Gość: szczerbaty;) IP: *.gprs.plus.pl 24.11.07, 23:08 Gdzie w Jeleniej przyjmuje ortodąta, jakie są ceny aparatu stałego i jak i gdzie przebiega cały proces zakładania aparatu. Z góry dziękuję za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris 46 Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 07:07 już raz pisałem ...ORTODĄTA nigdzie nie przyjmuje:)...chyba że inaczej napiszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sczer Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 12:02 To w takim razie gdzie przyjmuje ORTODONTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon-5 Re: Ortodąta IP: *.ppp.tiscali.fr 28.11.07, 01:36 jak tak dobrze pomysle,to ortodąta nie przyjmuje nigdzie.Ale to chyba nie o to chodzi?Dajta spokuj ludziom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 20:34 przyjmuje w Megamixie albo na Sygietyńskiego na przeciw ZUS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczer Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 01:08 Może ktoś napisze jeszcze jakie są ceny aparatu i gdzie trzeba zdjęcie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:52 ja płaciłem córce za aparat stały dół i góra 2400zł ale to było dwa lata temu..do tego wizyty co miesiąc 50 zł...jeżeli chodzi o zdjęcie to chyba mają swoje urządzenia na miejscu...czasem wiąże się to z usunięciem całkiem zdrowych zębów kilku...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczer Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:06 To jeszcze jedno - ile kosztuje usunięcie zębów, bo w moim przypadku to będzie na pewno potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra.14 Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:47 jak juz chcesz zakladac aparat, to nie w megamixie!!!!!!!! Kobieta zna sie tylko na bardzo prostych wadach!!!! na skomplikowanych juz nie. nawet nie potrafi zrobic analizy cefalo!!!!co juz jest grzechem smiertelnym w ortodoncji!!! I to, ze po zdjeciu aparatu zeby sa proste nie oznacza, ze takie beda juz do konca zycia. No ale zeby bylo ciekawiej (chociaz pisalam to juz x razy). Ta pani nie doksztalca sie, co powoduje, ze nie zna nowinek orto. leczy przestarzałymi zamkami, ktorych inni lekarze juz dawno nie uzywaja!! I chyba najwazniejsze...ciesze sie, ze po 1,5 roku jej leczenia ucieklam od niej. Musislam za jej bledy slono zaplacic!!! 10 tys zl operacja chirurgiczna, 5 tys. zmiana zamkow i przygotowanie do operacji(ktora nie byla moim wymyslem, tylko koniecznoscia). Teraz chetnie bym ja pozwala do sadu...zbieram papiery...wiec do zobaczenia pani Z. na sali rozpraw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szresz Re: Ortodąta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 18:22 Więc gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra.14 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:52 najlepiej kup sobie Nowiny Jeleniogórskie i poczytaj ogłoszenia. Z tego co wiem, to jest kilku: 2 na Wojska Polskiego, na Kiepury 77, na Pl. Okrzei, na Sygietyńskiego...ale wg mnie, to nie ma dobrego lekarza w jeleniej:) Sama przeniosłam się z leczeniem do Wrocławia. Z jeleniej bus do Wrocławia kosztuje chyba 8 czy 9 zł, więc majątek to nie jest a opieka lekarska świetna:) ja mam do Wrocławia 200km a i tak uważam, że mogłam od początku zacząć się tam leczyć, przynajmniej bym nie wyrwała zdrowych zębów i nie była bym narażona na tyle niebezpieczeństw. Odpowiedz Link Zgłoś