Dodaj do ulubionych

Baltona i Pewex

IP: *.dami.pl / *.dami.pl 17.10.03, 17:24
Szukam namiarow na archiwa,ktore sa w posiadaniu dokumentacji placowej
potrzebnej do wystawienia Rp7, Baltona i Pewex.Dzieki
Obserwuj wątek
    • kurzynski Re: Baltona i Pewex 21.10.03, 05:40
      co to jest RP7, jakas odmiana RPG?
      • Gość: czrny Re: Baltona i Pewex IP: 213.77.10.* 22.10.03, 10:29
        odmiana pocisku do RPG7 tzn pocisk z rdzeniem uranowo-tytanowym z
        nadrukiem "fuck Saddam H"
    • Gość: basia Re: Baltona i Pewex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 10:51
      dokumentacja płacowa nieistniejących firm jest w posiadaniu archiwum.Jeżeli
      sprawa jest aktualna mogę podać adres.dodam, żeby uzyskać dane trzeba troche
      poczekać a usługa jest płatna.
      • Gość: helenkam Re: Baltona i Pewex IP: *.dami.pl 21.10.03, 17:03
        Witam! Sprawa aktualna prosze o namiary.Licze sie z kosztami oraz czasem
        oczekiwania.Prosze potraktowac moja prosbe jako pilna.Dziekuje.
        • Gość: basia Re: Baltona i Pewex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 12:35
          poproszę o pełne nazwy firm (najlepiej ze świadectw pracy, które niestety do RP-
          7 są konieczne) i czy to jest jel.góra,
          • Gość: helenkam Re: Baltona i Pewex IP: *.dami.pl 22.10.03, 14:24
            Przedsiebiorstwo Exportu Wewnetrznego Pewex.Wroclaw.ul.Wolnosci7.Baltona
            ustalona.
            • Gość: basia Re: Baltona i Pewex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 13:39
              jeżeli PEWEX miał swoją centralę w Warszawie. to podaję adres gdzie znajdują
              się dokumenty: PEWEX TOWARZYSTWO HANDLU I NIERUCHOMOŚCI S.A. UL.MODZELEWSKIEGO
              27 02-679 WARSZAWA.informację tą potwierdziło też jeleniogórskie archiwum,
              które nie posiada żadnej dokumentacji z tej firmy.wszelkie wątpliwości odnośnie
              kapitału początkowego i zbierania dokumentów do jego naliczenia - mogę udzielić
              informacji.pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka