nie ma tam grzesia n.;-)
    • Gość: a szwagierka Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 18:06
      co ze szwagierką???nie gadajcie ze nic nie robia. przecież zatrudniają tych co
      trzeba...
      • chuck-norris1 Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 18:48
        pozdrawiam rodzine Grzesia N,nie myslalem ze jest Was tak duzo,no
        faktycznie,takie cos wyzywic,to i ja chuck norris jestem bezradny.
        • Gość: opix Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 20:58
          Następnymi do odstrzału przez Grzesia będą Starosta Powiatu Jeleniogórskiego i
          Urząd Gminy w Jeżowie Sudeckim. Jacek Włodyga szuka pieniędzy u Adama Dudka, bo
          zapisał w budżecie ponad 400 tys. zł, na które chciał skubnąć rolnika z Jeżowa
          za rzekome wydobycie kopalin. W rzeczywistości Adam Dudek przemieszczał ziemię
          pod przedsięwzięcie agroturystyczne...
          • chuck-norris1 Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 21:13
            Gość portalu: opix napisał(a):

> Następnymi do odstrzału przez Grzesia będą Starosta Powiatu Jeleniogórskiego i
            > Urząd Gminy w Jeżowie Sudeckim. Jacek Włodyga szuka pieniędzy u Adama Dudka, bo
            >
            > zapisał w budżecie ponad 400 tys. zł, na które chciał skubnąć rolnika z Jeżowa
            > za rzekome wydobycie kopalin. W rzeczywistości Adam Dudek przemieszczał ziemię
            > pod przedsięwzięcie agroturystyczne...

No popatrz,nigdy bym nie pomyslal!A masz na to dowody?Jestem zawsze za tym,aby
            zlodzieji rozliczac,ale....czy starczy ci argumentow?A jak sie pomylisz?bekniesz
            grzesiu,i slusznie!!!!Nie za pomowienie,ale za plotkarstwo!!!

• Gość: opix Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.04.07, 21:23
              masz tu etat?
              • chuck-norris1 Re: bezczynność prezydenta 23.04.07, 21:32
                Gość portalu: opix napisał(a):

> masz tu etat?

Tak!mam etat obywatela!ponadto mam jeszcze inny etat,ktory mnie uprawnia do
                kontrolowania glupich krokow!Ponadto nie lubie idiotow,wystarczy????????????????????
    • Gość: henio Re: bezczynność prezydenta IP: *.231.udn.pl 23.04.07, 23:21
      PO ma chyba wizje- wszędzie widzą Niedźwieckiego
      szkoda że nie mają wizji rozwoju, szkoda że zamknęli sie w ratuszu z dala od
      ludzi...
    • Gość: o czym mowa Re: bezczynność prezydenta IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.04.07, 10:23
      jaka bezczynność. pan prezydent prawie codziennie sam sobie otiwera drzwi,
      włącza komputer, oddycha aha i największy sukces- uczestniczył w WOSP w styczniu...
    • dolnyslask24 Tak samo jak w Sejmiku 24.04.07, 13:53
      To tak samo jak w sejmiku. Tylko "praca" kadrowa" i RP. Kiedy zmiany w
      jeleniogórskim WORD, w Wałrzychu już były...

dolnyslask24.info
      • Gość: pomyslmy Re: Tak samo jak w Sejmiku IP: *.231.udn.pl 24.04.07, 18:53
        a po co oni maja pracować? SLD i PO mają stabilną koalicję. Nic im wiecej nie
        porzeba. 4 lata by sie nachapać
        • Gość: absolut Re: Tak samo jak w Sejmiku IP: *.231.udn.pl 25.04.07, 01:01
          to o koalicji PO SLD potwierdzają głosowania nad absolutorium SLD + PO łapki w
          górę. radnym grarulujemy hał hał i merdać ogonem...
          • Gość: obserwer Re: Tak samo jak w Sejmiku IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.07, 07:19
            Hurtowo-gremialne łapki w górze WM/PiS świadczą tylko o fochach tych radnych. O
            manifestacji niezadowolenia... z udziału w podziale łupów. Taka forma obrażenia
            się.
    • bondel aaa, lud szemrze, juz wam malo wina i filmow 25.04.07, 05:13
      w telewizji maryja? chceta jeszcze prezia zdeptac? A poszly wy nieroby do
      roboty zamiast sie czepiac waadzy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka