Dodaj do ulubionych

Korepetycje dla gimnazjalistów

IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.04.07, 12:47
Poszukujesz korepetycji z fizyki, chemii, matematyki, angielskiego dla
swojego dziecka? Nie ma problemu. Chętnie pomogę. Jestem licealistą, któremu
te przedmioty sprawiają frajdę. Myślę, że moja oferta jest jedną z
najtańszych na rynku edukacyjnym.
Obserwuj wątek
    • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 29.04.07, 19:00
      wiesz, takich niedouczonych licealistow to lepiej trzymac z daleka. godzina
      spedzona z toba to czysta strata w porownaniu z fachowcem w temacie. Poczekaj
      ze 20 lat .
      • Gość: absolutnie Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:16
        oj rondel, rondel... nieudaczniku
      • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.05.07, 00:12
        Bondelu, jestem finalistą kilku olimpiad przedmiotowych, a w niedalekiej
        przeszłości także zDolnym Ślązakiem (Laureatem). Jeśli to Cię razi, to sorry.
        Mnie nie przeszkadza moja wiedza. Przykro mi, że masz złe doświadczenia z
        procesem edukacyjnym, które potęgują lęki egzystencjalne. Nie wiem, czy wiesz,
        ale istnieją specjaliści od tego rodzaju barier.
        • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 22.05.07, 05:34
          i co z tego cieniasie? O dydaktyce masz pojecie zerowe, o matematyce tez
          niewielkie. Wpadles jak widac w samouwielbienie po jakiejs tam olimpiadzie
          kolchoznianej. Zamknij sie zostaw prawdziwym pedagogom to co jest ich zawodem,
          niedorobiony koguciku bo inaczej bedziesz mial na sumieniu uczniow ktorzy mysla
          ze jestes matematycznym mesjaszem. shalom, koguciku.
    • Gość: aristo Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:28
      Gdzie ta oferta, skoro nie ma żadnych namiarów?
      • Gość: starsza Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.120.udn.pl 30.04.07, 11:21
        Dlaczego gasicie chłopaka?
        Jak mają rozwijać inicjatywę młodzi ludzie, skoro dorośli tak ich traktują?
        Przecież to naturalne, że starsi uczniowie pomagają młodszym.
        A że za kasę?
        Jeśli znajdą się chętni rodzice, to dlaczego nie?
        A efekty nauczania łatwo sprawdzić.

Bartek, podaj namiary i spróbuj jeszcze dać ogłoszenie na Jelonce.
        Powodzenia.
        • Gość: zezrun Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.ehostdepot.com 07.05.07, 06:57
          chlopak sam sie zgasi. daj swoje dziecko takiemu i po kilku miesiacach mozemy
          porozmawiac co ci z nim zrobil. Nie dziw sie jak zostanie pederasta i swiadkiem
          jechowy. dwa zle nie robia jednego dobrego.
          • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.05.07, 00:02
            Jakim prawem próbujesz mnie obrażać, nic o mnie nie wiedząc zezrun? To
            prymitywne.
            • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 22.05.07, 05:36
              prawem kaduka, osle. Jak smiesz watpic w opinie zezruna?!
        • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.05.07, 00:03
          Dziękuję za podpowiedź. Tak właśnie zrobię. Pozdrawiam.
          • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 22.05.07, 05:37
            chlopczyk wzial sie za prace dla mezczyzny. Napisz ile trwalo zanim ci sie to
            znudzilo.
      • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.05.07, 17:03
        Jestem dostępny pod gg 2859792, a także na poczcie, dwithwen_carn@o2.pl .

Prowadzę korepetycje od dwóch lat, z niezłymi wynikami. 10 zł to stawka
        godzinowa, dwa pierwsze spotkania za darmo - w ramach sprawdzenia moich
        kompetencji. Dziękuję za uwagę.
        • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.05.07, 17:10
          deithwen_carn@o2.pl

Przepraszam za literówkę w adresie.
        • Gość: aristo Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:16
          A co na to Urząd Skarbowy?
          Dobrze że jest trochę danych, bedą mogli podliczyć.
          • chlop_ze_wsi1 Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 22.05.07, 21:32
            Gość portalu: aristo napisał(a):

> A co na to Urząd Skarbowy?
            > Dobrze że jest trochę danych, bedą mogli podliczyć.

Urzad Skarbowy niech tropi handlarzy gruntami i szefow biur podrozy,tam sa grube
            pieniadze.A ty mlody sie nie przejmuj.Lepiej uczyc, jak byc dilerem narkotykow.
            Tak trzymaj!
            • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 23.05.07, 07:19
              nie ma obawy on trzyma co trzeba... a podatek trzeba zaplacic bo nie widze zeby
              mial byc z tego obowiazku zwolniony.
              • chlop_ze_wsi1 Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 23.05.07, 13:50
                bondel napisał:

> nie ma obawy on trzyma co trzeba... a podatek trzeba zaplacic bo nie widze zeby
                >
                > mial byc z tego obowiazku zwolniony.

