Gość: oszukany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 21:39 kto miał do czynienia z Jackiem Piastowiczem?, bo ja nie miło wspominam kontakty z TYm panem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zainteresowany Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 21:53 A czy ta firma jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były inwestor Re: PBD ASKOLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:36 istnieje i buduje szeregówki na Zabobrzu, w CIeplicach, Łomnicy i Legnicy. Ten Pan to niedorajda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.08, 15:13 Potrzebuję dane tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: PBD ASKOLD IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 21:20 mnie też oszukał, winien jest mi kasę i teraz nie odbiera telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrzywdzony Re: PBD ASKOLD IP: *.tvk3.pl 03.04.09, 22:23 Aktualnie toczy się w prokuraturze jeleniogórskiej dochodzenie przeciwko J.Piastowiczowi, który oszukał wyłudzając pieniądze od bardzo wiele osób w regionie .Należy tam poinformować o krzywdach doznanych od tego człowieka oraz innych osób z nim związanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:55 Dzięki za te informacje - no to muszę się tam udać w takim razie. Że takich typów ziemia nosi. K...wa ciągle uśmiechnięty chodzi i ma wszystkich w d...e, a niektórzy swoje ostatnie pieniądze powierzyli temu typowi, aby im zbudował dom. Mam nadzieję, że w końcu dobiorą się temu krzywdzicielowi do tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 23:13 Czy ktoś coś wie więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobolak Re: PBD ASKOLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:09 Ludzie komu piastowicz nie jest winien pieniędzy. My narzekamy i łudzimy sie ze odda kase a on na kiepury spokojnie sobie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Kostka Re: PBD ASKOLD IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 21:41 Mi też "budował" dom przez prawie dwa lata. Jedynym sposobem aby wziąć sprawę w swoje ręce to czekać aż wygaśnie umowa. Ta wygasła we wrześniu 2008 i od tego czasu wziełem sprawę w swoje ręce. Pełno usterek, poprawek i marnowania materiału! Teraz sam kończę budowę i jestem szczęśliwy. Co do straty pieniędzy to faktycznie dużo straciłem (ten Pan uważa, że to ja mu wiszę kasę)-tak jak każdemu co słyszałem mówił. Sprawy nie ma co zakładać, bo mieszkańcy osiedla Paderewskiego co wygrali sprawy nic nie poodzyskiwali podobno bo ten Pan jest nieściągalny. Liczę, że może kiedyś nadejdzie sprawiedliwość!!!! pozdrawiam- Damian Kostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: PBD ASKOLD IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 12:41 Mnie także miał wybudować dom, ale gdy otrzymał pieniądze w całości to zaczęły się schody i skończyła się przez p. Piastowicza budowa domu.Razem z moją przyszłą sąsiadką zapłaciłyśmy za niego część długów, gdyż komornik zajął nam hipotekę bo nie była jeszcze przeniesiona na nas własność. Mogłam stracić wszystko i zostać z kredytem hipotecznym. Jest dokładnie tak jak Państwo piszecie, chodzi zadowolony i uśmiechnięty, bardzo się oburzał gdy odwiedzałam go na Kiepury bo to jego azyl, a pieniędzy ani widu ani słychu. Dziwi mnie tylko, ze tyle lat pozostaje bezkarny, skoro oszukał tylu ludzi. Do choloery, przecież Jelenia Góra to nie metropolia, w której nikt się nie zna. Czy on ma takie układy, czy to my wszyscy oszukani jesteśmy nieudacznikami!!!Jak go widze, albo o nim słyszę to mam ochotę zrobić mu krzywdę ale nie mogę, bo to ja miałabym problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK Re: PBD ASKOLD IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.01.10, 12:27 Jestem dziennikarzem Nowin Jeleniogórskich. Będę wdzięczny za kontakt: 501 46 55 88 lub portal@nj24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: PBD ASKOLD IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.12.09, 20:18 www.najdom.pl/profil/9344-pbd-askold Przecież facet cały czas coś buduje i oferuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: PBD ASKOLD IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 11:03 To proszę o informację co i gdzie buduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: PBD ASKOLD IP: *.tvk3.pl 03.01.10, 20:53 Sprawę przeciwko Piastowiczowi prowadzi Prokuratura w Lwówku Śląskim. Proszę tam pilnie się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 22:35 A dlaczego w Lwówku Śl. toczy się postepowanie przeciwko niemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: PBD ASKOLD IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 16.12.09, 19:50 www.najdom.pl/profil/9344-pbd-askold zobacz co jest pod tym linkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piipi Re: PBD ASKOLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:51 ~OJEJ .. to przeciez jest MEZCZYZNA,a kazdy *mezczyzna .. ma COS na *sumieniu ! ~Wiadomo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piipi Re: PBD ASKOLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:53 ..C.d ..~PA ..*piipi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PBD ASKOLD IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 09:00 Kiedyś współpracowałem z tym panem. Zero problemów, bardzo porządny gość.Może to wami jest coś nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_Bercik Re: PBD ASKOLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 15:22 Miałes chłopie szczęście, zresztą sam napisałeś, że "kiedyś", a gość jest rzeczywiście porządny, bo tak sobie to pięknie i skrupulatnie zorganizował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: PBD ASKOLD IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 21.03.10, 18:42 Gośc bardzo porządny, tylko ppogubiony!!! Znalazł taki, a nie inny sposób na życie. Ja jestem już n-tą osobą, którą oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś