Dodaj do ulubionych

NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ!

IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.01.02, 23:42
Proponuję nowy temat:najgłupsze firmy w Jeleniej:za i przeciw? Za przykład
nonsensu stawiam Bar Karzełek. W witrynie przeczytacie, że oferuje m.in.
kolacje. Inna rzecz, ze zamykaja go o 17-ej...Kto zdąży zjeść kolację przed tą
godziną?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.01.02, 00:03
      Chyba zadziałała telepatia. Nie wiem dlaczego czytając wątki skojarzył mnie się
      akurat ten bar i miałam się spytać forumowiczów, czy istnieje "Karzełek", czy w
      dalszym ciągu jest to bar mleczny czy pub? Dzięki za odpowiedź.
      • maurycy Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! 09.01.02, 00:28
        Wszystkiego najlepszego w 2002.

Kamo, dalej bar, ze eszystkimi tradycjami mininej epoki. Serwuje bieda-obiady.
        Wiec bardziej jadłodajnia niz bar.

Maurycy
        • Gość: koras Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! IP: *.104.popsite.net 09.01.02, 01:05
          Co wam powiem to powiem,ale pare razy jak wrocilem z za granicy to pierwszy
          posilek byl wlasnie w Karzelku.
          Pycha maja pierogi ruskie ze sloninka i fasolke po bretonsku.
          Mowta co chceta ale "Karzel"nie jest zly.
    • maurycy Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! 09.01.02, 12:14
      Wg. ilości głupich dowcipów - Policja.
      Wg. głupoty urzędników UM i US
      • Gość: milo st. Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.01.02, 23:26
        US to rzeczywiście jajcarska firma. Że różne urzędy skarbowe różnie rozumieja
        przepisy (zwłaszcza o ulgach), to cgyba wszyscy wiedzą. Ze w jednym urzędzie
        różni inspektorzy inaczej interpretują ten sam przepis, co wyraża się między
        płacić a nie płacić, to jeszcze też zrozumiałe. Ale że jeden pracownik ma inne
        zdanie dziś, a inne jutro?- to już specjalnośc Jeleniej Góry.Wkrótce sezon na
        pity, sami się przekonacie.
        • Gość: kama Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.01.02, 01:29
          Czytając Twój post dziękuję, że nie muszę korzystać z jeleniogórskiego urzędu.
          • maurycy Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! 17.01.02, 18:53
            Piwinni go zaorać i dobrze przysypać. Miałem w tym roku zwrot związany z
            wydatkami remontowymi i kazali mi przynieść zaśwaidczenie nadania mi NIPu. Mają
            orzecież mój numer w komputerze. Musiałem przynieść im ten papierek [nb. przez
            nich wystawiony], bo inaczej musiałbym zapłacić 50 zetów za wydanie nowego.

Nie ma to jak prace innowacyjne urzędasów skarbówki.
            • Gość: kama Re: NAJGŁUPSZE FIRMY W JELENIEJ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.01.02, 01:17
              Maurycy, ja bym musiała zapłacić. Bo ten świstek wyrzuciłam od razu jak
              przysłali. Przecież wystarczy, że pamiętam numer. Co roku spowiadam się w
              urzędzie (widocznie podoba im się moje nazwisko), ale nigdy nie żądali takich
              bzdur.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka