Gość: Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:19 Tak jak w temacie, chce zrobic prawko kat. C - jaką auto szkole polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.05.08, 09:17 Polecam LOK, możesz jeździć Manem lub Starem, najtaniej w mieście, instruktor w porządku. Poczytaj sobie opinie tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=56076989 Ja na tej podstawie zdecydowałem się na szkołę i to byl dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki2006 Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 10:48 PZM Jelenia Gora - DROGO ALE FACHOWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.03.09, 18:48 wolę tam gdzie tanio i fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qruz Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.01.10, 20:27 Idź do PZMotu. Ja tam trafiłaem dopiero na doszkalanie i żałuję że od początku tam nie poszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.10, 23:52 odpuść sobie człowieku, temat sprzed 1,5 roku, dodatkowo w sąsiednim temacie też robisz reklamę, co prawda pod innym nickiem ale każdy widzi że to ta sama osoba, tracisz na wiarygodności a z tobą ta szkola którą polecasz, pewnie sam tam pracujesz a że kursantów mało to myślisz że kogoś tu nagonisz swoimi wpisami. śmieszny jesteś, jeśli myślisz że ludzie sa tak mało inteligentni, żeby nie rozpoznać tego naganiactwa. Odpowiedz Link Zgłoś