Ja jako chlop ze wsi mam swoja filozofie,nie place dopoki inni nie placa!
                No chyba ze musze za innych placic!!Wtedy kosa w ruch!!A tak na powaznie,tyle
                jest ostatnio porad w internecie,kursow,madrosci,prognoz,etc,etc.Placi ktos za
                to podatek?Popatrz nizej,tam jeden zrobi z ciebie lidera w 5 minut,myslisz ze
                placi??Nie! placa glupcy,ktorzy sie dadza nabrac.Co do trzymania,to nie bede
                dyskutowal,kazdy wie co trzyma.
                • bondel Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 23.05.07, 17:25
                  znam akurat takiegomktory myslal dokladnie tak samo. Konczy mu sie wlasnie
                  wyrok dwa i pol roku. Nie pytaj gdzie. Poza tym z ciebie taki chlop jak z
                  koziej doopy piz.da.
                  • chlop_ze_wsi1 Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 23.05.07, 18:03
                    bondel napisał:

> znam akurat takiegomktory myslal dokladnie tak samo. Konczy mu sie wlasnie
                    > wyrok dwa i pol roku. Nie pytaj gdzie. Poza tym z ciebie taki chlop jak z
                    > koziej doopy piz.da.

No dobra,lubie ja jaja z idiotow internetowych.Te ich przeslania
                    intelektualne,ta nieomylnosc wyrokow,no i ta naturalnie, znajomosc rzeczy!
                    Anonim mumer jeden!!!!zwroc uwage ze nie pisze po angielsku!Bo kiedys mnie
                    uczono po rusku,i dokladnie na to samo wyszlo,dziwne co?
            • Gość: Fizyczka Do Bartka i wszystkich na tym forum IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.05.07, 15:53
              Jestem emerytowaną nauczycielką. Z moich doświadczeń wynika, że korepetycje
              udzielane przez rówieśników, którzy mają trochę oleju w głowie, potrafią czynić
              cuda. Młodzi ludzie dużo łatwiej przyswajają wiedzę, jeżeli przekazuję ją
              niewiele starsza od nich osoba. Mówią tym samym językiem, a i uczący bardzo
              dobrze orientuje się w zakresie materiału, który nie tak dawno sam przerabiał.
              Nie ma w tym nic złego Bartku, że chcesz pomagać młodszym kolegom. Tak trzymaj.
              To dużo lepsze niż włóczenie się po dyskotekach i totalna bylejakość.
              A do pozostałych. Dziwię się Wam, dorosłym ludziom, że próbujecie zabić dobrą
              inicjatywę w pełnym zapału chłopaku. Obrażacie go, straszycie Urzędem
              Skarbowym, wątpicie w Jego kompetencje. Nie wiem, co przez Was przemawia.
              Optowałabym za zawiścią. A co w tym złego, że chłopak chce zarobić trochę
              pieniążków? To dużo lepsze niż wystawianie łapy do rodziców z ciągłym "daj".
              Bartek chce sam zapracować na własne kieszonkowe i chwała Mu za to.
              • Gość: aristo Re: Do Bartka i wszystkich na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:01
                O k-wa. Nauczycielka (choć emeryt i fizyczka) mówi, że to nic złego, oszukiwać państwo i nie płacić podatków. Mało tego - jeszcze do tego zachęca.
          • Gość: bartek Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.07, 09:38
            www.pogotowienaukowe.pl/
            Zamierzam to robić zupełnie legalnie i nawet nie jestem w tej dziedzinie sam.
            Bardzo mnie ciekawi, skąd tyle zawiści, jadu. Po co?

Jeśli ktoś jest zainteresowany usługą - zapraszam. Jeśli nie - trudno, temat
            miał w założeniu spełniać rolę ogłoszeniową, a niekoniecznie być polem
            pseudofilozoficznych dysput i możliwości reperacji wątłego ego.
            • Gość: zenon58 Re: Korepetycje dla gimnazjalistów IP: *.ppp.tiscali.fr 29.05.07, 17:15
              no i dobra! Doksztalcaj,skoro glupcy nie sa w stanie,sami sie doksztalcac! jaki
              problem?Pamietaj o jednym(tak na marginesie!)musisz byc jednak autorytetem,moze
              mentorem,niemniej,najwazniejsze jest to,ze wezmiesz odpowiedzialnosc za
              slowo.Niby nic,a,jednak duzo,pozdrawiam
    • yoyboy Re: Korepetycje dla gimnazjalistów 31.05.07, 10:57
      Moja córka też już jako licealistka udzielała korepetycji z j. angielskiego z
      bardzo dobrym skutkiem.Zainteresowani sami ją o to prosili i mimo,że od tego
      czasu upłynęło już ładnych kilka lat,do dziś przetrwały przyjażnie.Oprócz
      satysfakcji z postępów swoich podopiecznych,uzależniła się finansowo co
      pozwoliło jej ukończyć studia na renomowanym uniwersytecie.My mimo szczerych
      chęci nie moglibyśmy wykształcić dzieci ze względu na trudną sytuację
      finansową.A poza tym każda praca wykonywana dobrze uczy szacunku i
      pokory,powoduje,że młody człowiek szybciej dojrzewa i nie czeka aż rodzice dadzą
      bo to ich święty obowiązek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka