nzttk 21.06.07, 16:56 Witam , jeśli ktoś by chciał zostać konultantem bądź tylko zamawiać kosmetyki .. zapraszam :) Zgorzelec i okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilapolska Re: Oriflame 08.02.14, 12:20 NOWA FIRMA MLM W POLSCE , 3 kwartał 2014 zostań jedna z pierwszych osób !! Branża kosmetyczna. Więcej informacji pod adresem , kris003@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
ola1912 Re: Oriflame 22.01.15, 14:45 A jeśli chcecie się uczyć, polecam serdecznie bezpłatną policealną szkołę dla dorosłych Żak w Zgorzelcu. Tam stale możecie zwiększać swoje kwalifikacje i być pewnym , że czeka Was dobra przyszłość. Mają kierunki dwuletnie i roczne, w większości zupełnie bezpłatne. Otrzymacie gwarancję przy zapisie, że nic nie będziecie płacić. Sama tam się uczyłam i dzięki temu dziś mam taką pracę, jakiej zawsze pragnęłam. Próbujcie, bo to nic nie kosztuje. Możecie tylko zyskać, nic stracić. O ile dobrze pamiętam, sekretariat był na Warszawskiej w Zgorzelcu, tam gdzie jest sanepid. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś